- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.841
Tmm balım baktım sonuçlarına bana güzel gibi geldi ay inşallah oylede çıkacak haber bekliyor etiketlerim ben güzel olacak herşey1cicek3bocek canım dışardayım tlfdan giriyorum kaçırabilirim yazılanları semurcan dan haber gelirse beni mutlaka etiketle ya da mesaj at
20. Haftadan sonra daha çabuk geçiyor :) bende bi 20 olsam.ne mutluBugün 140. gün :) Resmen yarısı bitmiş hamileliğin!
20. Haftadan sonra daha çabuk geçiyor :) bende bi 20 olsam.ne mutlu
Kızlaaaarrrrsemurcan ın sonuçlar temiz :) @Aryadeniz38 matsiyahoje herşey guzelleşiyor bakın sevindirik oldum ay
OllEyyKızlaaaarrrrsemurcan ın sonuçlar temiz :) @Aryadeniz38 matsiyahoje herşey guzelleşiyor bakın sevindirik oldum ay
cok tesekkur ederimNe güzel haber :)semurcan hadi gözünüz aydınn :) Çok sevindim :)
ck tesekkur ederim
arya temiz geldi neticeler1cicek3bocek canım dışardayım tlfdan giriyorum kaçırabilirim yazılanları semurcan dan haber gelirse beni mutlaka etiketle ya da mesaj at
Lililililili şincik salya sümük ağlamakla meşgul haklıda ağlasın açılsın gelecek yanımıza eski günlerdeki gibi yine dedikodunun dibine vurcaz streslerimiz azalıyor jindam Allah hepimize her daim güzel haberler almayı nasip etsin
Çok şükür ya bir yandan biliyordum iyi çıkacağını ama bi yandan korkuyordum. analık zor zanaatmiş hep yürekler ağızda. topikteki 130dan fazla bebenin birden annesi olduk hepberaber.Kızlaaaarrrrsemurcan ın sonuçlar temiz :) @Aryadeniz38 matsiyahoje herşey guzelleşiyor bakın sevindirik oldum ay
Cansın artık tek ağlamamız doğum sonrası o minikleri kucağımıza alınca olacak :)kizlar hepinize cok tesekkur ederim, kabus gibi gecen 15 gun sonunda nihayet muspet neticeyi aldik. Allah kimseye (bize de bir daha) yasatmasin.
Bu vesile gecirdigim bu 15 kotu gunde tekbir an destegini uzerimden ayirmayan basta1cicek3bocek @Aryadeniz38 @batideniz arkadaslarima da ayrica minnet ve sukranlarimi sunarim.
Sabah güneşi misin seennGüünaaayydııınn
Jellyfish_ anne yemeklerii anne ilgisi sevgisi oohh miss ♥ @idilduam aşk olsun selam vermeden kacmışsın :) insanbuL
Geçiyor canım geçiyor gör bak hep güzel haberler alcaz artık Allâh in izniyle yeter ki biz güzel düşünelim güzel enerjiler yollayalım yavrulara onlar bizden daha güçlü :) o zaman zılgıtın hası benden gelsin tilililililililiLililililili şincik salya sümük ağlamakla meşgul haklıda ağlasın açılsın gelecek yanımıza eski günlerdeki gibi yine dedikodunun dibine vurcaz streslerimiz azalıyor jindam Allah hepimize her daim güzel haberler almayı nasip etsin
Yaa ne guselll hadi selamele kavuşmuş anneciğine :))Günaydınn. Aynen yaa sadece anne mi tüm akrabalar falan oyyy yaşasınnn
Yaa süper bi haber bu sabah sabah... Allah im bu haberleri çoğaltsin,kimseye uzuntu tasa vermesinden evladından yanaa.. Semurcan çok sevindim canim.. Topige enerjinle dön yine çorbalar yapalimkizlar hepinize cok tesekkur ederim, kabus gibi gecen 15 gun sonunda nihayet muspet neticeyi aldik. Allah kimseye (bize de bir daha) yasatmasin.
Bu vesile gecirdigim bu 15 kotu gunde tekbir an destegini uzerimden ayirmayan basta1cicek3bocek @Aryadeniz38 @batideniz arkadaslarima da ayrica minnet ve sukranlarimi sunarim.
Canım çok teşekkür ederim bu gün yok ağrım geçti çok şükürCanım benim doktorum normal olduğunu ama takip etmemi söyledi. İlk batma ya da ağrı başladığında 15 dakika içinde artıp, azalmıyor, devamlı artıyor ve 15 dakikadan uzun sürüyorsa beni ara dedi... Bir takip et bence çok rahatsız olursan gidersin ya da doktorunu ararsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?