- 14 Ağustos 2012
- 2.128
- 601
- 363
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.441
Sen benim bebemin cinsiyetini bildin bacım topikte torpillisinSenin yokluğunu fırsat bildi bu zalımlar bana saldırdılar açeydin gollarını getme deydydin topik annesi olarakbu arada özlemişim seni ohh be öpücük ikonu koyduğumu düşün telden koymak çok zor
Oleyy çok sevindim cnm hadi darısı bizlere olsun inşallah :) burda bgn guzel haberler alıyoruz çok şukur toparlanıyoruz artık :)Super_anne1411 @Aryadeniz38 @batideniz DraconianX @Senam72015 idilduam @insanbuL @melda983 @misam interiorarchitect @kayacans @semurcan matsiyahoje @primavera77 aklıma gelmeyen tümttopik arkadaslarim dualariniz ilginiz alakaniz için allah bir değil binkere razı olsun ayrıntılım 15 dakika surdu kendi Dr.m baktı haftaya radyoloji bakicakmis Dr.mun baktığında çok sukur bir problem çıkmadı omurilik omurga meydana mide kafatası kalbi eli ayağı çok sukur sağlıklı 20+4 haftalık 25 cm 350 gram 148 kalp atışı ve kan akışı herşey normal şimdilik bir sıkıntımız yok ayrıca kan ilacı verdi son olarak haftaya radyolojiye gidicez insalh ondanda alnimizin akiyla çıkariz hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insalhh
hohoyyyt korkun kızlar arkam sağllaaaammmmmmSen benim bebemin cinsiyetini bildin bacım topikte torpillisinçaktırma bak kimseye bi kavga dövüş olursa seni tutucam ben
Allah yardimcin olsun ablacim.Ben kendimi tamamen senin yerine koyarak dusundum.her turlusu zor.dedigin gibi sizde kalmasa bile gelmesi yine sorun.Allah korusun 15 yasinda cocuk istanbulda kendini nasil korusun.Bir suru kotu olay duyuyoruz.Esin her saniye o cocugu kontrol edemez ki bu mumkun degil.Kuzum o mevzu hala havada eşimle aramız pek yok ben geri adım atmam zaten çok iyi biliyor msele çocuk bile değil kim olursa olsun düşüncem değişmez babamın oğluda olsa. Eşim aslında anlıyor beni ama çıkmazda şuan bir suru seçenek var ya gelecek bekar evinde kalacak kii o çocuk buraya hiç gelmemeli. Diğer seçenek gelecek yapamayacak kendi 2 gün sonra kaçacak gidecek 3. İstanbul bunu iyice bozacak çocuğu zor gönderecek sonrasında bunların hepsi aslında tek kapıya çıkıyor eşim bana hak verecek ama o zamanda fitil fitil getireceğim ben burnundan ben şuan tavrımı koruyarak devam ediyorum inadım inat csnı isterse konuşur canı istemezse konuşmaz umrum değil açıkçası cnm bekleyip göreceğiz
Sağol canım siz de iyi ki varsınız.Ayy canimsin seni boyle görmek o kadar güzel ki:) biz de sana çok tesekkur ediyoruz topigimizin annesi iyi ki varsın kuzucugun ve sen
Sayfaları okuyamadigini anladim çünkü ben hiç gevezelik yapmam ki
Esra erol,kismetse olur muhabbetleri kol geziyor artik topikte
Ayy ne şanslısın ya. Ben de kocama benzesin diye dualar ediyom evde gözümü ayıramıyom kocamdan. Kızıyo artık bakma diyo ama ben bakıyom. Ona benzesin ya çol tatlıııı ♥ iyice aşk böcüğü ettiniz beni ya :)aynı babası sipa omuzları burnu ensesine vardı bu kadar sevmişim de ona benzettim bi sonraki bebeğim bana benzeyecek artık o kadar sevmicem
Valla benim evime getirmesinde afedersin go..ne guveniyorsa getirsin 2 gün sonra görürüm ben onuAllah yardimcin olsun ablacim.Ben kendimi tamamen senin yerine koyarak dusundum.her turlusu zor.dedigin gibi sizde kalmasa bile gelmesi yine sorun.Allah korusun 15 yasinda cocuk istanbulda kendini nasil korusun.Bir suru kotu olay duyuyoruz.Esin her saniye o cocugu kontrol edemez ki bu mumkun degil.
Canim ben gideli iki hafta oldu aslinda bana bir ay sonra detayliya git dedi perinatolog ama ben randevuyu bulunca aldim yarin gidecegim bakalim bir ay sonrada normal muayneye giderim 28.haftada perinatolog a gidecegim kismetsebakalimzaman gidisat neyi gosterecekinşallah canım.bana 24. haftada gidicem dememiş miydin? ben randevu alcaktım neriman hanımdan ama seni bekledim. eğer günler tutarsa aynı gün gidelim diye. ben martın 3. haftası gitmeyi düşünüyordum. 14-18i arası. senin randevu ne zaman?
tip kamyon şöförü tarz justin biebermatsiyahoje canım sen Neriman Hanım mı
Pembe pantolon deyince toz pembe canlandı gözümde TV kapalıydı üşenmedim açtım baktım hayal kırıklığı
Sağol canım siz de iyi ki varsınız.
Ben sanki sen de bunlara uymuşsun gibi gördüm ama yanılmışım demek ki.
Ben de topiğimizi muasır medeniyetlet seviyesine getirmek için geldim.
Bundan sonra topiğe girerken fularlar takılacak yabancı dizi izliyip klasik müzik dinlenecek piyano çalınacak resim yapılacak gözlükler takılacak kitaplar okunacak
Kız bu halay başı beSağol canım siz de iyi ki varsınız.
Ben sanki sen de bunlara uymuşsun gibi gördüm ama yanılmışım demek ki.
Ben de topiğimizi muasır medeniyetlet seviyesine getirmek için geldim.
Bundan sonra topiğe girerken fularlar takılacak yabancı dizi izliyip klasik müzik dinlenecek piyano çalınacak resim yapılacak gözlükler takılacak kitaplar okunacak
Hoşgeldin topiğe canim kusuruma bakma vallahi yetisemiyorum yazmaya :) oglanla ugras,ev isi yemek derken okuduklarimi da unutuyirum. Ben 48 dim ama 5,5 kilo aldim simdilik. Alirsin hic endise etme. Zaten son aylarda geliyor kilolar. Beslenmen nasil? Yani yeterince yiyorsan sorun yok bence. Ebru salli toplamda 6 kg mi ne almisti. Rekor bu kadinda heralde
maşallah maşallaaaah Allah bozmasın canımmmmmmAyy ne şanslısın ya. Ben de kocama benzesin diye dualar ediyom evde gözümü ayıramıyom kocamdan. Kızıyo artık bakma diyo ama ben bakıyom. Ona benzesin ya çol tatlıııı ♥ iyice aşk böcüğü ettiniz beni ya :)
tip kamyon şöförü tarz justin bieber
Hadi bunu diyosun anneme neden diyosun yani gel bana de dimiAllah im ya. Bazen kiskandiklarinda da söylüyorlar bunu. Bazen de gerçekten cahillikten. Benim eşimin babasıda o kafada. Çok zayıf, gelin dediğin böyle olmaz demiş. Kendi kizi lise çağında ama 40 beden ustu giyiyor. Ona bile ekmek felan yeme denilince yok yok zayıf bu çocuk der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?