- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.861
Günaydın kız kıpırdak enerjiye bak maşallahGünaydın günaydın günaydın
Kesinlikle canim... Olsun napalim öyle insanlar da var etrafımızda... :) zayıf kadın bebek doguramaz mantığıyla yaşamaya dev etsinler :)tam geri kafalı zihniyet kilo olunca bebekte kilolu sağlıklı sanıyolarmanken gibi incecik kadınlar kocaman çocuk doğuruyor,100 kilo olanlar bazen minicik
Yaaa mesajını okudum bulamadım, sen ev sarmaşığı kadınlara niye laf atiyorsun bakiyimmyaniii ben kızımda toplam 9 kilo aldım ama kzım 3,5 kilo doğdu. aldığım kiloya gör etrafımdaki herkes bana senden ancak 2 kilo bebek çıkar dediler hastaneden döndüm bebeği görenle inanamadı
Ne yapayım kendi kendimi gaza getiriyorum günüm iyi geçsin diyeGünaydın kız kıpırdak enerjiye bak maşallah
Doğum yaklaşıyor catmoooom doğummBugün 140. gün :) Resmen yarısı bitmiş hamileliğin!
günaydınlarrrr
evde olan hanımlar hiiiççç şikayet etmeyin. yapacak o kadar çok şey varkikeşke bende evde olsam hergün 6:45 te evden çıkıyorum 17:30 -18:00 civarı evde oluyorum bide istanbul trafiği . Diyorumki evimin tadını hiç çıkartamıyorum.
döner inşallah canim, bak sen yaramaza ya. Biseyler yesenGunaydin kizlar benim kiz sirtini donmus doktor kalbini inceleyemedi pozisyon degistirmesini bekleyecegiz ben bugun yine burdan kacta cikarim bilmiyorum
Doğumdan korkan doğum gibi olsunDoğum yaklaşıyor catmoooom doğumm
Onda durumlar baya kötü malesef canım. amniyosentez sonucu kötü çıkmıştı diye hatırlıyorum. şimdi baktım sanırım daha da kötü şeyler olmuş.takvimi bile kaldırmış zaten. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.Bir arkadaş vardı bebisimgel diye ondan haber varmı kızlar kaçırmış olabilir miyim sıkıntılı bir dönemdeydi o da
Valla mesajini oyle görünce benim de hop bir kii diye egzersiz yapasim geliyorNe yapayım kendi kendimi gaza getiriyorum günüm iyi geçsin diye
Hatta eşi işe gidenler bengibi 6 da kalkar ise Uyku da yokYaaa mesajını okudum bulamadım, sen ev sarmaşığı kadınlara niye laf atiyorsun bakiyimmevde olunca iş biter mi bacım. belki tek avantaj bi kaç saat fazla uyku
Korkma titreeDoğumdan korkan doğum gibi olsun
Hahahah Fuat?Korkma titree
cok tesekkur ederim tommbik guzel gunler gorelim artikÇok şükür ya bir yandan biliyordum iyi çıkacağını ama bi yandan korkuyordum. analık zor zanaatmiş hep yürekler ağızda. topikteki 130dan fazla bebenin birden annesi olduk hepberaber.semurcan gözün aydın canım. oh be kötü günler geride kaldı artık.
Allah kimseyi darda koymasin, yar ve yardimcisi olsun butun sifa deva eda bekleyenlerin.Günaydin canlarim güne güzel bir haberle başlamak nekadar güzel çok sevindimsemurcan Rabbim büyük merhametini esigemedi çok sukur bin sukur bugunumuze insalh darısı sonuç bekleyen kontrol bekleyen ayrıntılı bekleyen tüm annelerin başına olsun
Yaa süper bi haber bu sabah sabah... Allah im bu haberleri çoğaltsin,kimseye uzuntu tasa vermesinden evladından yanaa.. Semurcan çok sevindim canim.. Topige enerjinle dön yine çorbalar yapalim
Cansın artık tek ağlamamız doğum sonrası o minikleri kucağımıza alınca olacak :)
Ne olacaktı yaaa o kadarrr dua ettik minnak fasulyene ohh Şükürler olsunnn:))) mutluyuzzz aryamlaa hep böyle güzel haberler alalım diliyoruzzzarya temiz geldi neticeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?