- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.461
Tam yeterli beslenemiyorum hala. Bulantılarım eskisine göre hafifledi ama hala tam olarak bitmedi. Multivitamin, omega 3, demir, d vitamini, kalsiyum hapı alıyorum. Doktorum bunlara güvenme, besinlerden aldığının yerine geçmez diyor. Şimdilik bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu çok şükür, ben de zorluyorum kendimi yemek için. En azından ebru şallıyı geçsem yeter o zaman
İnanmamışımdır bacım 12 haftada cinsiyet mi görünürmüş allah allah ya biz 21 de zor gördük sen git 12. haftada gör olcak iş mi ya yok yok olamaz böyle bişey inanmıyorumKıııızmatsiyahoje benim oğlumu niye yazmadın ilk sayfadaki listeye çocuğum daha 12 haftalıkken gösterdi kendini hemde Teyzesi küseriz bak
Amin canım buna da çok şükür. Kötünün iyisi. En azından zor günler geçince allahın izniyle sağlığına kavuşacak miniğimcanım kaç gündür aklımdaydın iyi haberlerine çoook sevindim Rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasın inş.matsiyahoje
Benim bebeler öyle abiside 12. Haftada gösterdi, yiğidin malı meydanda gerek misaliİnanmamışımdır bacım 12 haftada cinsiyet mi görünürmüş allah allah ya biz 21 de zor gördük sen git 12. haftada gör olcak iş mi ya yok yok olamaz böyle bişey inanmıyorum
oooooo çok şekillJindamcığım kimseyi "özellikleeee" kınamamız gereken bir dönemdeyiz biliyon demiBence çok tarz
önerisi olandan beterrrrKız bu halay başı beesrayıda yasakla nolur butun gün vajinusmus muzaffer nevruz kamile konuşuyor bunlar başta DraconianX he @idilduam bide o toz kondurmadığın interiorarchitect var bence belgesel izleyelim çiftleşme ile ilgili yorumlar yapalım dekolte yasak olsun
Çok sevindim canım senin adına. Hayırlısıyla diğeride iyi geçecek inşallah... Gözün aydın. Maşallah kuzuya...Super_anne1411 L Light Of God @batideniz DraconianX @Senam72015 @idilduam @insanbuL @melda983 @misam interiorarchitect @kayacans @semurcan matsiyahoje @primavera77 aklıma gelmeyen tümttopik arkadaslarim dualariniz ilginiz alakaniz için allah bir değil binkere razı olsun ayrıntılım 15 dakika surdu kendi Dr.m baktı haftaya radyoloji bakicakmis Dr.mun baktığında çok sukur bir problem çıkmadı omurilik omurga meydana mide kafatası kalbi eli ayağı çok sukur sağlıklı 20+4 haftalık 25 cm 350 gram 148 kalp atışı ve kan akışı herşey normal şimdilik bir sıkıntımız yok ayrıca kan ilacı verdi son olarak haftaya radyolojiye gidicez insalh ondanda alnimizin akiyla çıkariz hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insalhh
Anladım canım ben de 15ine aldım denk gelemicez. Olsun kısmet değilmiş diyelim. İnşallah görüşürüz başka zamanCanim ben gideli iki hafta oldu aslinda bana bir ay sonra detayliya git dedi perinatolog ama ben randevuyu bulunca aldim yarin gidecegim bakalim bir ay sonrada normal muayneye giderim 28.haftada perinatolog a gidecegim kismetsebakalimzaman gidisat neyi gosterecek
Senle ittifak olmasam suan neler anlatirdim nelerAyy canimsin seni boyle görmek o kadar güzel ki:) biz de sana çok tesekkur ediyoruz topigimizin annesi iyi ki varsın kuzucugun ve sen
Sayfaları okuyamadigini anladim çünkü ben hiç gevezelik yapmam ki
Esra erol,kismetse olur muhabbetleri kol geziyor artik topikte
Ayy ne şanslısın ya. Ben de kocama benzesin diye dualar ediyom evde gözümü ayıramıyom kocamdan. Kızıyo artık bakma diyo ama ben bakıyom. Ona benzesin ya çol tatlıııı ♥ iyice aşk böcüğü ettiniz beni ya :)
A a a a a aKız bu halay başı beesrayıda yasakla nolur butun gün vajinusmus muzaffer nevruz kamile konuşuyor bunlar başta DraconianX he @idilduam bide o toz kondurmadığın interiorarchitect var bence belgesel izleyelim çiftleşme ile ilgili yorumlar yapalım dekolte yasak olsun
ya cok musmutluyum kendime yoldaş buldum. Artik tek basima ezemezsiniz beni pinkypink gel bacim bunlar bana neler diyorlar bi bilsen
Doğumdan sonra ebru şallı gibi vücudun olacaksa istersen 500 kg ye :)Ebru Şallı bir hamileliğinde 240 kilo kivi yemiş. Ben de onla yarışıyorum. Onun haberi yok ama olsun
A a a a a ainteriorarchitect yapmaz öyle şeyler ona laf yokkkk. Evet belgesel izlenecek bundan sonra. Discovery kanal haricindeki kanallar silinecem. Dekolte yassahhh bi de ikili ilişkilerde fazla öpüşülüp koklaşılmayacak pinkypink duydun mu :) :) :)
Tabi canım yanlış anlamışındır sen he hematsiyahoje cimm bu torpil olayı nerden geliyomuş ha de bakim elim belimde şuan:)))demek sen taraf tutuyosun?yok ben yanlış anlamışımdır kesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?