2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Birincisi o kadar isim içinden beğendiğin olmadı mı dedim. İkincisi de evlilik programları kalkıyormuş diyen bendim yoksa kalmıyor muymuş dedim :) Esra açıklama yapıyor falan demişsin ya.

Ha evet :) Kalkmıyormuş yayından senin adına çok üzgünüm canım :)
İsim konusunda hala kararsızım ama Arda olma yolunda ilerliyor. Bu akşam diğer odaya Arda diye seslenemedim maalesef, evde şu an yalnızım ne olduysa bugün bir yusuf yusuf durumlarım var Yarın inşallah alıştırmalarıma devam ederim

Yaticam bi türlü birakamiom sizi ama yarın yogun olucam yemekler tatlılar yapmam lazım işler beni bekler uyucam şimdi çok yazmayın okuyamiorum birikince DraconianX ahanda etiketledim seni ve @aylinalpr L Light Of God 1cicek3bocek @jjndam bakkalmumu hepinize iyi geceler ruyanızda bebeciklerj görün

Şu imza işini de bir halledeyim ben. Unutmuşum buraları. teee yıllar önce burun estetiği yaptıracağım zaman KK'ye girerdim. Paslanmışım. Biraz antreman yapıpı hızlanmam lazım. Nineler gibi 2 saat sonra cevap veriyorum yazılanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…