2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayy söyle mavis papyonlu falan ♥ denesemmi acaba bi kere
Ay dene tabiii cok tatli oluyor hem cok cabuk bitiyor minicik oldugu icin ,ben youtubeta canim anne kanalindan bakipta yaptim bildigin aciklamali falan,hatta gecen hafta hep erkek icin bakiyordum erkek icin askili bir tulum modeli vardi bayilmistiiiimm ya mavi beyaz cok tatliydiii :)

tulaykavas fb grubundan aktif olmayanları çıkardıklarını yazmışlardı mantıkları bu sanırım. Herkes oturup btn gün yazmak zorunda bende çıkacağım kendim. Biri yazmıştı ki herks belli kişilerle konuşuyor falan atladım hemen yazdım birkaç kelime çokta lazım değil açıkçası çıkarsınlar salla

Ben istemediğim surece getiremez ama huzurumuz kaçar maalesef ablasıyla kotu olur

Ben seninle tamamen aynı fikirdeyim, sonradan kötü olacağına baştan hayır de ve canın sıkılmasın derim. Bende asla kabul etmek istemem.başka evde olması hiç birşey ifade etmiyor benim için. Elini ver kolunu kaptır olayını yaşayanları gördükçe insan korkuyor. Bir küçük çocuğun var ve bebek gelecek eve 5 ay sonra. Bir de onun sorumluluğu binebilir üzerine. Her ne kadar bekar evi Vs de olsa o işin ucu dokunacaktır sana. Hemde sağlık anlamında sıkıntılar varken bu kadar yükün senin kafanda olması bile yoracaktır seni diye düşünüyorum. Tamamen kendi fikrim tabii :)))

Jindam kaçıncı yıl senin en yakın arkadaşımda aynı bölüm :) ben daha yeni başladı ya kendi bölümüme hiç bitmeyecek gibi ve gelecek yol çok ağır bebek küçük olck napcksam

Yorulma olayı başladı bile cnm inan aynen böle düşündüğüm için baştan fazla koydum tepkimi iyi sonuçlanır inş

Jindam kaçıncı yıl senin en yakın arkadaşımda aynı bölüm :) ben daha yeni başladı ya kendi bölümüme hiç bitmeyecek gibi ve gelecek yol çok ağır bebek küçük olck napcksam
3.sınıf tatlııım 1 sene kaldıı kısmetse :) Allah yardımcın olsun canımmm biter inşallah ben bi bölüm bıraktım 3 e geçmişken o yüzden bende sosyete hastalığı olan tükenmişlik sendromu var

Bende 2 ye geçerken bıraktım başka bölümü hemde hazırlık ta okumuştum yani 3 sene kaybım oldu ama istediğim meslek oldu en azından ilerde beklerim çapaya Işinz düşerse malum sıra bulmak zor diş te

Ama bitmiş senin arkadaşın da 3 izmirde okuyo o da ay aklıma getirdin valla nasıl özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…