2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hatta eşi işe gidenler bengibi 6 da kalkar ise Uyku da yok
Aman insanın yalnız kahvaltı bile yapası gelmiyor
Benim eş ise gittikten sonra ben Yatiyorum. Çünkü gece oğlum saat 2gibi uyuyor. O uyuyunca evi topluyorum. Şimdi öğleye yemek yapicam, sonra akşama yemek yapicam. Akşama kadar oğlum dağıtma dökme işiyle meşgul zaten ayhh anlatırken yoruldum :)
Yalnızken kahvaltı yapmayı ben de sevmiyorum canim

sonlandırdılar sanırım rabbim yardımcısı olsun üzüldüm

sonlandırdılar sanırım rabbim yardımcısı olsun üzüldüm
ben de üzüldüm canım. Allah yardımcısı olsun. Tüp bebek diyordu çok çabalamışlar bu bebek için. inşallah tekrardan sağlıklı bir bebeğe hamile kalır sağlıkla kucağına alır. acısı dinmez ama ancak böyle azalır.

Kızlar şeker yüklemesi haftaları birçoğunuzun gelmiş sanıyorum yaptıracak mısınız ben yaptırmama kararı aldım inşallah pişman olmam

Kızlar şeker yüklemesi haftaları birçoğunuzun gelmiş sanıyorum yaptıracak mısınız ben yaptırmama kararı aldım inşallah pişman olmam
Ben halen kendimle çelisiyorum canim. Yaptırmak hiç istemiyorum, ama anne baba diabetli olunca korkum da tavan... Bir hafta önce açlık şekerim normal çıktı sağlık ocağında.

kizlar gunaydin, testin yaniti geldi.
doktorumdan telefon bekliyorum ben anlamadim nedir ne degildir. Konusur konusmaz sizlere de yazacagim, dualarinizi eksiltmeyin.
Canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz... İnşallah herşey güzel olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…