2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çook teşekkür ederm canım ben avrupa yakasındayım o yüzden kanuniden almaya çalışıcam

@gvn1907 cnm okudum konuyu da eşin vicdan acaba çekmemek için söylüyo bence genelde erkeklerde istemiyo evde birinin olmasını gerçekten büyük sorumluluk benim kendi abim kalıyo burda şu An 7 aydır 3-4 gün bizde sonra ablamda idare edyrz çok şükür sorun çıkaran biri de değil ama benim okul olduğu için yemek saattine yetişmeye çalışyrm çok zorlanıyrm yorulyrm ama yapacak bişey yok kendi abim ve çocuk yok allahtan kesin mahvolurdum seni düşünemyrm çok haklısın

ben adana dayım canımmm ne yazık kii dişçiden çoookkta korkarım yakın olsak ne iyi olurdu :)

İstanbuldayım canım bi bildiğin varsa yaz nolur. Sabah seni düşünerek uyandım sonucu temiz çıkacak dedim içimden. Önce onunki sonra benimki dedim. Rüyamda mı gördüm ne olduysa hayırolsun inşallah
hayrolsun insallah.

Prof. Dr. Atil Yuksel
sisli'de yeri, en iyisi bu turkiye'de muhakkak gorun.

ben adana dayım canımmm ne yazık kii dişçiden çoookkta korkarım yakın olsak ne iyi olurdu :)
Ben de kendimde.çn korkyrm şu An :) ama daha ilk sene ya ondan beni görsen korkmazsın aslında ben hastalara şu anki kadar acırsam aç kalırım sanırım dur deseler dururum bilyrm :)

yoo canım hiç sıkıntı yaşamadım Allah var hiç karışmadı sadece okula giderken makyaj yapma der :)
Benim de çok şükür bişey demiyo hatta yardım ediyo gelip okuldan falan alıyo da ihmal ettiğimi düşünyrm üzülyrm bi de senin okul ne zaman bitiyo ben son haftalarda bebek iyice bğyüyeceği için çok korkyrm nasıl gidip gelcm die 34 haftalıkken bitiyo okul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…