- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.001
Kikiki
Ya sana bişi dicem.bu nick name o çok mu aradin seni etiketlemeye üseniom acaba harf kacirirmisyim diyeOndan korkan onun gibi olsunÇağırın gelsin, ben ringte bekliyorum onu.
Ahahaha ay Öldüm gülmekten gaza gelme:)))bu eski dünürler senin ayağını kaydırmak istiyor neyse ki ben varım:)))))Ondan korkan onun gibi olsunÇağırın gelsin, ben ringte bekliyorum onu.
Napcaksın çok merak ettim kahkaha attım çağırmana:))))gelse ne diyceksin:))))
45 tane bildirim vardı geldiğimde, hangi birine bakayımHaydi sor sor.
Aynen öyle bacım dogsunlarda weririz 2016 temmuz anneleri zayifliooooo topigindeSudur o su:)))ben şuan 7kiloyum bebiş iyi olsun da valla hiç sıkıntı yapmıyorum
Ya sana bişi dicem.bu nick name o çok mu aradin seni etiketlemeye üseniom acaba harf kacirirmisyim diyeGünaydın msjlarim dan mahrum kalıosun
:))))tmm her durumda yanındayım:))))acayip bi ekip oluruz ahahahaha:))))Tabii ki onunla kanka olup güçlerimizi birleştireceğiz
Ayyysss yollarım sana özelO zaman her sabah gelen kutuma gönder günaydın mesajınıGüne seninle başlamak istiyorum
Evetttt bebişlerin tombik tombik fotolarını da atarız inşallah:)Aynen öyle bacım dogsunlarda weririz 2016 temmuz anneleri zayifliooooo topiginde
Birincisi o kadar isim içinden beğendiğin olmadı mı dedim. İkincisi de evlilik programları kalkıyormuş diyen bendim yoksa kalmıyor muymuş dedim :) Esra açıklama yapıyor falan demişsin ya.
Oo süper :) pekii izledigin programlar neler mesela burda hergun 16.30esra erol matinesi var
:))))tmm her durumda yanındayım:))))acayip bi ekip oluruz ahahahaha:))))
Isim buldunmu ki canim oğlumun adini Melih koydum çokta severek koydum önerim bu@jindam @Catmom @aylinnalpr1cicek3bocek @insanbuL idilduam @tulaykavas @batideniz @ALTINIM @semurcan@melda983 @melankolik_kedi @ipekm84 @kayacans[/USER] @sheyma46 L Light Of God beteray @sleek @primavera77 @yesil33 @Senam72015 @Seyda_Turker @sima88 @frontoza @sare_ @Nurmuratkf @subitkisi @Daisymom @plum88 @SOSYOLOG022 @dimplehawk
İSim önerileriniz için teşekkür ederim
Orası ayrı canım sende de şişko sende de:)))valla senin her durumda yanındayım çok acayip sıradışı bi ekip olduk:))))ay gülüyorum hala ya kardeş bi bakar mısın Yazmış bi de ya:))))Hadi oradan iki dakikada sattınidilduam eski kankanmış da direkt diyebilirmiş falan.
Sen yokken biz wardikHadi oradan iki dakikada sattınidilduam eski kankanmış da direkt diyebilirmiş falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?