2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ah cnm unutuyorum aklıma sonradan geliyor severim seni iyi ki yazdın. Bu arada zamanla düzelir mi acana birçoğumuzun kocasıda önyargı var yani birçoğunun erkek olunca ne olacaksa bilmiyorum doktorlar eminim hastalarına o gözle bakmazlar hele ki doğum denen olayda yani hiç iç açıcı değil

Hoşgeldin topiğe canim kusuruma bakma vallahi yetisemiyorum yazmaya :) oglanla ugras,ev isi yemek derken okuduklarimi da unutuyirum. Ben 48 dim ama 5,5 kilo aldim simdilik. Alirsin hic endise etme. Zaten son aylarda geliyor kilolar. Beslenmen nasil? Yani yeterince yiyorsan sorun yok bence. Ebru salli toplamda 6 kg mi ne almisti. Rekor bu kadinda heralde

Cok haklisin ablacim.Ben dusunuyorum da babamin yaninda bile karnim iyice cikmisken ya da lohusa zamanimda rahat edemem.yaza denk geliyoruz bide rahat rahat giyinmek isticez evde.Heleki senin evine gelebilecek biri genc bi delikanli.Rahatsiz olman cok normal.Ama esindede cok suc yok.Ablasinin gondermemesi lazim.Sonucta emrivaki bir durum olmus ve konusu gecen kiside yegeni.onunda boyle hassas davranmasi normal.Kavga edip kalbinizi kirmayin ablacim bence.Esin kendini senin yerine koysa zaten cok iyi anlicaktir belkide anliyodur.suc boyle rahat bir tavirla gonderen ailede.Ailesi yanindayken cocuk boyleyse ordan ayrildiginda daha beter olmaz mi?

1cicek3bocek bacim sorunu gordum cevap yazicam ama yemege giriseyim benim adamceyiz bir saate gelir :) ha bi de gunun sorusu vardi en son ben sordum bence devam etsin ya

Dönucem gençlerr bu aksam gizli gizli wc de felan yazarim heralde kocami küsturmeyim diyorum

Canim benim bu konu erkekten erkege sanirim goreceli olarak degisiyor,biz mesela yurt disinda yasiyoruz,burada kuaforler bile hem erkek hem kadin,mesela benim esim sac trasi olmaya gittiginde bayan kesiyor sacini :) doktorda henuz hic erkege denk gelmedik ebemiz kadin,ultrasonda hep bakanlar kadindi,ama erkek olsaydi da sorun edecegini sanmiyorum cunku onu erkek olarak degilde isini yapan bir doktor olarak gorur buyuk olasilik ki dogumumu hastanede hangi doktorun yaptiracagini bilmiyorum belki erkek belki kadin olacak :) ama seni cok iyi anliyorum zor bir durum ozellikle senin icin ama iste bazi erkeklerin de kendilerine gore gorusleri var yinede saygi duyarim.

Kuzucuğum dediğim gibi yılanın başını küçükken ezeceksin sonuçta hiçbirimiz elin adamına açıp gösterme heveslisi değiliz yani ben acılar içinde kıvranırken yok erkekti yok kadındı diye öküzlük yapan adamın anasından emdiği sütü burnundan getiririm

benim doktorum erkek canım eşimde bu konuda hiç sıkıntı etmedi geçen ki kürtajımıda bu doktorum yapmıştı. sağlık konusunda takıntılı değil yeter ki işini iyi bilen biri olsun diye bakıyo duruma

@aylinnalpr @Aryadeniz38 @batideniz DraconianX Senam72015 idilduam insanbuL M melda983 misam interiorarchitect @kayacans semurcan matsiyahoje primavera77 aklıma gelmeyen tümttopik arkadaslarim dualariniz ilginiz alakaniz için allah bir değil binkere razı olsun ayrıntılım 15 dakika surdu kendi Dr.m baktı haftaya radyoloji bakicakmis Dr.mun baktığında çok sukur bir problem çıkmadı omurilik omurga meydana mide kafatası kalbi eli ayağı çok sukur sağlıklı 20+4 haftalık 25 cm 350 gram 148 kalp atışı ve kan akışı herşey normal şimdilik bir sıkıntımız yok ayrıca kan ilacı verdi son olarak haftaya radyolojiye gidicez insalh ondanda alnimizin akiyla çıkariz hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insalhh

Canım Allah kolaylık versin o zaman sana, benim eşim için hiç farketmez yani karışmaz yeter ki ben kendimi iyi hissedeyim doktorun yanında; tek derdi doktor tecrübeli mi hastahane hijyen vs konuları....Bu konuda erkekleri değiştirmek zor ama doğum bu yani doktor erkek diye de o halde başka bir yere gitmeyi doğru bulmadım ben... İnsanın gözü birşey görmüyor bence sağlık olunca

ohh çok şükür canımmm hadi gözümüzaydıııın :)

Kuzum o mevzu hala havada eşimle aramız pek yok ben geri adım atmam zaten çok iyi biliyor msele çocuk bile değil kim olursa olsun düşüncem değişmez babamın oğluda olsa. Eşim aslında anlıyor beni ama çıkmazda şuan bir suru seçenek var ya gelecek bekar evinde kalacak kii o çocuk buraya hiç gelmemeli. Diğer seçenek gelecek yapamayacak kendi 2 gün sonra kaçacak gidecek 3. İstanbul bunu iyice bozacak çocuğu zor gönderecek sonrasında bunların hepsi aslında tek kapıya çıkıyor eşim bana hak verecek ama o zamanda fitil fitil getireceğim ben burnundan ben şuan tavrımı koruyarak devam ediyorum inadım inat csnı isterse konuşur canı istemezse konuşmaz umrum değil açıkçası cnm bekleyip göreceğiz

İşine bak kuzu sen kocanı ds ihmal etme zora glrme kolay gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…