2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ebru Şallı bir hamileliğinde 240 kilo kivi yemiş. Ben de onla yarışıyorum. Onun haberi yok ama olsun

@gvn1907 Kuzum benim Dr Um erkek.eşim çaktırmadan Başlarda mırın kırın eder gibi oldu ama şimdi ne kadar iyi bi Dr Olduğunu bildiği için sesi çıkmıyo.benim kriterim Tecrübe ilgi alaka ve rahatça istediğim soruyu sorup istediğim zaman arayabileceğim bi Dr olmasıydı kadın ya da erkek farketmez.bence her erkek bayan Dr olsun isteyebilir ama önemli olan hangi Dr un beklentilere daha iyi cvp verdiğidir

Kıııız matsiyahoje benim oğlumu niye yazmadın ilk sayfadaki listeye çocuğum daha 12 haftalıkken gösterdi kendini hemde Teyzesi küseriz bak
İnanmamışımdır bacım 12 haftada cinsiyet mi görünürmüş allah allah ya biz 21 de zor gördük sen git 12. haftada gör olcak iş mi ya yok yok olamaz böyle bişey inanmıyorum

Çok sevindim canım senin adına. Hayırlısıyla diğeride iyi geçecek inşallah... Gözün aydın. Maşallah kuzuya...

Anladım canım ben de 15ine aldım denk gelemicez. Olsun kısmet değilmiş diyelim. İnşallah görüşürüz başka zaman

Senle ittifak olmasam suan neler anlatirdim neler

Bir yanlışlık olmalı, matsiyahoje sen misin bu ? Kızlaaar koşun tommbik'in hesabı çalınmış

A a a a a a interiorarchitect yapmaz öyle şeyler ona laf yokkkk. Evet belgesel izlenecek bundan sonra. Discovery kanal haricindeki kanallar silinecem. Dekolte yassahhh bi de ikili ilişkilerde fazla öpüşülüp koklaşılmayacak pinkypink duydun mu :) :) :)

@gvn1907 Selam,
Hamileliğimin ilk başında gittiğim Dr. bayandı ve memnun kalmadığım için bir daha gitmedim. Sonraki süreçte erkek doktora gitmek istedim eşim de zaten Dr olduğundan hiç sorun olmadı. Bazı şeylerin ne kadar normal olduğunu daha iyi kavrayabiliyor sanırım. :)
İl değiştirme durumumuzdan başka bir doktor arayışına gireceğiz ki yine yüzde yüz erkek Dr. seçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…