- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.961
Ooo tehlikelisin sen suanGazım var sanırım ondan
Aynennn canım yoksa ben 10kg almadım:))Banada doktor söyle açıkladı ben kilo aldigimi hissetmiyorum karnım çıktı ok ama dedim. Dediki hepsi kilo deil bebeğin suyu eşi vücuttaki kan hacmi 2 katına çıktı onlar agrlastrdi yani sen sadce yağ olarak kilo almadın dedi mantıklı geldi
Aynen telefon sarzda yaziom size adam karşı koltukta sizi bırakıp gidemiorum azap içindeyimOoo tehlikelisin sen suan
Beğenmezler bide bebekler doğunca zaten gaz çıkarmaktan gıkımız hiç çıkmazAynen ya, gıkım çıkıyor mu hiç
Ya ben şu mumu yu merak ettim. Bunun nick i tam olarka ne ki? Üyeler arasında öyle birini bulamadım. Bi aydınlatın beni :)
Iyiyiz biz şükür canım.tommbik daha iyi Allah'ın izniyle bebeğinden iyi haberler Alıp çok daha iyi olacak.seni de tombiğie çok özlüyoruz inşallah çok güzel haberlerle geri döneceksiniz burayaKuzum hiç girmiyorum internete, annem 50 tane mesaj atmış Facebook'tan dedim 10 gündür girmedim ki. Aklım tommbik'te onun için girdim.
Sen nasılsın? Aryacık Nasıl?
Var var öyle biri3 kere seslenirsek gelir belki ben deneyeyim isterseniz
Bakkalmumu olmasi lazimYa ben şu mumu yu merak ettim. Bunun nick i tam olarka ne ki? Üyeler arasında öyle birini bulamadım. Bi aydınlatın beni :)
Boşver o şuan vajinusmus topikleri ile meşgulYa ben şu mumu yu merak ettim. Bunun nick i tam olarka ne ki? Üyeler arasında öyle birini bulamadım. Bi aydınlatın beni :)
:))))Cahil cesareti işte, he deyip geçsin bence L Light Of God
Mikser misinz kızım sizCahil cesareti işte, he deyip geçsin bence L Light Of God
Beğenmezler bide bebekler doğunca zaten gaz çıkarmaktan gıkımız hiç çıkmaz
Ya 6 kilo almış kadın olarak birine şişko dermiyim aşk olsun yani Öyle mi anlasildim:))))idilduam desin öyle direk de söyledi:)))
Ben olsam derdim ve öyle anlaşıldım diye hiiiiç üzülmezdim:)))kuzum 10 kg diyorum ya tabiki şişkoyum:)))Ya 6 kilo almış kadın olarak birine şişko dermiyim aşk olsun yani Öyle mi anlasildim
Ayyy git yuru azcik dolan evin icinde kalkkAynen telefon sarzda yaziom size adam karşı koltukta sizi bırakıp gidemiorum azap içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?