2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Hepsini talan ettim avmlerin canım gözün arkada kalmasın Tırnak makası aldım çocuğuma artık her şeyi hazır, ben doğurabilirim

Jellyfish_ canım gvnin dediği şöyle bizimkilerde hala şu mantık var oğlanın evi ortak maldır gelin ne derse desin kızarsa kızsın steyen istediği gibi girer çıkar bu konuda daha geç bilinçleniyorlar daha zor anlıyorlar çünkü doğuda bu yönde gelişemiyolar çünkü hala birlikte yaşam devam ettiği için o açıdan demiş

Hele onları doğuma yakın yıkayıp asınca,sonra da utuleyince aldığın zevki hic bir şeyden almiyorsun inan :) inşallah hepimiz yaşayacağız
Ohhh mis gibi... Ben başladım oğlumdan kalanları yıkayıp ütülemeye. İnan evin kokusu değişti. Birde bebek gelince daha da mis kokacak...

Tee karstan buraya yolluyorlr bide duşun artık istanbul ya taşı toprağı altın

Canımmm o senin tatlılığın 22.haftadayım canım. Zaten hastane 22 den önce bakmıyoruz bir sorun yoksa dedi. 10 Martta 23 hafta olacaktık... İnşallah herşey güzel olurda pişman olmam...
Sağlıklı haberlerle gelin inşalllahhh. Biz de bu cuma gidiyoruz ayrintiliya. erken mi acaba diye şüphe ettim şimdi.
Yaaa cumartesi ve pazar zaten kapalıyım ben çalışmıyorum o günler buraya Alışveriş falan yaptım, bugün de iş yerindeydim şimdi geldim eve direkt buraya girdim Başka soru ?
Ne aldin,bebişe mi aldım :) bebişe aldiysan merak ederiz :)

Konu o demedim zaten ben oraya takıldım dedim. Doğu tarafında doğmuş birinin diğerlerini Batılı diye ayrıştırması da hoş değil onu demek istedim. Dediğim gibi art niyetle söylediğini de düşünmüyorum zaten ama 2-3 mesajında görünce gözüme takıldı dile getirmek istedim :)

Sağol bi'tanem aydınlattığın için sinirden yazılarım yanlış anlaşılıyor olabilir tamda bunu demek istedim cansın ❤

Ohhh mis gibi... Ben başladım oğlumdan kalanları yıkayıp ütülemeye. İnan evin kokusu değişti. Birde bebek gelince daha da mis kokacak...
Kesinlikle :)ben henüz başlamadim. Mayıs gibi hallederim inşallah. Oğluşlara oda alicaz dolaplara da yerleştiririz o vakit diye dusundüm. Ah o koku yok mu zaten, hep bu yuzden doğurmak istiyor insan ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…