- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.001
aynen canım benim de baba tarafı hep şeker hastası riske girmek istemiyorum yaptırcam. ben özelde yaptırmaya daha yakınım. çok tutmaz umarım. haftasonu eşim yanımdayken yaptırayım. tek gitmeyin perişan olunuyo diyolar gözüm korktu birazcanım benim doktorum da şeker yüklemesi yapılacak dedi yapmak istemiyorum dedim tv ye kulak asma ilerde sorun yaşayınca dönüşü olmaz çok üzülürüz dedi ailede şekeri olan var mı dedi babamın ailesi hepsi şeker hastası dedim o zaman sen riskli gruptasın kesin yapacaz dedi ama 1 ay sonra ben aile hekimliğinde yapmayı düşünüyorum o zamana kadar işten ayrılmış olurum rahat rahat gidip yaparım
ay ne severiiiim çiğ pırasayı kütür kütür ooof of yiyemiyom şu midem yüzündennnnDolapta pırasa gördüm, kıyma çıkarttım hadi dedim pırasa yemeği yaparım baktım bir tanecik pırasa var SADECE BİR SAP. Kaynanam göndermişonlar öyle çiğ yermiş pırasayı Ee kıyma çözüldü dolapta da ıspanak var yemeğine de koymam ben kıyma o yüzden öyle duruyor şimdilik Dediğin gibi kavuracağım sanırım
soda-limon ve sakızı deniyim canım sağol. bitki çaylarına benim doktorum kesinlikle karşı.
ay ne severiiiim çiğ pırasayı kütür kütür ooof of yiyemiyom şu midem yüzündennnn
Hihihih48 kiloyum diye dolaşıyor etrafta ayy şişko da denmez şimdi buna bilemedim ne demek istesem acaba
Yaa işte bende hep o kuşkuyla gittim doktora ve 20.haftada başıma geldi... Kime söylediysem inanamadı. Benimde içimde hep acabalar var. Doğunca inanacağım herhalde cinsiyetine... Yarın detaylı var bakalım ordaki doktor ne diyecek???Değil mi yoksaAyy Tülay'dan sonra hep bir kuşku olmuyor değil bende
Cnm bence genişlemeyecek daha çok şukur zamanla yada doğum sonrası nihai konumuna donecektir Allah başka dert vermesin çok sevindim arkadaşım darısı bizlere artık sen sıranı savdın bizlerden dualarını esirgeme nolur kızçene maşallah 2 margarin olmaya az kalmış :) severim onu ben ❤Cok sukur sonunda detaylimizi atlattik ne uzun bir gun oldu boyle ...
Allah a cok sukurler olsun bobreklerdeki genisleme disinda bir sikinti gorunmuyor biri 5 biri 5.5 mm perinatolog daha genis olcmustu birini simdilik genislemede bir ilerleme gorulmuyor artik bakalim zamanla ne olacak insallah kendiliginden doguma kadar duzelir doktor vajinal rahimagzini da olctu erken dogum tehlikesine karsi 425 gr olmus kizcemizbuyumus maasallah mart sonunada seker yuklemesi icin gun verdiler bizden haberler boyle cok sukur ...
Detaylılar hızlandı haftalar ilerledikçe senden de iyi haberler alacağız inş ablam sağlıklı olsunda veletler başka bişi istemeyiz :)Yaa işte bende hep o kuşkuyla gittim doktora ve 20.haftada başıma geldi... Kime söylediysem inanamadı. Benimde içimde hep acabalar var. Doğunca inanacağım herhalde cinsiyetine... Yarın detaylı var bakalım ordaki doktor ne diyecek???
Sen bilmiyorsun tabii senin bu olaydan sonra ben doğru en yakın hastaneye gittim @Catmom şahitYaa işte bende hep o kuşkuyla gittim doktora ve 20.haftada başıma geldi... Kime söylediysem inanamadı. Benimde içimde hep acabalar var. Doğunca inanacağım herhalde cinsiyetine... Yarın detaylı var bakalım ordaki doktor ne diyecek???
canım bu dikkat etmiş halimtommbik kendine dikkat et lutfen.
Ben iki bebektede aşerdim onu yedimde koca aldı ama gerçekten kotu saman gibiydi o yüzden 2 ay daha bekler topikçek alır yeriztahmin ettim dün de ben gazetede görmüştüm benim gördüğüm de 300 tlden satılmış bahçeden, ''tadı olmaz onun'' dedim çıktım işin içinden
bilgim yok canım Allah yardım etsin. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Arkadaşlar ben daha önce bi iki defa yazmıştım bende 2016 temmuz annesiyim Rabbim izin verirse ama 19. Haftada suyum geldi ve bebeğim susuz kaldı geçen hafta amnioninfuzyon yapıldı yani karından su verme ve bu hafta yine suyum geldi haftaya tekrar verilecek ve 30. Hafta da bebeği alırız dedi doktorum o kadar psikolojim bozuk ki ne yerdeyim ne gökte benim gibi olan oldu mu hiç aceba((
Benimki dun hesap yapmis 3gram aliriz diyo ya grami bilmiyo yada o meyveyi mercimek kadar hayal etti bi an bilemedimBen iki bebektede aşerdim onu yedimde koca aldı ama gerçekten kotu saman gibiydi o yüzden 2 ay daha bekler topikçek alır yeriz
Selahattin bey bizim velimizdi. Babasıda kadın doğumcu annemin doktoruydu. Ben tanıdık olduğu için utandım gidemedim
Anladım gözün aydiiiiiiiiinnnnnnn öyleyse.bizim detayli ultrasonda kalpte ve bagirsakta parlama olunca doktor down olasiligi icin nipty test istemisti. neticesi bugun geldi, temizmis cok sukur.
vardı canım evet. benim midem normale göre daha asidikmiş. o sebeple ülser, reflü ve gastrit mevcut bende. bir türlü çözüm bulamadım ama yediklerime dikkat ederek idare ediyordum. hamilelikte hepten gitti mide. dikkat etmek de fayda etmez oldu. ilaçlar bile fayda etmiyor. faydalar faydasız imkanlar imkansız yaniSenin mide bayağı kötüymüş yaHamilelikten önce de vardı o zaman bu sıkıntı
vardı canım evet. benim midem normale göre daha asidikmiş. o sebeple ülser, reflü ve gastrit mevcut bende. bir türlü çözüm bulamadım ama yediklerime dikkat ederek idare ediyordum. hamilelikte hepten gitti mide. dikkat etmek de fayda etmez oldu. ilaçlar bile fayda etmiyor. faydalar faydasız imkanlar imkansız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?