- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.721
Benim Esim öyle şeylere hic musade. Etmiyor. Buraya bile çok sık bakıyorum diye söyleniyor.Çıkacağım zaten gruptan bende cnm beceremedim dun akşam eşim tableti geririrse ondan yapacağım
çoook normal canıımmm ben görümce mevzusunda kudurmuştum hatırlarsan :) sende cansın balsınnnnSağol bi'tanem aydınlattığın için sinirden yazılarım yanlış anlaşılıyor olabilir tamda bunu demek istedim cansın ❤
Hiç param yok sonra gel
Ay dene tabiii cok tatli oluyor hem cok cabuk bitiyor minicik oldugu icin ,ben youtubeta canim anne kanalindan bakipta yaptimAyy söyle mavis papyonlu falan ♥ denesemmi acaba bi kere
Kalk gel bana hadi, eşim akşam evde de olmayacak. DertleşirizAy balım müsait olanda bakarsın arkadaşlar alıntıladı zaten yoruldum kızsenle sonra hasret gideririm doğu poğaça istedi kalkim yapim yemeden uyumaz dana
Erken değildir canım. Meraklanma...Sağlıklı haberlerle gelin inşalllahhh. Biz de bu cuma gidiyoruz ayrintiliya. erken mi acaba diye şüphe ettim şimdi.
Ne aldin,bebişe mi aldım :) bebişe aldiysan merak ederiz :)
Ben istemediğim surece getiremez ama huzurumuz kaçar maalesef ablasıyla kotu olur
:)))Süpersin ben de ilk iş onu halletmiştim Tırnak makası önemli:))))Hepsini talan ettim avmlerin canım gözün arkada kalmasınTırnak makası aldım çocuğuma artık her şeyi hazır, ben doğurabilirim
Jindam kaçıncı yıl senin en yakın arkadaşımda aynı bölüm :) ben daha yeni başladı ya kendi bölümüme hiç bitmeyecek gibi ve gelecek yol çok ağır bebek küçük olck napcksambenim yakın arkdaşımda senin gibii gözleri patlak patlak geliyo :) ama çalışmamış bi yatmış bi kalkmış kendini mahvetmiş bende en çok sınav haftalarında dinleniyorum
aynen yaaaaa inşallahhh olurum oğluşum verir diplomamı
:)))Süpersin ben de ilk iş onu halletmiştim Tırnak makası önemli:))))
Yorulma olayı başladı bile cnm inan aynen böle düşündüğüm için baştan fazla koydum tepkimi iyi sonuçlanır inşBen seninle tamamen aynı fikirdeyim, sonradan kötü olacağına baştan hayır de ve canın sıkılmasın derim. Bende asla kabul etmek istemem.başka evde olması hiç birşey ifade etmiyor benim için. Elini ver kolunu kaptır olayını yaşayanları gördükçe insan korkuyor. Bir küçük çocuğun var ve bebek gelecek eve 5 ay sonra. Bir de onun sorumluluğu binebilir üzerine. Her ne kadar bekar evi Vs de olsa o işin ucu dokunacaktır sana. Hemde sağlık anlamında sıkıntılar varken bu kadar yükün senin kafanda olması bile yoracaktır seni diye düşünüyorum. Tamamen kendi fikrim tabii :)))
you're welcome babyinteriorarchitect Jellyfish_ @aylinnalpr 1cicek3bocek insanbuL idilduam tulaykavas denizbatiekin ALTINIM semurcan @melda983 melankolik_kedi ipekm84 @kayacans[/USER] sheyma46 L Light Of God beteray sleek primavera77 yesil33 Senam72015 Seyda_Turker sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf subitkisi D Daisymom plum88 SOSYOLOG022 dimplehawk
İSim önerileriniz için teşekkür ederim
3.sınıf tatlııım 1 sene kaldıı kısmetse :) Allah yardımcın olsun canımmm biter inşallah ben bi bölüm bıraktım 3 e geçmişken o yüzden bende sosyete hastalığı olan tükenmişlik sendromu varJindam kaçıncı yıl senin en yakın arkadaşımda aynı bölüm :) ben daha yeni başladı ya kendi bölümüme hiç bitmeyecek gibi ve gelecek yol çok ağır bebek küçük olck napcksam
Yok burda değiller... Ben hiç görmüyorum. @bervam beni fb den de attı zaten gelse soracağım neden diye...
Bende 2 ye geçerken bıraktım başka bölümü hemde hazırlık ta okumuştum yani 3 sene kaybım oldu ama istediğim meslek oldu en azından ilerde beklerim çapaya Işinz düşerse malum sıra bulmak zor diş te3.sınıf tatlııım 1 sene kaldıı kısmetse :) Allah yardımcın olsun canımmm biter inşallah ben bi bölüm bıraktım 3 e geçmişken o yüzden bende sosyete hastalığı olan tükenmişlik sendromu var
kızlar birşey diyecem ben sigara içmiyorum kullanmıyorum ama sabahtan burnuma sigara külü koksu geliyor canım ve canım istiyor
Ama bitmiş senin arkadaşın da 3 izmirde okuyo o da ay aklıma getirdin valla nasıl özlemişim3.sınıf tatlııım 1 sene kaldıı kısmetse :) Allah yardımcın olsun canımmm biter inşallah ben bi bölüm bıraktım 3 e geçmişken o yüzden bende sosyete hastalığı olan tükenmişlik sendromu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?