- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.701
Yapma canimcm bi daha. Bide sen tecrubelisin yani niye eziyt ediyosun kendineYa büyükleri değilde yolluk,küçük halıları cirptim ama bin pismanimacısını akşam kocamdan çıkarmayı planliyorum
Kafa 1 milyon be balımÇıkartalım depresyondan ayıp ediyorsun, çıkartmak bizim işimizKim yaptı göster hemen ah yapayım ona ben.
ayyyyy Rabbim o günleri de göstersin tüüüüm hamilelere inşallah rabbim bütün hamilelere sağlıkla yavrularını almayı nasip etsinnnnİnşallah canimm. Hem de nasıl seveceksin. Birinci sıraya yerleşecek beyefendi :)
Bi leo icin cektiklerine bak
Iyi etmiş sizde çıksaydınızz dışarı canım valla evde afakanlar basıyo beni hafta sonları bi bunalımdan çıkıp diğerine giriyorum:))DraconianX ben geldim eve AVM'ler bebek mağazaları sana emanet:)
Kafa 1 milyon be balım
Kesinlikle doğulu batılı meselesi değil aslında nitekim bnm bi tarafım da doğulu annem eşimin tarafından ne yazık ki bu bahsettiğim problemler ve türevleri doğu illerinde sık oluyor yoksa turkude kurdude bnm dir
. Aktını çizmek istediminteriorarchitect çok iyi bilir bence bu durumu ne yazık ki kendi evde yokken gorumceleri doluşmuştu çünkü normal bişi onlara göre anlatabildim mi cnm. Valla cnm obur konuya gelince bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bana etki ettiği an coşarım
Ohhh mis gibi... Ben başladım oğlumdan kalanları yıkayıp ütülemeye. İnan evin kokusu değişti. Birde bebek gelince daha da mis kokacak...Hele onları doğuma yakın yıkayıp asınca,sonra da utuleyince aldığın zevki hic bir şeyden almiyorsun inan :) inşallah hepimiz yaşayacağız
Tee karstan buraya yolluyorlr bide duşun artık istanbul ya taşı toprağı altınhaklısın valla canım sonuna kadar senin zaten 1 bebeğin var 2. karnında kocaman gencin ne işi var sende gitsin gelsin evinden hem okul okumamanın zorlugunu da görmüş olsun öyle iş hayatı kolay sanıyolar ama heheyttt hayat öyle miii? eşin duygusal davranıyo ama o iş sakat yani
Sağlıklı haberlerle gelin inşalllahhh. Biz de bu cuma gidiyoruz ayrintiliya. erken mi acaba diye şüphe ettim şimdi.Canımmm o senin tatlılığın22.haftadayım canım. Zaten hastane 22 den önce bakmıyoruz bir sorun yoksa dedi. 10 Martta 23 hafta olacaktık... İnşallah herşey güzel olurda pişman olmam...
Ne aldin,bebişe mi aldım :) bebişe aldiysan merak ederiz :)Yaaa cumartesi ve pazar zaten kapalıyım ben çalışmıyorum o günler burayaAlışveriş falan yaptım, bugün de iş yerindeydim şimdi geldim eve direkt buraya girdim Başka soru ?
Hoş Geldin.......Aaaaaayy sonunda gelebildimSelam herkese
Kesinlikle doğulu batılı meselesi değil aslında nitekim bnm bi tarafım da doğulu annem eşimin tarafından ne yazık ki bu bahsettiğim problemler ve türevleri doğu illerinde sık oluyor yoksa turkude kurdude bnm dir
. Aktını çizmek istediminteriorarchitect çok iyi bilir bence bu durumu ne yazık ki kendi evde yokken gorumceleri doluşmuştu çünkü normal bişi onlara göre anlatabildim mi cnm. Valla cnm obur konuya gelince bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın bana etki ettiği an coşarım
tamam tamam off :)İnsanbula yazdım ordan şeyediver yorma beni
peheeeeeeeeeey Allah akıl fikir versin...Tee karstan buraya yolluyorlr bide duşun artık istanbul ya taşı toprağı altın
Sağol bi'tanem aydınlattığın için sinirden yazılarım yanlış anlaşılıyor olabilir tamda bunu demek istedim cansın ❤Jellyfish_ canım gvnin dediği şöyle bizimkilerde hala şu mantık var oğlanın evi ortak maldır gelin ne derse desin kızarsa kızsın steyen istediği gibi girer çıkar bu konuda daha geç bilinçleniyorlar daha zor anlıyorlar çünkü doğuda bu yönde gelişemiyolar çünkü hala birlikte yaşam devam ettiği için o açıdan demiş
HoşbuldumHoş Geldin.......
DraconianX lisede her sabah birbirini günaydın diye öpen kız grubundaki kızlar gibi öpeyim, gel, hoşgeldin.
Kesinlikle :)ben henüz başlamadim. Mayıs gibi hallederim inşallah. Oğluşlara oda alicaz dolaplara da yerleştiririz o vakit diye dusundüm. Ah o koku yok mu zaten, hep bu yuzden doğurmak istiyor insanOhhh mis gibi... Ben başladım oğlumdan kalanları yıkayıp ütülemeye. İnan evin kokusu değişti. Birde bebek gelince daha da mis kokacak...
Ay balım müsait olanda bakarsın arkadaşlar alıntıladı zaten yoruldum kızYapma be, çok mu içtinNe oldu kız anlatsana :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?