- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.721
İşte o erkeklerden biri benim Esim :) çorba pilav salata mutlaka olacak. Ana yemek ne yapayım diye sormama sinir olur. Benim dusunup yapmamı ister. Öğlene de eve gelir yemeğe. Terelelli oluyorum inanBende yaylaya bayiliyorum ya ama gel gor ki esim nefret ediyor bende kendime yapiyorumonada etli birseyler kivirttiriyorum al iste sana bir aksam yemegi Allah'tan yemegi sorun yapan bir esim yok bazi erkekler yemek konusunda cok fena ya illa her aksam onlerine yemek bekliyorlar o acidan cok sansliyim cok sukur :)
Görmemiştim canım :) tamam canımm:)Geçen doktordan sonra yazmıştım aslında da kaynamıştır arada :) tamamdır mesaj alındı yazarım arada
Ben o tosuncugu yerim ya tipe bakk :) ben de hamileyken çok az et tüketim,oglumda yemiyor. Köfte,sarımsaklı kıyma belki arada değişik mekanlardaysak yiyor. ek gida dönemi kabak puresine ve avakodaya bayiliyordu :)Çok konuşuyorum diye topikten atmazlarsa olurum tabiişin esprisi bi yana asıl o zaman birbirimize ihtitacımız olacak bebeklerin seveceği şeyler farklıdır damak meselesi oğlum kırmızı et harici ne versem yer yaşıtları daha katı gıdayı yutmuyor erken alıştırma da önemli ben 4 aylık elma puresi veriyordum tosuncuk gibiydi bide bak resimde 4 aylık :) hem emiyordu hem midesini zorlamayacak besinler veriyordum o zaman gelsin Allah büyük listeler yaparız hep beraber çok tecrübeli annemiz var burada
Arada saat farkı yok dimibende kahvaltımı yaptım geldim :)
Snn yemen gerekli şuan ama cnm eşin yemiyor diye bencillik etmesin sana tavuk balık et tuket en az birini kansızlık olur tabi o şekilde ilaçlarada çok guvenmemek gerekli alsın o yokken pişir kanat falan lezzetli oluyor oğlunda yer kırmızı et de yiyemiyorsan ciğer ye o da kan yapar dikkt et kendine bu hatun nie zayıf diyordum sebebi çıktı mangal falandamı yapmaz eşin öyle severek yersiniz belkiBen o tosuncugu yerim ya tipe bakk :) ben de hamileyken çok az et tüketim,oglumda yemiyor. Köfte,sarımsaklı kıyma belki arada değişik mekanlardaysak yiyor. ek gida dönemi kabak puresine ve avakodaya bayiliyordu :)
Biz bgn yemek yapmadık kahvaltı yedik cnmArada saat farkı yok dimine kahvaltısı öyle
Anaaaam kız bizim ki de öğlede geliyo günde iki kere yemek çok sıkıntı oluyo yaİşte o erkeklerden biri benim Esim :) çorba pilav salata mutlaka olacak. Ana yemek ne yapayım diye sormama sinir olur. Benim dusunup yapmamı ister. Öğlene de eve gelir yemeğe. Terelelli oluyorum inanAllah tan lohusayken çok esnektir. Surekli dışardan getirdi ya da kahvaltılık idare etti. Ama işleri yola koyunca ayni huyuna devam bi de et yemez benimki. Asla eve sokmaz. On yuzden bende de kansızlık var suan
Daimi uye olarak bi ben buralardayım bnm sıpada bayıldı kocada işte pekte meraklı değilim zaten küsüzOğlumu erken uyuttum,kocami odaya kitledim nerdesiniz uleeeyynn
Benim gittik çe önemli geliyo doğum hangisi doğru acaba bebeğin kilosu ve boyuna göre şu An bi hafta önde tahmini doğum
Tavuk balık yiyor eşim. Ama.kırmızı et yemez. O yokken pisirdigim günlerde bile evde bisey mi kokuyor dediğinde sinir oluyorum. Benimde midem bulaniyo onun tavirlari yüzünden. Oğlum için pisiriyorum. Ama benim Esim olmadan öğünüm geçmiyor. Sabah öğle akşam hep evde yemekte. Dışarda yeriz,onda da kendi yemeğini yutar resmen, midesi bulanmadan yeyip kalkayim diye. Karşılıklı oturup yiyemeyiz bileSnn yemen gerekli şuan ama cnm eşin yemiyor diye bencillik etmesin sana tavuk balık et tuket en az birini kansızlık olur tabi o şekilde ilaçlarada çok guvenmemek gerekli alsın o yokken pişir kanat falan lezzetli oluyor oğlunda yer kırmızı et de yiyemiyorsan ciğer ye o da kan yapar dikkt et kendine bu hatun nie zayıf diyordum sebebi çıktı mangal falandamı yapmaz eşin öyle severek yersiniz belki
Hala küsmusunuz kuzum ya. Çocuk gelmeden bi bahane bulmak aklına yatmadi mi eşininDaimi uye olarak bi ben buralardayım bnm sıpada bayıldı kocada işte pekte meraklı değilim zaten küsüz
Neyse otekileri yiyorsun en azından kıyma tüketirsin karnıyarık yemeğinde falan paşada yesin artık yaşını geçti nasılsa :) karnıyarık olunca doğu cacıkta yap anne diyorTavuk balık yiyor eşim. Ama.kırmızı et yemez. O yokken pisirdigim günlerde bile evde bisey mi kokuyor dediğinde sinir oluyorum. Benimde midem bulaniyo onun tavirlari yüzünden. Oğlum için pisiriyorum. Ama benim Esim olmadan öğünüm geçmiyor. Sabah öğle akşam hep evde yemekte. Dışarda yeriz,onda da kendi yemeğini yutar resmen, midesi bulanmadan yeyip kalkayim diye. Karşılıklı oturup yiyemeyiz bile
Ya bacım hem de ne sıkıntı. Bazen sabah kalkamiyorum da ogleni kahvaltilikla geciştiriyorum ona bile sinir oluyor adam :) çok disiplinli deli ediyor beniAnaaaam kız bizim ki de öğlede geliyo günde iki kere yemek çok sıkıntı oluyo ya
Bgn sabah annesi ile konuşurken duydum mutfaktaydım bende dinledim diyor ki anne yaşı ufak oğlanın çok falan diyordu anneside dar kafa vardır biyerlerde alan insanlar bak sen etrafa diyor onlar çocuğu gözden çıkarmış ya umurlarında değil görümcem ararsa beni ben gerekeni söyleyeceğim zaten cnm olmaz öyle o iş bakamadıkları çocuğu yollayamazlar burayaHala küsmusunuz kuzum ya. Çocuk gelmeden bi bahane bulmak aklına yatmadi mi eşinin
Ya bu çocuk işi biliyor heeNeyse otekileri yiyorsun en azından kıyma tüketirsin karnıyarık yemeğinde falan paşada yesin artık yaşını geçti nasılsa :) karnıyarık olunca doğu cacıkta yap anne diyorotekide gırtlaklı olursa deri bi kemik kalırım ben
Hakkaten yanı insan evladını gözden nasıl çıkarır. Onlarin başına avane olmuş çocuk atacak yer aramışlar belli. Eşin yine çabalıyor yazık bak. Ama ısrar etsin baktım iş yok almıyor kimse ufak diye desin.Bgn sabah annesi ile konuşurken duydum mutfaktaydım bende dinledim diyor ki anne yaşı ufak oğlanın çok falan diyordu anneside dar kafa vardır biyerlerde alan insanlar bak sen etrafa diyor onlar çocuğu gözden çıkarmış ya umurlarında değil görümcem ararsa beni ben gerekeni söyleyeceğim zaten cnm olmaz öyle o iş bakamadıkları çocuğu yollayamazlar buraya
Bizim ki de butun gün beceri programları izliyor niloya izliyor ben tv izleyemiyorum internete bağlı rv Youtube ona çalışıyor resmen kukuliyi de biliyorumKizlar valla harikasiniz civil ciil muhabbetlerinize sanmayin suskun biri oldugum icin katilmiyorum inanin hiic vakit bulamiyorum oglum cok kipir kipir teli elime alamiyorum hemen kukuliyi ac diyor bilmeyenler varsa netteb izlesi tum sarkilarini ezberledim hele ... pasakli kukuli favorim ... tum gun onunla ugrasiyorum bi sokaga bi altkata yemesiydi eviydi temizligiydi bu ara cok temizlik yapasim var su doktoru halledeyim camlara girisicem enerjim yerindeyken sonra halilari yikamaya verip anneme gidicem bir hafta kafa dagitmaya insallah ... ayy kizlar yarin detaylim var guzel dualarinizi gonderin guzel gecsin insallah.. bu arada iki gundur bel ve sirt agrilarim boy gostermeye basladi derken bu aksam migde yanmasida merhava dedi gel dedim sende gel benim bu haftalardan sonra baslar zaten bu isler artik aksamlari az yemeli zaten bu hafta bir haftda 1.200 kg cik almisim durdum durdum costum biranda boyle gidersem fenaaaaa ... hepinize kocaman opucukler Allaha emanet olun yarin musmutlu bulusmak dileklerimle byyyy...
Canim benim yeter ki sizin iyi olduğunuzu bilelim. Kalpler dualar bir ondan eminimKizlar valla harikasiniz civil ciil muhabbetlerinize sanmayin suskun biri oldugum icin katilmiyorum inanin hiic vakit bulamiyorum oglum cok kipir kipir teli elime alamiyorum hemen kukuliyi ac diyor bilmeyenler varsa netteb izlesi tum sarkilarini ezberledim hele ... pasakli kukuli favorim ... tum gun onunla ugrasiyorum bi sokaga bi altkata yemesiydi eviydi temizligiydi bu ara cok temizlik yapasim var su doktoru halledeyim camlara girisicem enerjim yerindeyken sonra halilari yikamaya verip anneme gidicem bir hafta kafa dagitmaya insallah ... ayy kizlar yarin detaylim var guzel dualarinizi gonderin guzel gecsin insallah.. bu arada iki gundur bel ve sirt agrilarim boy gostermeye basladi derken bu aksam migde yanmasida merhava dedi gel dedim sende gel benim bu haftalardan sonra baslar zaten bu isler artik aksamlari az yemeli zaten bu hafta bir haftda 1.200 kg cik almisim durdum durdum costum biranda boyle gidersem fenaaaaa ... hepinize kocaman opucukler Allaha emanet olun yarin musmutlu bulusmak dileklerimle byyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?