2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İzmir'den herkese günaydınnn sevgili hamileler
Ben şimdi memleketime gidiyorum annemin yanına keyif yapmaya

cnm izmirde mi yaşıyorsun yoksa izmirlimisin. bende izmirliyimde ama istanbulda yaşıyorum
. Günaydın annişler ay soruma kimse cvp vermemmiş neyse veren bulunur elbet Bende şzmir deynce aha izmirde yasayan buldm dedim ama istanbuldaymssnz bende ankaradan gelip sınradan izmirli olmaym hava bugun yaz havası yıen bende hazırlanıp kursa gideyim bari evde neyapcm gripde oldm ıns kotulememmm opyrm annsler sizi

Yok canım. Ben üniversite için geldim okudum bitti işimin merkezi İstanbul'du mecburen kaldım ama şu an çalışmıyorum.
benim eşimde bende memuruzbenim tayinim kolay ama eşimin zor önce ben aldıracağım tayinimi ücretsiz izindeyken sonra onu bekleyeceğim o sırada ücretsizde olupta çalışmayacağım için istanbulda olacağız. kısmet eş durumu tayini olur inşallah.. senin eşinin işi neydi o gidemiyormu memleketine

Onun memleketine ben gitmek istemem :)) Benim hayalim İzmir, Ege hep. Hayırlısı olsun sizin için de, kısmet :)

Aaa gerçekten mi Mehmet Akif aslında benim oturduğum yer de bilinmediinden Şerifali diyoruz :) Eski adliyeyi biliyo musun ya da SGK'yı oralardayım :)

Ayy evet biliyorum canım olsun bize her yer serifali bende cadde üstünde aktif tip merkezi ve fizik tedavi var bilirsin oralardayim yakınmış iz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…