2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benim okul da 30. haftadayken bitecek canım Allah yardım eder inşallah gözünü korkutma..

Selam bayanlar nasılsınız nasıl gidiyor yine cok takip edemiyorum siziii amaa olsn yinede elmden geldgi kdr okumaya clsyrm

Alışverişler başlamışmı ben henüz bişi almadım ztn ne alablrm onuda blmyrm Acemiyim sanki

1cicek3bocek Sonuna kadar haklısın canım ama eşine de hak ver bacısının oğlu.kardeşinin düşünmesi Lazım siz iş ve işçi bulma kurumumusunuz???merak etme eşin seni üzecek bişey yapmayacaktır

Temmuz bebişlerinin cicileri başlığında paylaştım ama kimse beğenmedi Nerede yanlış yaptım acaba, almamalı mıydım yoksa ?
Aaa nasıl yani ben görmedim en doğrusunu yaptın Tırnak makası en önemliler Arasında:)valla bende aldım çok sevimli minnacık bişey:)))hemen bakıpp beğeniyorumm

Kız eşimde zaten maaşlı çalışan anası ağlıyor inan gunduz gidip gece geliyor sosyal yaşantımız yok denecek kdr az bide bu eksikti kafamda inan işçi bulma kurumuyuz evet eşime gore orda işmi varmışta çocuk çalışamıyormuş. Ddm anası babası 15 yasındaki çocuğunu kahveye çalış diye koymakla hata etmiş zaten ben neden dusuneyim bi arkadaşa da dedim evet eşimin yeğeni ama bnm değil ben doğurduğumdan sorumluyum sadece gerisi umrum olmaz insanoğlunu başında gezdir 1 dk indir senden kotusu olmaz inan

Ben bi izleyimde anneme linkini atayım olmazsa

Merhaba kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş hepsini okuyamadım. Detaylı ultrason Zamanı yaklaştıkça beni stres basıyor , okuduklarımda çok etkiliyor sanırım rüyalarıma girmeye başladı. O yüzden kendimi sokağa attım bugün dolaştım... Sizler iyisinizdir umarım , sıkıntısız güzel günler görelim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…