- 31 Ağustos 2009
- 1.008
- 1.422
- 333
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.741
Çook teşekkür ederm canım ben avrupa yakasındayım o yüzden kanuniden almaya çalışıcamHangi hastaneden alacaksın? Ben zeynep kamile gitmiştim kadın doğum ve çocuk diyorsun alttan da antenatal pol2 detaylı doppler usg diyo (20-24 haftalık gebeler için) diyon ordan aldım ayrıntılı usg yi. sabah 8:30 da açılıyo 15 gün sonraya randevu veriyo
Ben pek giremiyorum takılırsan burdaki arkadaşlar yardımcı olur sana. @kalinkam @ALTINIM kızlar yokluğumda yardım edin arkadaşa olur mu?
interiorarchitect @Catmom @aylinnalpr @gvn1907 @insanbuL @idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM semurcan @melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans[/USER] @sheyma46 @Aryadeniz38 @beteray @sleek @primavera77 @yesil33 Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
İSim önerileriniz için teşekkür ederim
ben adana dayım canımmm ne yazık kii dişçiden çoookkta korkarım yakın olsak ne iyi olurdu :)Bende 2 ye geçerken bıraktım başka bölümü hemde hazırlık ta okumuştum yani 3 sene kaybım oldu ama istediğim meslek oldu en azından ilerde beklerim çapaya Işinz düşerse malum sıra bulmak zor diş te
hayrolsun insallah.İstanbuldayım canım bi bildiğin varsa yaz nolur. Sabah seni düşünerek uyandım sonucu temiz çıkacak dedim içimden. Önce onunki sonra benimki dedim. Rüyamda mı gördüm ne olduysa hayırolsun inşallah
merhaba... bebek erkek saniyorum. benim oglumun adi ama ben cok begeniyorum, Sems
Ben de kendimde.çn korkyrm şu An :) ama daha ilk sene ya ondan beni görsen korkmazsın aslında ben hastalara şu anki kadar acırsam aç kalırım sanırım dur deseler dururum bilyrm :)ben adana dayım canımmm ne yazık kii dişçiden çoookkta korkarım yakın olsak ne iyi olurdu :)
cok tesekkur ederimsemurcan alah sağlık versin hayırlı haberler olsun inşallahh..
tesekkur ederim; iyiyim. yuruyus yaptim geldim eve, mesajini gordum. sen nasilsin?Aa Semurcan :) Nasılsın, ne yaptın ?
valla bakalım inşallah biter :) en iyisi ara bi alo de özlemin hafiflesin :)Ama bitmiş senin arkadaşın da 3 izmirde okuyo o da ay aklıma getirdin valla nasıl özlemişim
tesekkur ederim; iyiyim. yuruyus yaptim geldim eve, mesajini gordum. sen nasilsin?
yoo canım hiç sıkıntı yaşamadım Allah var hiç karışmadı sadece okula giderken makyaj yapma der :)interiorarchitect bu arada okula gitmem eşinle sorun oluyo mu biz şu An çok Iyizde ilerde nasıl olur acaba daha tecrübelisin sanırım
test icin 2 hafta daha bekleyecegiz. evet dondum eve. insan evinde olunca daha iyi hissediyor kendiniİyiyim ben deDöndün o zaman evine, her şey yolunda mı ?
alışırsın canım mecbursun :)Ben de kendimde.çn korkyrm şu An :) ama daha ilk sene ya ondan beni görsen korkmazsın aslında ben hastalara şu anki kadar acırsam aç kalırım sanırım dur deseler dururum bilyrm :)
test icin 2 hafta daha bekleyecegiz. evet dondum eve. insan evinde olunca daha iyi hissediyor kendini
sems benim buyuk oglum :)Çünkü 'senin' evin :) Kendini rahat ve güvende hissettiğin tek yer. Sonucun hayırlı olur inşallah, sağlıklı haberlerini alırız Şems'in :)
sems benim buyuk oglum :)
su an bekledigimiz oglan icin Kays adini dusunduk.
Benim de çok şükür bişey demiyo hatta yardım ediyo gelip okuldan falan alıyo da ihmal ettiğimi düşünyrm üzülyrm bi de senin okul ne zaman bitiyo ben son haftalarda bebek iyice bğyüyeceği için çok korkyrm nasıl gidip gelcm die 34 haftalıkken bitiyo okulyoo canım hiç sıkıntı yaşamadım Allah var hiç karışmadı sadece okula giderken makyaj yapma der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?