2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Zaten bu işten ayrılanlar felaket oluyor sonradan bak DraconianX işi bıraktı nefes aldırmıyor yemekler boğazıma diziliyor laf yetiştiricem diye hg tkrar canım biz böyle birbirimizi sevdiğimizden takılırız inşallah uyum sağlarsın bize bebişin kız mı erkek mi nu arada yazdıysanda kaçırdım ben :) güzel günler geçirelim inşallah hep beraber

Kısmetse olur denen dünyanın en saçma programını izliyorum. O bitince de işte benim stilime geçiyorum. Peh peh eskiden belgesel izlerdim, kitap okurdum. Nerden nereye işte
Kız öyle bi daldım dun ona haftanın finali idi aboo öldürdüler kendilerini ağlamaktan dedim anaları babaları ölse bole ağlamazlar

Hadi ya tüh... Senaryo onlar yaşlı yaşlı teyzeler izleyip inanıyorlar ben onlara üzülüyorum :)

Arda asa, değnek demekmiş yahu. Odun gibi olmasın çocuk sonra bak iyi düşün

Ayy karnım belim başım heryerim gülmekten kasıldı
çekmedim mi kahrınızı...
gözümü kör ettim be körrrr sizin yavrularınızın kukusuydu pipisiydi derkennn zalımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
( 1cicek3bocek seni bilemediğimi hatırlatma unutmadım )

Valla beni de bildin Hakk'ını yiyemem ama keşke kendi minnakını da bilip oğlanla kertmeyeydin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…