- 1 Eylül 2010
- 249
- 201
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.481
Ebru Şallı bir hamileliğinde 240 kilo kivi yemiş. Ben de onla yarışıyorum. Onun haberi yok ama olsun
bundan sonra topik arkasında yaşayalım sevdamızı canım... yokse bizim topuğumuza sıkacak bunlarAhahahahmatsiyahoje ya
İlk ihtarımızı yedikinteriorarchitect . Sevdamızı kalbimize mi gömelim ne yapalım. Anlamadım ki.
aşkolsun kız ben ne zaman kocikimle ilgili kötü bişey söyledim aaaaBir yanlışlık olmalı,matsiyahoje sen misin bu ? Kızlaaar koşun tommbik'in hesabı çalınmış
ya ben belgesel niyetine izliyoru tombikiiiim insan türünü hayatı nasıl tükendiğiyle alakalı valla yoksa esra yı çok sevdiğimden değilA a a a a ainteriorarchitect yapmaz öyle şeyler ona laf yokkkk. Evet belgesel izlenecek bundan sonra. Discovery kanal haricindeki kanallar silinecem. Dekolte yassahhh bi de ikili ilişkilerde fazla öpüşülüp koklaşılmayacak pinkypink duydun mu :) :) :)
seni biliyom canım sıkıntı yok. ben arkadaşlarını uyardımya ben belgesel niyetine izliyoru tombikiiiim insan türünü hayatı nasıl tükendiğiyle alakalı valla yoksa esra yı çok sevdiğimden değil
ya ben belgesel niyetine izliyoru tombikiiiim insan türünü hayatı nasıl tükendiğiyle alakalı valla yoksa esra yı çok sevdiğimden değil
Cooook coook sevindim gozun aydın tatlımmm :)Super_anne1411 L Light Of God @batideniz DraconianX @Senam72015 @idilduam @insanbuL @melda983 @misam interiorarchitect @kayacans @semurcan matsiyahoje @primavera77 aklıma gelmeyen tümttopik arkadaslarim dualariniz ilginiz alakaniz için allah bir değil binkere razı olsun ayrıntılım 15 dakika surdu kendi Dr.m baktı haftaya radyoloji bakicakmis Dr.mun baktığında çok sukur bir problem çıkmadı omurilik omurga meydana mide kafatası kalbi eli ayağı çok sukur sağlıklı 20+4 haftalık 25 cm 350 gram 148 kalp atışı ve kan akışı herşey normal şimdilik bir sıkıntımız yok ayrıca kan ilacı verdi son olarak haftaya radyolojiye gidicez insalh ondanda alnimizin akiyla çıkariz hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insalhh
Bu konulara pek girmezdin canım sen ondan şaşırdımaşkolsun kız ben ne zaman kocikimle ilgili kötü bişey söyledim aaaa
Kız tommbik bu eski dünürler senin kıza sararlar bu defa söylemedi deme:)))illa kertecekler uslanmadılar:)))yanlış safdasın bebeeeem:)))huzurTabi canım yanlış anlamışındır sen he he
Dün Zuhal Topal'dan nağmeler söyleyenin sen olduğunu da söyledin mi canımBen gidiyom topik biraz sessizliğe gömülsünbenim güzel DraconianX im esra başladı ama yassaaahh haberin ola matsiyahoje belgesel izleyin diyor
Görmedim yeni actm
ben çok düşkünümdür kocama aslında da nazar değmesin diye yazmıyomBu konulara pek girmezdin canım sen ondan şaşırdımYok esmer Behlül, yok kızım babasına benzesinler falan Yirim
Kız tommbik bu eski dünürler senin kıza sararlar bu defa söylemedi deme:)))illa kertecekler uslanmadılar:)))yanlış safdasın bebeeeem:)))huzurDraconianX @Catmom veee tabikii bendee
Hahahaaa tam @Catmom a gore dicektimki bi baktim begenmis coktanSağol canım siz de iyi ki varsınız.
Ben sanki sen de bunlara uymuşsun gibi gördüm ama yanılmışım demek ki.
Ben de topiğimizi muasır medeniyetlet seviyesine getirmek için geldim.
Bundan sonra topiğe girerken fularlar takılacak yabancı dizi izliyip klasik müzik dinlenecek piyano çalınacak resim yapılacak gözlükler takılacak kitaplar okunacak
canım nasıl bi ağrı çok aşırı değilse bence sıkıntı olmaz. yürümende falan zorlanma var mı? bağlar geriliyo olabilir mi?Yaa kızlar acil yardıma ihtiyacım var 22 hafta olduk bu gün sabahtan beri karnımın içi acıyor ağrı değil böyle bıçak batması gibi geliyo geçiyo ama sık sık oluyo kısa süreli bilgisi olan varmı yokca bi acilemi gidiyim
Tmm Başkan bizim grup içinde bi koordine olmamız Lazım zira hepimiz ayrı telden çalıyoruz:))))Kural #923791874 bir DCA grubu asla ama asla kişileri etkileyerek kendi grubuna çekmez !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?