- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #41.881
Benim eş ise gittikten sonra ben Yatiyorum. Çünkü gece oğlum saat 2gibi uyuyor. O uyuyunca evi topluyorum. Şimdi öğleye yemek yapicam, sonra akşama yemek yapicam. Akşama kadar oğlum dağıtma dökme işiyle meşgul zatenHatta eşi işe gidenler bengibi 6 da kalkar ise Uyku da yok
Aman insanın yalnız kahvaltı bile yapası gelmiyor
Hemi de AvniHahahah Fuat?
Ya kiyamam ben sana. Ye canım ye acısını cikar. 15 günlük ye şifa olsuncok tesekkur ederim, 15 gun sonra ilk defa simdi kahvaltiya oturacagim
hem agliyorum hem yiyorum su an
Onda durumlar baya kötü malesef canım. amniyosentez sonucu kötü çıkmıştı diye hatırlıyorum. şimdi baktım sanırım daha da kötü şeyler olmuş.takvimi bile kaldırmış zaten. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
ben de üzüldüm canım. Allah yardımcısı olsun. Tüp bebek diyordu çok çabalamışlar bu bebek için. inşallah tekrardan sağlıklı bir bebeğe hamile kalır sağlıkla kucağına alır. acısı dinmez ama ancak böyle azalır.sonlandırdılar sanırım rabbim yardımcısı olsun üzüldüm
GunaydiinTünaydın hanımlaaarrsemurcan haberler iyiymiş, çok sevindim Bugün Kays'ın şerefine herkese benden yayla çorbası :)
Gunaydiin
Ben alsam mi bilemedim şimdiiyi yapıyor musun?
AboovvYok hiç yapmadım ama yaparım herhalde
Ben halen kendimle çelisiyorum canim. Yaptırmak hiç istemiyorum, ama anne baba diabetli olunca korkum da tavan... Bir hafta önce açlık şekerim normal çıktı sağlık ocağında.Kızlar şeker yüklemesi haftaları birçoğunuzun gelmiş sanıyorum yaptıracak mısınız ben yaptırmama kararı aldım inşallah pişman olmam
bana yaptır dediler zeynep kamilde ama nerde nasıl ne zaman yaptırcaz bilmiyorumKızlar şeker yüklemesi haftaları birçoğunuzun gelmiş sanıyorum yaptıracak mısınız ben yaptırmama kararı aldım inşallah pişman olmam
Aboovvaç kalıcaz desene
Canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz... İnşallah herşey güzel olacak...kizlar gunaydin, testin yaniti geldi.
doktorumdan telefon bekliyorum ben anlamadim nedir ne degildir. Konusur konusmaz sizlere de yazacagim, dualarinizi eksiltmeyin.
Şuan çok açım senin elinden bile her şey yiyebilirimPratik yok ama teorik olarak basit bir çorbaHallederiz yeaaa, aç bırakmam korkma
Şuan çok açım senin elinden bile her şey yiyebilirim
YapmadımKahvaltı yapmadın mı yoksa sen daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?