2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tam geri kafalı zihniyet kilo olunca bebekte kilolu sağlıklı sanıyolar manken gibi incecik kadınlar kocaman çocuk doğuruyor,100 kilo olanlar bazen minicik
Kesinlikle canim... Olsun napalim öyle insanlar da var etrafımızda... :) zayıf kadın bebek doguramaz mantığıyla yaşamaya dev etsinler :)

yaniii ben kızımda toplam 9 kilo aldım ama kzım 3,5 kilo doğdu. aldığım kiloya gör etrafımdaki herkes bana senden ancak 2 kilo bebek çıkar dediler hastaneden döndüm bebeği görenle inanamadı
Yaaa mesajını okudum bulamadım, sen ev sarmaşığı kadınlara niye laf atiyorsun bakiyimm evde olunca iş biter mi bacım. belki tek avantaj bi kaç saat fazla uyku

Yavrum aynı yorumu bi ay önce ben de yapıyordum
Evde olsam keyif yapsam bir sürü yapacak şey var diyordum
Taa ki rahatsızlanıp bi aylık rapor alana kadar
Evde olup yatmak zorunda olmak çok acı
Rabb im şifa versin de katlanıyor insan
Şimdi normalde olsa tüm evi temizler pastamı böreğimi yapar üzerine misler gibi kahvemi yapar keyf yapardım
Da şu sıra pek mümkün değil

Bir arkadaş vardı bebisimgel diye ondan haber varmı kızlar kaçırmış olabilir miyim sıkıntılı bir dönemdeydi o da
Onda durumlar baya kötü malesef canım. amniyosentez sonucu kötü çıkmıştı diye hatırlıyorum. şimdi baktım sanırım daha da kötü şeyler olmuş.takvimi bile kaldırmış zaten. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

cok tesekkur ederim tommbik guzel gunler gorelim artik

Allah kimseyi darda koymasin, yar ve yardimcisi olsun butun sifa deva eda bekleyenlerin.

cok tesekkur ederim her sey icin

Yaa süper bi haber bu sabah sabah... Allah im bu haberleri çoğaltsin,kimseye uzuntu tasa vermesinden evladından yanaa.. Semurcan çok sevindim canim.. Topige enerjinle dön yine çorbalar yapalim

cok tesekkur ederim, 15 gun sonra ilk defa simdi kahvaltiya oturacagim
hem agliyorum hem yiyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…