2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
1cicek3bocek benim doktorumda erkek Ben tam bi kadın doktor düşmanıyım şimdiye kadar gittiklerimin hiçbiri beni şaşırtmadı çünkü Eşimde ilkten mırın kırın etmiştide şimdi çok memnun o da doktorumuzdan

Senin yokluğunu fırsat bildi bu zalımlar bana saldırdılar açeydin gollarını getme deydydin topik annesi olarak bu arada özlemişim seni ohh be öpücük ikonu koyduğumu düşün telden koymak çok zor
Sen benim bebemin cinsiyetini bildin bacım topikte torpillisin çaktırma bak kimseye bi kavga dövüş olursa seni tutucam ben

Oleyy çok sevindim cnm hadi darısı bizlere olsun inşallah :) burda bgn guzel haberler alıyoruz çok şukur toparlanıyoruz artık :)

Allah yardimcin olsun ablacim.Ben kendimi tamamen senin yerine koyarak dusundum.her turlusu zor.dedigin gibi sizde kalmasa bile gelmesi yine sorun.Allah korusun 15 yasinda cocuk istanbulda kendini nasil korusun.Bir suru kotu olay duyuyoruz.Esin her saniye o cocugu kontrol edemez ki bu mumkun degil.

Sağol canım siz de iyi ki varsınız.
Ben sanki sen de bunlara uymuşsun gibi gördüm ama yanılmışım demek ki.
Ben de topiğimizi muasır medeniyetlet seviyesine getirmek için geldim.
Bundan sonra topiğe girerken fularlar takılacak yabancı dizi izliyip klasik müzik dinlenecek piyano çalınacak resim yapılacak gözlükler takılacak kitaplar okunacak

aynı babası sipa omuzları burnu ensesi ne vardı bu kadar sevmişim de ona benzettim bi sonraki bebeğim bana benzeyecek artık o kadar sevmicem
Ayy ne şanslısın ya. Ben de kocama benzesin diye dualar ediyom evde gözümü ayıramıyom kocamdan. Kızıyo artık bakma diyo ama ben bakıyom. Ona benzesin ya çol tatlıııı ♥ iyice aşk böcüğü ettiniz beni ya :)

Valla benim evime getirmesinde afedersin go..ne guveniyorsa getirsin 2 gün sonra görürüm ben onu

Canim ben gideli iki hafta oldu aslinda bana bir ay sonra detayliya git dedi perinatolog ama ben randevuyu bulunca aldim yarin gidecegim bakalim bir ay sonrada normal muayneye giderim 28.haftada perinatolog a gidecegim kismetsebakalimzaman gidisat neyi gosterecek

Oleeeeeyyyyyyyyyyyyyyy!

Kız bu halay başı be esrayıda yasakla nolur butun gün vajinusmus muzaffer nevruz kamile konuşuyor bunlar başta DraconianX he idilduam bide o toz kondurmadığın interiorarchitect var bence belgesel izleyelim çiftleşme ile ilgili yorumlar yapalım dekolte yasak olsun

Tam yeterli beslenemiyorum hala. Bulantılarım eskisine göre hafifledi ama hala tam olarak bitmedi. Multivitamin, omega 3, demir, d vitamini, kalsiyum hapı alıyorum. Doktorum bunlara güvenme, besinlerden aldığının yerine geçmez diyor. Şimdilik bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür, ben de zorluyorum kendimi yemek için. En azından ebru şallıyı geçsem yeter o zaman

Hadi bunu diyosun anneme neden diyosun yani gel bana de dimi ama annemde dururmu yapistirmis cevabi
cocugum pilavi da ekmekle yer der o
kilo iyi biseymis gibi neden surekli tesvik halindeler anlamiyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…