2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ben korkmuyorum. Annem kardeşlerimi, kuzenlerimi yıkarken çok izledimdi. Annem çocuğu sol elinin üzerine alır sağ eliyle de bıcır bıcır 2 dk da yıkar hooop alırdı. Biri su döksün yeter :) Hatta artık fileler de var su dökene bile gerek yok

Ben olsam derdim ve öyle anlaşıldım diye hiiiiç üzülmezdim:)))kuzum 10 kg diyorum ya tabiki şişkoyum:)))
Kız daha 17 12 14 kilo alanlar var hiç kimse şişko demio kendine denmesde ztn gidio onlar doğumla eşim bana dombili oldun dio ztn benim yaramaz var başkasına asla demem 60 kilo olmuşum tam tamına

Oo süper :) pekii izledigin programlar neler mesela burda hergun 16.30esra erol matinesi var

wuhhhuuuu yihhhhu tabi ki de bocuk biziiiiiz o zaman şimdi kocaman hoşgeldinnnn
demek hepimizi tanıyorsun heeeeeeeeeee o zaman hiç düşünmeden söyle en çok beni seviyorsun değil mi

Kız daha 17 12 14 kilo alanlar var hiç kimse şişko demio kendine denmesde ztn gidio onlar doğumla eşim bana dombili oldun dio ztn benim yaramaz var başkasına asla demem 60 kilo olmuşum tam tamına
Sudur o su:)))ben şuan 7kiloyum bebiş iyi olsun da valla hiç sıkıntı yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…