2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kiz Allah iyiligini versin ne guldum margarin ha cok saagol canim insallah Allah in izni ile insallah hersey guzel olacak darisi sana insallah

Selam kızlar maaşallah amma konuşmuşsunuz sayfaları okuyacam diye canım çıktı en sonunda pes ettim. kalinkam Canım ayrıntılın güzel geçmiş sevindim, hep böyle iyi haberler alalım. @gvn1907 canım şeker yüklemeyi ben de yaptırmayı düşünmüyorum doktorumla papaz olabilirim bu konuda: )

Bu arada mothercare de %50+25 indirim vardı bilginiz olsun oğlişime ciciler aldım ama resimlerini yükleyemiyorum telefondan... Becerebilirsem paylaşırım sonra...

Masallah fıstıgaa ♥
Insallah hersy doguma kadar iyi olur kuzumm

sems'i algiliyorlar hatta sirin bir telaffuzlari da var. fransizlar edebiyata cok merakli oldugu icin acikcasi sems adinda negatif manada bir sikinti da yasamadik. Kays zaten onlar icin Kayser'i andirdigindan gene bir sikinti olacagini sanmiyorum.
iyiymiş o zaman canım ya oturup düşündüm bunu bana ne vazifeyse :) neyse ki sen daha önce düşünmüşsün
adlarıyla yaşasın şems abi ile kays kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…