2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aynennn canım yoksa ben 10kg almadım:))

Kuzum hiç girmiyorum internete, annem 50 tane mesaj atmış Facebook'tan dedim 10 gündür girmedim ki. Aklım tommbik'te onun için girdim.

Sen nasılsın? Aryacık Nasıl?
Iyiyiz biz şükür canım.tommbik daha iyi Allah'ın izniyle bebeğinden iyi haberler Alıp çok daha iyi olacak.seni de tombiğie çok özlüyoruz inşallah çok güzel haberlerle geri döneceksiniz buraya

Beğenmezler bide bebekler doğunca zaten gaz çıkarmaktan gıkımız hiç çıkmaz

En çok yıkamaktan korkuyordum bebeği. Düşünüyorum böyle küçücük, acaba canını acıtır mıyım falan. Birçok video izledim tek başıma bebeği nasıl yıkarım diye. Neyse, geçen bebek görmeye gittim 1 aylık falan bebek ama annesi daha hiç yıkamamış. Ee kim yıkıyor ? Anneanne yıkıyor. Anneanneye döndüm, ee dedim iki çocuk doğurmuş büyütmüş tecrübeli, yok dedi benimkileri de benim annem yıkamıştı İşte o zaman anladım ki korkmam gerekmiyor çünkü benim de annem yıkayacak

Ay hoşbuldum. Çok tatlısınız ya, ne güzel karşıladınız beni. Bir de tabi ben aylardır takip ettiğim için hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyosunuz. Casus değilim ama stalker gibi hissettim bir an kendimi :) Hemen kendimden bahsedeyim.
İlk bebeğimi bekliyorum
20. haftadayım (@jindam hala topiğin boncuğu sensin merak etme)
Hamilelik öncesine kadar bir amerikan şirketinde pazar araştırma uzmanı olarak çalışıyodum. İşten ayrıldım, şu anda çalışmıyorum KK'ne girecek ve çene çalacak bol bol vaktim var :)
Aklıma gelenler bunlar. Zaten bol bol yazarım bundan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…