- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.981
En çok yıkamaktan korkuyordum bebeği. Düşünüyorum böyle küçücük, acaba canını acıtır mıyım falan. Birçok video izledim tek başıma bebeği nasıl yıkarım diye. Neyse, geçen bebek görmeye gittim 1 aylık falan bebek ama annesi daha hiç yıkamamış. Ee kim yıkıyor ? Anneanne yıkıyor. Anneanneye döndüm, ee dedim iki çocuk doğurmuş büyütmüş tecrübeli, yok dedi benimkileri de benim annem yıkamıştıİşte o zaman anladım ki korkmam gerekmiyor çünkü benim de annem yıkayacak
Kız daha 17 12 14 kilo alanlar var hiç kimse şişko demio kendine denmesde ztn gidio onlar doğumla eşim bana dombili oldun dio ztn benim yaramaz var başkasına asla demem 60 kilo olmuşum tam tamınaBen olsam derdim ve öyle anlaşıldım diye hiiiiç üzülmezdim:)))kuzum 10 kg diyorum ya tabiki şişkoyum:)))
Oo süper :) pekii izledigin programlar neler mesela burda hergun 16.30esra erol matinesi varAy hoşbuldum. Çok tatlısınız ya, ne güzel karşıladınız beni. Bir de tabi ben aylardır takip ettiğim için hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyosunuz. Casus değilim ama stalker gibi hissettim bir an kendimi :) Hemen kendimden bahsedeyim.
İlk bebeğimi bekliyorum
20. haftadayım (interiorarchitect hala topiğin boncuğu sensin merak etme)
Hamilelik öncesine kadar bir amerikan şirketinde pazar araştırma uzmanı olarak çalışıyodum. İşten ayrıldım, şu anda çalışmıyorum KK'ne girecek ve çene çalacak bol bol vaktim var :)
Aklıma gelenler bunlar. Zaten bol bol yazarım bundan sonra :)
wuhhhuuuu yihhhhuAy hoşbuldum. Çok tatlısınız ya, ne güzel karşıladınız beni. Bir de tabi ben aylardır takip ettiğim için hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyosunuz. Casus değilim ama stalker gibi hissettim bir an kendimi :) Hemen kendimden bahsedeyim.
İlk bebeğimi bekliyorum
20. haftadayım (interiorarchitect hala topiğin boncuğu sensin merak etme)
Hamilelik öncesine kadar bir amerikan şirketinde pazar araştırma uzmanı olarak çalışıyodum. İşten ayrıldım, şu anda çalışmıyorum KK'ne girecek ve çene çalacak bol bol vaktim var :)
Aklıma gelenler bunlar. Zaten bol bol yazarım bundan sonra :)
Oo süper :) pekii izledigin programlar neler mesela burda hergun 16.30esra erol matinesi var
@bakkalmumu kardeş bir bakar mısın ?
Laf yetstrcem diye kalkamiom kızAyyy git yuru azcik dolan evin icinde kalkk
Oo süper :) pekii izledigin programlar neler mesela burda hergun 16.30esra erol matinesi var
Sitenin aramasında sıkıntı varmış içinde geçeni değil yazdığım kelime ile başlayanları getiriyor :)
Cok ani oldu ama heyecanla bekliyorum gelisiniYaparım bilirsin
Napcaksın çok merak ettim kahkaha attım çağırmana:))))gelse ne diyceksin:))))Çok istersek geler bence
Yaparım bilirsin
Herbişeyi yapıon da bildirimlerine bakmıyorsun galiba. Sana sorular sordumdu sen ütü yaparkene :)
Sudur o su:)))ben şuan 7kiloyum bebiş iyi olsun da valla hiç sıkıntı yapmıyorumKız daha 17 12 14 kilo alanlar var hiç kimse şişko demio kendine denmesde ztn gidio onlar doğumla eşim bana dombili oldun dio ztn benim yaramaz var başkasına asla demem 60 kilo olmuşum tam tamına
Napcaksın çok merak ettim kahkaha attım çağırmana:))))gelse ne diyceksin:))))
Ondan korkan onun gibi olsunÇağırın gelsin, ben ringte bekliyorum onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?