2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aaaa senin dediğin de laf mı yani. Devlet hamile bir kadın için gerekli olan vitaminleri neden karşılasın canım. Devlet'in işi mi yok senin benim gibi hamilelerle mi uğraşacak aşk olsun :))))
aile sağlığı merkezleri ücretsiz decavit vitamin hapını veriyor kızlar:))

tam geri kafalı zihniyet kilo olunca bebekte kilolu sağlıklı sanıyolar manken gibi incecik kadınlar kocaman çocuk doğuruyor,100 kilo olanlar bazen minicik

Canım doktor değilim sağlıkçı değilim. Tahmin ettiğim şeyi söyliyim. Normalde kan akışı yavaş olan 3 tane damar var bunlar hamilelikte bebeği beslemek için kan akışı çok hızlanıyor. Bazen bazı damarlar kan akışı hızlanmasına ve genişlemeye karşı direnç gösteriyor. Damarda direnç var derlerse bundan bahsediyorlar.
Bana kalırsa sıkıntı olacak bişey değil ama takip edilmesi gereken bişey. Sonuçta üst sınırda demiş yani hala sınırlar dahilinde. Şuan sıkıntı yok. Zaten arter demiş bu 3 damarda 2 arter 1 ventriküler var. Arterlerden birinde sıkıntı olabilme ihtimalinin başlangıçı olabilir diyo. Stres yapılacak bişey değil. Doktor açıklar zaten sana. Sen içini ferah tut canım. Bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir.

tam geri kafalı zihniyet kilo olunca bebekte kilolu sağlıklı sanıyolar manken gibi incecik kadınlar kocaman çocuk doğuruyor,100 kilo olanlar bazen minicik

yaniii ben kızımda toplam 9 kilo aldım ama kzım 3,5 kilo doğdu. aldığım kiloya gör etrafımdaki herkes bana senden ancak 2 kilo bebek çıkar dediler hastaneden döndüm bebeği görenle inanamadı

Evet canım baya yakın bakarsın bir gün karşılaşırız belli mi olur :) ben sosyete pazarına gidiyorum şimdi brandiumun orada :)

Taç sporun ordaki mii? Ya cumaları da bize yakın var bi tane biliyo musun onu? Ama sanırım kaldırılıyor hep gideyim gideyim dedim gidemeden

Canm cok saol tansıyndn falan bahsttılr de dedm burnmda kanur sıksık acaba dedim hayrlısı dr a daha var gostermeme ondn aratrym dedim olmadı vhatsuptn ulasırım artık

Rahimle alakalı bir durum bebekle değil ama çok iyi anlayamadım cnm inan hayırlı olsun güzel sonucunuzda

Çok sevindim canım, gözün aydın :) İnşallah radyolojiden de iyi haberlerle döneceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…