- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.421
Ah cnm unutuyorum aklıma sonradan geliyor severim seni iyi ki yazdın. Bu arada zamanla düzelir mi acana birçoğumuzun kocasıda önyargı var yani birçoğunun erkek olunca ne olacaksa bilmiyorum doktorlar eminim hastalarına o gözle bakmazlar hele ki doğum denen olayda yani hiç iç açıcı değil1cicek3bocek her ne kadar beni etiketlemesende ben sana cevap vereyim:
Erkeklerin birer kütük biz kadınların ise marangoz olduğunu düşünenlerdenim. Benim eşim de ilk hamileliğimde doktor kadın olsun diye tutturanlardandı, hadi doktoru hallettik doğum ekini ne olacak dedim onlarda kadın olacakmışmış... Hiç kusura bakma burada benim ve bebişlerimin sağlığı söz konusu hangi dr iyiyse ona gideceğiz diye diretince ve o dönemki komşularımın da tavsiyesiyle bir erkek doktora emanet ettik kendimizi :) gerçekten çok özverili bir doktor olduğunu görünce ( oğlum yılbaşı gecesi gelmeye karar verince Adam evde misafirlerini bırakıp doğuma geldi) aradan 12 yıl geçmesine rağmen Cazip Bey bambaşkaydı der durur.
Olsun balımben sana daha ne şarkılar yollarım ama bu özel ilk
Tövbe estağfurullahŞu an kalpler havada uçuşuyor
Bebişimsin
Hoşgeldin topiğe canim kusuruma bakma vallahi yetisemiyorum yazmaya :) oglanla ugras,ev isi yemek derken okuduklarimi da unutuyirum. Ben 48 dim ama 5,5 kilo aldim simdilik. Alirsin hic endise etme. Zaten son aylarda geliyor kilolar. Beslenmen nasil? Yani yeterince yiyorsan sorun yok bence. Ebru salli toplamda 6 kg mi ne almisti. Rekor bu kadinda heraldeSen kaç kiloyduninsanbuL cum. Ben hamilelikten önce 48dim. Bulantılar yüzünden 43e kadar düştüm. Şimdi 47yim. Doktorlarımdan biri kilomun riskli olduğunu. Erken doğrum riski olabileceğini, mutlaka kilo almam gerektiğini söyledi. Önce beni korkutmak için söylediğini düşündüm ama internette aratınca gerçekten de erken doğum sebepleri arasında annenin düşük kiloda olması da geçiyor. Çok endişe yapmadım yine de, nasılsa alırım diyorum ama bir yandan da biraz aklıma takıldı.
Cok haklisin ablacim.Ben dusunuyorum da babamin yaninda bile karnim iyice cikmisken ya da lohusa zamanimda rahat edemem.yaza denk geliyoruz bide rahat rahat giyinmek isticez evde.Heleki senin evine gelebilecek biri genc bi delikanli.Rahatsiz olman cok normal.Ama esindede cok suc yok.Ablasinin gondermemesi lazim.Sonucta emrivaki bir durum olmus ve konusu gecen kiside yegeni.onunda boyle hassas davranmasi normal.Kavga edip kalbinizi kirmayin ablacim bence.Esin kendini senin yerine koysa zaten cok iyi anlicaktir belkide anliyodur.suc boyle rahat bir tavirla gonderen ailede.Ailesi yanindayken cocuk boyleyse ordan ayrildiginda daha beter olmaz mi?Biraz dışarı çıktık oğlumla hava süperdi iyi geldi banada kafamı topladım.
Mevzuya geleyim arkadaşlar 4 gün önce evde bir mevzu patladı bnm eşimin burada tek bir ablası var ailesi memleketlerinde. Bir ablasıda orada yaşıyor. Bunun 15 yaşında 1 oğlu var okumak istememiş okulu bırakmış eşimi aramış diyor ki yollayayım orda işe koy çalışsın burda avel avel geziyor sigara kokuyor eve gelip içip içmediğini bile bilmiyorum demiş. Eşim bahsetmiştim unlu bir yerde restoran şefi konumu iyi dükkanda bir komi azalmış onun yerine ablasının oğlunu getirecek bekar evi var oraya koyacağım diyor aynı semtte olacağız yani. Çocuğa da teklif edecek mecbur dayınım ister gel burda kal ister orada ben dun gece açtım ağzımı vurdum ayağımı yere istemiyorum kesinlikle ddm farz et ki çocuk dedi ki dayı sende kalırım ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu kabul etmiyorum ddm. Delikanlı çocuk ne işi var bnm evimde bak beni insanlarla sonradan kötü etme baştan kötü olayım ddm. Tartıştım epeyce gece 3e kdr kasıklarım ağrıdı sinirden kendimi sıkmaktan. Eşim duygusal düşünüyor ama ben istemiyorum eşimin işi zaten zor iş beni yoruyor gomlekleri pantolonları evin işi gücü bide bebek gelecek 2 gun sonra eşek kdr çocuk yatacak evde oplene kdr ne özel hayat kalacak ne bişi gelmez ben yazın çocuk emzirirken memem dışarda geziyorum resmen emdirmekten evde dusunsenize koca çocuk sonuç şu tmm sus gelmeyecek ben getirmicem eve fln ddi ama bekar evinde bile yaşasa huzursuz ediyor beni o çocuğun ordan buraya gelmesi sinirlerim tepemde kızlar inanılmaz gerildim yine sabahta öpüyor kokluyor bi git ddm ya işine git ddm size göre abartıyor muyum ben
Canim benim bu konu erkekten erkege sanirim goreceli olarak degisiyor,biz mesela yurt disinda yasiyoruz,burada kuaforler bile hem erkek hem kadin,mesela benim esim sac trasi olmaya gittiginde bayan kesiyor sacini :) doktorda henuz hic erkege denk gelmedik ebemiz kadin,ultrasonda hep bakanlar kadindi,ama erkek olsaydi da sorun edecegini sanmiyorum cunku onu erkek olarak degilde isini yapan bir doktor olarak gorur buyuk olasilik ki dogumumu hastanede hangi doktorun yaptiracagini bilmiyorum belki erkek belki kadin olacak :) ama seni cok iyi anliyorum zor bir durum ozellikle senin icin ama iste bazi erkeklerin de kendilerine gore gorusleri var yinede saygi duyarim.Haydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
Ya sizlerin eşlerinin tutumu nedir
matsiyahoje idilduam interiorarchitect DraconianX @Catmom @Aryadeniz38 sleek insanbuL @Seyda_Turker
@aylinnalprpinkypink semurcan @tulaykavas @duamnur primavera77 @ALTINIM @HejaR12 @kalinkam @subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
Kuzucuğum dediğim gibi yılanın başını küçükken ezeceksinAh cnm unutuyorum aklıma sonradan geliyor severim seni iyi ki yazdın. Bu arada zamanla düzelir mi acana birçoğumuzun kocasıda önyargı var yani birçoğunun erkek olunca ne olacaksa bilmiyorum doktorlar eminim hastalarına o gözle bakmazlar hele ki doğum denen olayda yani hiç iç açıcı değil
benim doktorum erkek canım eşimde bu konuda hiç sıkıntı etmedi geçen ki kürtajımıda bu doktorum yapmıştı. sağlık konusunda takıntılı değil yeter ki işini iyi bilen biri olsun diye bakıyo durumaHaydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
Eşleriniz doktor seçimi konusunda takıntılı mıdır? İlla erkek olsun der mi veya sağlık bu bayan erkek farketmez mi ? Özellikle doğum konusunda tutumu nedir merak ediyorum cevaplarınızı
Benim cevabım şu: Eşim erkek doktor taraftarı değildir ama detaylı ultrasonu özellikle erkek doktor yapıyor bizim 2 bebektede gittiğimiz erkek de. Ama bir anımı anlatayım doğu da kontrollere gittiğimiz bayan doktorumuz bnm sancım babalar gününde pazar günü tuttuğu için yoktu erkek doktor vardı eşim istemedi o halimle sancılarla beni diğer şubeye götürdü şansıma bayan dr vardı doğurdum:) kızımda çapada doktor seçme durumun yok zaten içler acısı haldeyim eşim hala bilmez erkek asistanlar hep alttan fitili attı kürtaj etti bir değil kaç erkek doktor hemde ama hala bilmez çok takıntılı demedi hiç kimse ona o halde mahvolurdum çünkü biraz tutucu bu konuda bu bebekte de son ay hastane hastane doktor çalışma saatlerini alıp buzdolabına asacakmış ne diyim Allah akıl fikir versin
matsiyahoje idilduam interiorarchitect DraconianX @Catmom @Aryadeniz38 sleek insanbuL @Seyda_Turker
@aylinnalprpinkypink semurcan @tulaykavas @duamnur primavera77 @ALTINIM @HejaR12 @kalinkam @subitkisi nickleri aklıma gelip ama etiketleyemediğim herkes merak ediyorum cevaplarınızı
Canimm cok tesekkur ederim amin insallahhh kizlarimiz saglikla gelsinlersağol canım benim.senin de kızın geliyomuş hayırlı uğurlu olsun sağlıkla güzellikle gelsin
Haydi bugün size bir soruyla geleyim güzeller
doktor 2 kilosu ödemsir dedi zaten bacım ya
ohh çok şükür canımmm hadi gözümüzaydıııın :)@aylinnalpr @Aryadeniz38 @batidenizDraconianX Senam72015 idilduam insanbuL M melda983 misam interiorarchitect @kayacans semurcan matsiyahoje primavera77 aklıma gelmeyen tümttopik arkadaslarim dualariniz ilginiz alakaniz için allah bir değil binkere razı olsun ayrıntılım 15 dakika surdu kendi Dr.m baktı haftaya radyoloji bakicakmis Dr.mun baktığında çok sukur bir problem çıkmadı omurilik omurga meydana mide kafatası kalbi eli ayağı çok sukur sağlıklı 20+4 haftalık 25 cm 350 gram 148 kalp atışı ve kan akışı herşey normal şimdilik bir sıkıntımız yok ayrıca kan ilacı verdi son olarak haftaya radyolojiye gidicez insalh ondanda alnimizin akiyla çıkariz hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insalhh
Kuzum o mevzu hala havada eşimle aramız pek yok ben geri adım atmam zaten çok iyi biliyor msele çocuk bile değil kim olursa olsun düşüncem değişmez babamın oğluda olsa. Eşim aslında anlıyor beni ama çıkmazda şuan bir suru seçenek var ya gelecek bekar evinde kalacak kii o çocuk buraya hiç gelmemeli. Diğer seçenek gelecek yapamayacak kendi 2 gün sonra kaçacak gidecek 3. İstanbul bunu iyice bozacak çocuğu zor gönderecek sonrasında bunların hepsi aslında tek kapıya çıkıyor eşim bana hak verecek ama o zamanda fitil fitil getireceğim ben burnundan ben şuan tavrımı koruyarak devam ediyorum inadım inat csnı isterse konuşur canı istemezse konuşmaz umrum değil açıkçası cnm bekleyip göreceğizCok haklisin ablacim.Ben dusunuyorum da babamin yaninda bile karnim iyice cikmisken ya da lohusa zamanimda rahat edemem.yaza denk geliyoruz bide rahat rahat giyinmek isticez evde.Heleki senin evine gelebilecek biri genc bi delikanli.Rahatsiz olman cok normal.Ama esindede cok suc yok.Ablasinin gondermemesi lazim.Sonucta emrivaki bir durum olmus ve konusu gecen kiside yegeni.onunda boyle hassas davranmasi normal.Kavga edip kalbinizi kirmayin ablacim bence.Esin kendini senin yerine koysa zaten cok iyi anlicaktir belkide anliyodur.suc boyle rahat bir tavirla gonderen ailede.Ailesi yanindayken cocuk boyleyse ordan ayrildiginda daha beter olmaz mi?
İşine bak kuzu sen kocanı ds ihmal etme zora glrme1cicek3bocek bacim sorunu gordum cevap yazicam ama yemege giriseyim benim adamceyiz bir saate gelir :) ha bi de gunun sorusu vardi en son ben sordum bence devam etsin ya
Dönucem gençlerrbu aksam gizli gizli wc de felan yazarim heralde kocami küsturmeyim diyorum
Evet onu da gördüm canım. Üçüncüye kız olur inşallah. Kız da olsa erkek de olsa zeynep diyosun yani:) Zeynep ten vazgeçememişsin galiba :))matsiyahoje benimde kız diye sevdiğim Zeynebim erkekmiş. Al benden de bir bomba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?