- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.781
İzmir'den herkese günaydınnn sevgili hamileler
Ben şimdi memleketime gidiyorum annemin yanına keyif yapmaya
. Günaydın annişler ay soruma kimse cvp vermemmiş neyse veren bulunur elbetcnm izmirde mi yaşıyorsun yoksa izmirlimisin.bende izmirliyimde ama istanbulda yaşıyorum
Şerifali'de oturuyorum, sen?. Sorma ya okul diye gelip kök saldım şimdi kaçma yolları arıyorum :))
Iyi eglenceler bol sohbetler :)Günaydınn. Aynen yaa sadece anne mi tüm akrabalar falan oyyy yaşasınnn
Bunları böyle burda konusmayn kıskanrmKız neresinde oturuyorsun bende serifali deyim komşuyuz senleJellyfish_
Bunları böyle burda konusmayn kıskanrm
:))
Iyi eglenceler bol sohbetler :)
Kız neresinde oturuyorsun bende serifali deyim komşuyuz senleJellyfish_
Jellyfish_ sendemi iş icabı burdasın benim gibi
Günaydınİzmir'den herkese günaydınnn sevgili hamileler
Ben şimdi memleketime gidiyorum annemin yanına keyif yapmaya
benim eşimde bende memuruzbenim tayinim kolay ama eşimin zor önce ben aldıracağım tayinimi ücretsiz izindeyken sonra onu bekleyeceğim o sırada ücretsizde olupta çalışmayacağım için istanbulda olacağız. kısmet eş durumu tayini olur inşallah.. senin eşinin işi neydi o gidemiyormu memleketineYok canım. Ben üniversite için geldim okudum bitti işimin merkezi İstanbul'du mecburen kaldım ama şu an çalışmıyorum.
gunaydin aryacikgünaydınlarr kızlarr Gözlerini açabilenlere:))
benim eşimde bende memuruzbenim tayinim kolay ama eşimin zor önce ben aldıracağım tayinimi ücretsiz izindeyken sonra onu bekleyeceğim o sırada ücretsizde olupta çalışmayacağım için istanbulda olacağız. kısmet eş durumu tayini olur inşallah.. senin eşinin işi neydi o gidemiyormu memleketine
kizlar gunaydin, testin yaniti geldi.
doktorumdan telefon bekliyorum ben anlamadim nedir ne degildir. Konusur konusmaz sizlere de yazacagim, dualarinizi eksiltmeyin.
Aaa gerçekten miMehmet Akif aslında benim oturduğum yer de bilinmediinden Şerifali diyoruz :) Eski adliyeyi biliyo musun ya da SGK'yı oralardayım :)
Hadi hayirli haberlerini getir inşallah...kizlar gunaydin, testin yaniti geldi.
doktorumdan telefon bekliyorum ben anlamadim nedir ne degildir. Konusur konusmaz sizlere de yazacagim, dualarinizi eksiltmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?