- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.021
Biz bu kızdan neyi esirgedikwuhhhuuuu yihhhhutabi ki de bocuk biziiiiiz o zaman şimdi kocaman hoşgeldinnnn
demek hepimizi tanıyorsun heeeeeeeeeeeo zaman hiç düşünmeden söyle en çok beni seviyorsun değil mi
ohh beeeeYaticam bi türlü birakamiom sizi ama yarın yogun olucam yemekler tatlılar yapmam lazım işler beni bekler uyucam şimdi çok yazmayın okuyamiorum birikinceDraconianX ahanda etiketledim seni ve @aylinalpr L Light Of God 1cicek3bocek @jjndam @bakkalmumu hepinize iyi geceler ruyanızda bebeciklerj görün
Yaticam bi türlü birakamiom sizi ama yarın yogun olucam yemekler tatlılar yapmam lazım işler beni bekler uyucam şimdi çok yazmayın okuyamiorum birikinceDraconianX ahanda etiketledim seni ve @aylinalpr L Light Of God 1cicek3bocek @jjndam @bakkalmumu hepinize iyi geceler ruyanızda bebeciklerj görün
Zaten bu işten ayrılanlar felaket oluyor sonradanAy hoşbuldum. Çok tatlısınız ya, ne güzel karşıladınız beni. Bir de tabi ben aylardır takip ettiğim için hepinizi tanıyorum ama siz beni tanımıyosunuz. Casus değilim ama stalker gibi hissettim bir an kendimi :) Hemen kendimden bahsedeyim.
İlk bebeğimi bekliyorum
20. haftadayım (interiorarchitect hala topiğin boncuğu sensin merak etme)
Hamilelik öncesine kadar bir amerikan şirketinde pazar araştırma uzmanı olarak çalışıyodum. İşten ayrıldım, şu anda çalışmıyorum KK'ne girecek ve çene çalacak bol bol vaktim var :)
Aklıma gelenler bunlar. Zaten bol bol yazarım bundan sonra :)
Simardi o Simardi
kertti dediler...
Sepetledin hemen beni bakiorumdaohh beeeehadi Allah rahatlık versin cııııınıııım tatlış rüyalar
Kız öyle bi daldım dun ona haftanın finali idi aboo öldürdüler kendilerini ağlamaktanKısmetse olur denen dünyanın en saçma programını izliyorum. O bitince de işte benim stilime geçiyorum. Peh peh eskiden belgesel izlerdim, kitap okurdum. Nerden nereye işte
zalımsınnnn benimle çok uğraştın yoruldun git yat dinlen diye şey ettimSepetledin hemen beni bakiorumda
Ayy karnım belim başımkertti dediler...
Alay ettiler...
oysa istediğim ufacık sevgi birazcık ilgiydi...
bu vakitten sonra @grill beni ağustos annelerine de almaz...
nerelere gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Ha evet :) Kalkmıyormuş yayından senin adına çok üzgünüm canım :)
İsim konusunda hala kararsızım ama Arda olma yolunda ilerliyor. Bu akşam diğer odaya Arda diye seslenemedim maalesef, evde şu an yalnızım ne olduysa bugün bir yusuf yusuf durumlarım varYarın inşallah alıştırmalarıma devam ederim
çekmedim mi kahrınızı...Ayy karnım belim başımheryerim gülmekten kasıldı
Alırız bebesini elinden olur biter o bu topiğin bebesi bas git nen ağustos analarına
Valla beni de bildin Hakk'ını yiyemem ama keşke kendi minnakını da bilip oğlanla kertmeyeydin:)))))çekmedim mi kahrınızı...
gözümü kör ettim be körrrr sizin yavrularınızın kukusuydu pipisiydi derkennn zalımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
(1cicek3bocek seni bilemediğimi hatırlatma unutmadım )
Acayip bi iq ölcme yetenegi var mumunOndan korkan onun gibi olsunÇağırın gelsin, ben ringte bekliyorum onu.
Isim buldunmu ki canim oğlumun adini Melih koydum çokta severek koydum önerim bu
Valla beni de bildin Hakk'ını yiyemem ama keşke kendi minnakını da bilip oğlanla kertmeyeydin:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?