- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.041
Meyvemi aldim ama istemiyosan giderim
Ooh ne güzel iyi ol bizi de ihmal etme amaagezmelerden gezmelerden :))
havalar güzel gidiyor bu aralar, bende sokaklardayım :)))
Jellyfish_ 'u da alalım giderken, annesinin yanına geldi bugün. El ele gideriz bebek mağazalarına
Hızımı alamadım dimiBana bak dünden beri bir triptesin beş kardeş geliyor artık
Hızımı alamadım dimiay cok pardon bisey daha dicektim unuttum aycadaki havalari gorunce :)
Kendini fazla yormaa bekliyoruummSuper_anne1411 kaçıyorum yine, dersim var. akşama görüşürüz inşallah :))
Sen mi cevirdin sarı ışığı kırmızıya sen kimsinGöz kırpmalar falanBuna bir tane bile fazlayken iki tane oldu adayı
Sen mi cevirdin sarı ışığı kırmızıya sen kimsinbu da adam oldu basımıza
Jellyfish_ 'u da alalım giderken, annesinin yanına geldi bugün. El ele gideriz bebek mağazalarına
Sorma yaNe kadar işsiz olduk farkında mısın
Cnm bence genişlemeyecek daha çok şukur zamanla yada doğum sonrası nihai konumuna donecektir Allah başka dert vermesin çok sevindim arkadaşım darısı bizlere artık sen sıranı savdın bizlerden dualarını esirgeme nolur kızçene maşallah 2 margarin olmaya az kalmış :) severim onu ben ❤
Kiz Allah iyiligini versin ne guldum margarin haCnm bence genişlemeyecek daha çok şukur zamanla yada doğum sonrası nihai konumuna donecektir Allah başka dert vermesin çok sevindim arkadaşım darısı bizlere artık sen sıranı savdın bizlerden dualarını esirgeme nolur kızçene maşallah 2 margarin olmaya az kalmış :) severim onu ben ❤
Bornova Forum' aAy nereye gidiyoruz
Masallah fıstıgaa ♥Cok sukur sonunda detaylimizi atlattik ne uzun bir gun oldu boyle ...
Allah a cok sukurler olsun bobreklerdeki genisleme disinda bir sikinti gorunmuyor biri 5 biri 5.5 mm perinatolog daha genis olcmustu birini simdilik genislemede bir ilerleme gorulmuyor artik bakalim zamanla ne olacak insallah kendiliginden doguma kadar duzelir doktor vajinal rahimagzini da olctu erken dogum tehlikesine karsi 425 gr olmus kizcemizbuyumus maasallah mart sonunada seker yuklemesi icin gun verdiler bizden haberler boyle cok sukur ...
Deme öyle demeeeCanım seninsanbuL 'un tarifi unut Bizimkileri yap sağlığınız için
iyiymiş o zaman canım ya oturup düşündüm bunu bana ne vazifeyse :) neyse ki sen daha önce düşünmüşsünsems'i algiliyorlar hatta sirin bir telaffuzlari da var. fransizlar edebiyata cok merakli oldugu icin acikcasi sems adinda negatif manada bir sikinti da yasamadik. Kays zaten onlar icin Kayser'i andirdigindan gene bir sikinti olacagini sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?