- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #40.941
Yok siz önden bayrak tasrsiniz hakkınızı yiyemem
Sen L Light Of God e şişkomu demek istedin ?Bakış açın bağlı canım bence çok tabi doktor ne der bilmem de ben 6 kilo çok diorum kızımda 5 almıştım bu haftada toplam yani toplam 15 ile doğuma gttim. Bundan sonra 10 kilo daha almamız lazım en fazla canım çok gtmeyelim ben ekstra bişi yemiorum bide nasıl aldım bilmem
Ya bence o ALINAN Şeyler kilo değil su.gwrçekten.benim kollarım bacaklarım filan aynı ama 10kg fazlam var bence su.Bakış açın bağlı canım bence çok tabi doktor ne der bilmem de ben 6 kilo çok diorum kızımda 5 almıştım bu haftada toplam yani toplam 15 ile doğuma gttim. Bundan sonra 10 kilo daha almamız lazım en fazla canım çok gtmeyelim ben ekstra bişi yemiorum bide nasıl aldım bilmem
Gazım var sanırım ondanInsallaahh canimcmm.
sen hayirdir bi sakinlestin :)
Yok bence o kadarına cesaret edemez.Sen L Light Of God e şişkomu demek istedin ?
Yok direk söyledi ima yok:))))Sen L Light Of God e şişkomu demek istedin ?
Hahaha hihihi hohohoYok siz önden bayrak tasrsiniz hakkınızı yiyemem
Kuzum hiç girmiyorum internete, annem 50 tane mesaj atmış Facebook'tan dedim 10 gündür girmedim ki. Aklım tommbik'te onun için girdim.semurcan nasılsınnn?neden bana seslenmiyosunn biraz trip atıp Kafanı dağıtayım mı:))
Bildiğin dumduk soledi vallahama billahamaYok bence o kadarına cesaret edemez.
Banada doktor söyle açıkladı ben kilo aldigimi hissetmiyorum karnım çıktı ok ama dedim. Dediki hepsi kilo deil bebeğin suyu eşi vücuttaki kan hacmi 2 katına çıktı onlar agrlastrdi yani sen sadce yağ olarak kilo almadın dedi mantıklı geldiYa bence o ALINAN Şeyler kilo değil su.gwrçekten.benim kollarım bacaklarım filan aynı ama 10kg fazlam var bence su.
Sevgili Temmuz anneleri
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve artık ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sohbetim, muhabbetim iyidir :) Aranızda bana da yer var mı
efenim öncelikle hoşgeldiniz :)Sevgili Temmuz anneleri
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve artık ben de aranıza katılmaya karar verdim. Sohbetim, muhabbetim iyidir :) Aranızda bana da yer var mı
AhahahaBeni çekemeyen besmele çeksin.
Yılmaz Morgül.
Sen L Light Of God e şişkomu demek istedin ?
Teşekkür ederim, herkesin evladı sıhhatli Mutlu başarılı ve hayırlı olsunAh sen de oğlanları çiftleyenlerdensin demek hayırlı uğurlu olsun :)
Bildiğin dumduk soledi vallahama billahama
Ya bakkalmumuysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?