2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canm cok saol tansıyndn falan bahsttılr de dedm burnmda kanur sıksık acaba dedim hayrlısı dr a daha var gostermeme ondn aratrym dedim olmadı vhatsuptn ulasırım artık
bunla tansiyonun alakasını çok bilmiyorum canım ama burun kanaman varsa 1-2 hafta her sabah ve her akşam 10-15 dk otur dinlen ve tansiyonunu ölç derim. benim doktorum istemişti. hastanede ölçülen tansiyonlarım çok yüksekti burun kanamam da vardı takip istedi. çok şükür bişey çıkmadı. doktor demese bile sen kendin kontrol et gerekirse doktora söyle derim.

cu
biz eşimle özellikle erkek doktor seçtik kadın doktorlar genelde ilgisiz kaprisli oluyor

Canım ben de aynıyım :) eşimin kaşı gözüne bayılıyorum zaten kirpikleri de uzun, ee gamzesi de var daha başka kime bakayım ben... Akşamları dikiyorum gözümü, gündüzleri resmi karşımda zaten :) Senin kafa gitti iyice diyor :)

Aslında benim de tercihim hep erkek doktorlar oluyor genelde, çünkü net oluyorlar ve daha nazik oluyorlar. Kadın doktorlar biraz daha duygusuz bence; gerçi şuan takibimi yapan doktorum kadın ve çok memnunum; genç ve pozitif enerjisi bana yansıyor. Ben de elektrik tutması olayı var :) dünyanın en iyi doktoru olsa da birşeyine gıcık olursam gitmiyorum...

Günaydın canlarım normalde izlemem vardı bugün aile hekimliğinde kan sayımım yapılıp bebeğin kalp atışları dinlenecekti iptal oldum semucanın sonucu çıkmış yazınca bana vazgeçtim gitmekten inşallah güzel haberle güne başlarız bende yarın giderim semurcan dualarımız senle bacım hadi güne iyi başlat bizi

Canım benim doktorum normal olduğunu ama takip etmemi söyledi. İlk batma ya da ağrı başladığında 15 dakika içinde artıp, azalmıyor, devamlı artıyor ve 15 dakikadan uzun sürüyorsa beni ara dedi... Bir takip et bence çok rahatsız olursan gidersin ya da doktorunu ararsın...

Şu an yıkıldım Geçen gün o taraftan geçerken gördüm süphelenmistim de sen de onay verince tühh

Ben bir keresinde yürüyerek hamiş halimle gittim asıl o an hersey bitti benim için zabıta kapandığıni bir daha acilmayacagini söyledi yeri çok iyiydi aslında bebislere göre çok güzel şeyler vardı

Aynenn canım bende de.rahat olabilmeliyim Dr un yanında sorduğum soruyo boğazıma dizmemeli kısacası pimpirikli bi insanım Sabırla cevap vermeli tüm sorularıma şükür öyle Dr um

Ben bir keresinde yürüyerek hamiş halimle gittim asıl o an hersey bitti benim için zabıta kapandığıni bir daha acilmayacagini söyledi yeri çok iyiydi aslında bebislere göre çok güzel şeyler vardı

Bir kez gitmiştim ben de çok oldu ama dediğin gibi güzel şeyler vardk tüh. Neyse sağlık olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…