2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
OllEyy hadi bi halay başı yap gvn1907 ahey ahey semurcan gözümüzaydın canımmmmmmm
Lililililili şincik salya sümük ağlamakla meşgul haklıda ağlasın açılsın gelecek yanımıza eski günlerdeki gibi yine dedikodunun dibine vurcaz streslerimiz azalıyor jindam Allah hepimize her daim güzel haberler almayı nasip etsin

kizlar hepinize cok tesekkur ederim, kabus gibi gecen 15 gun sonunda nihayet muspet neticeyi aldik. Allah kimseye (bize de bir daha) yasatmasin.

Bu vesile gecirdigim bu 15 kotu gunde tekbir an destegini uzerimden ayirmayan basta 1cicek3bocek @Aryadeniz38 @batideniz arkadaslarima da ayrica minnet ve sukranlarimi sunarim.

Kızlaaaarrrr semurcan ın sonuçlar temiz :) @Aryadeniz38 matsiyahoje herşey guzelleşiyor bakın sevindirik oldum ay
Çok şükür ya bir yandan biliyordum iyi çıkacağını ama bi yandan korkuyordum. analık zor zanaatmiş hep yürekler ağızda. topikteki 130dan fazla bebenin birden annesi olduk hepberaber. semurcan gözün aydın canım. oh be kötü günler geride kaldı artık.

Cansın artık tek ağlamamız doğum sonrası o minikleri kucağımıza alınca olacak :)

Geçiyor canım geçiyor gör bak hep güzel haberler alcaz artık Allâh in izniyle yeter ki biz güzel düşünelim güzel enerjiler yollayalım yavrulara onlar bizden daha güçlü :) o zaman zılgıtın hası benden gelsin tililililililili

Yaa süper bi haber bu sabah sabah... Allah im bu haberleri çoğaltsin,kimseye uzuntu tasa vermesinden evladından yanaa.. Semurcan çok sevindim canim.. Topige enerjinle dön yine çorbalar yapalim

Canım çok teşekkür ederim bu gün yok ağrım geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…