2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
aynen canım benim de baba tarafı hep şeker hastası riske girmek istemiyorum yaptırcam. ben özelde yaptırmaya daha yakınım. çok tutmaz umarım. haftasonu eşim yanımdayken yaptırayım. tek gitmeyin perişan olunuyo diyolar gözüm korktu biraz

ay ne severiiiim çiğ pırasayı kütür kütür ooof of yiyemiyom şu midem yüzündennnn

soda-limon ve sakızı deniyim canım sağol. bitki çaylarına benim doktorum kesinlikle karşı.

Yapılmış herhangi bir araştırma olmadığı için o yasaklar Mesela kefir kadar sağlıklı bir içecek yok ama gebelikte içilmesi hakkında riskli bakılıyor bunun da nedeni yine yapılmış bir araştırma olmamasından kaynaklanıyor. Her şeyin fazlası zarar aslında :) Ama sakız ve maden suyu iyi gelecektir

Değil mi yoksa Ayy Tülay'dan sonra hep bir kuşku olmuyor değil bende
Yaa işte bende hep o kuşkuyla gittim doktora ve 20.haftada başıma geldi... Kime söylediysem inanamadı. Benimde içimde hep acabalar var. Doğunca inanacağım herhalde cinsiyetine... Yarın detaylı var bakalım ordaki doktor ne diyecek???

Cnm bence genişlemeyecek daha çok şukur zamanla yada doğum sonrası nihai konumuna donecektir Allah başka dert vermesin çok sevindim arkadaşım darısı bizlere artık sen sıranı savdın bizlerden dualarını esirgeme nolur kızçene maşallah 2 margarin olmaya az kalmış :) severim onu ben ❤

Detaylılar hızlandı haftalar ilerledikçe senden de iyi haberler alacağız inş ablam sağlıklı olsunda veletler başka bişi istemeyiz :)

Sen bilmiyorsun tabii senin bu olaydan sonra ben doğru en yakın hastaneye gittim @Catmom şahit Cinsiyetini bilmiyormuş gibi yaptım, onlar da doğruladı erkek olduğunu ama yine de acaba diyor insan

tommbik kendine dikkat et lutfen.
canım bu dikkat etmiş halim malesef bu kadar oluyo elimde değil.
bu arada sana alakasız bişey sorcam kafamız dağılsın. senin oğlanların adı şems ile kays olcak ya. yanlışsa düzelt. neyse pariste sıkıntı olmuyo mu bu isimler? açıkçası türkiye de bile birçok isim sıkıntı oluyo insanlar söyleyemiyo anlayamıyo yazamıyo benim bile adım bilindik olmasına rağmen neler neler söylüyo insanlar. onu taktım kafaya, iki isim koydun da biri fransızca mı acaba? işsizlik başa bela

bilgim yok canım Allah yardım etsin. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

bizim detayli ultrasonda kalpte ve bagirsakta parlama olunca doktor down olasiligi icin nipty test istemisti. neticesi bugun geldi, temizmis cok sukur.
Anladım gözün aydiiiiiiiiinnnnnnn öyleyse.

Benimde cumartesi detaylı var ve ikili riskli çıkmıştı. Bakalım nasıl geçecek. Rabbim hayirlisini versin hepimize inşaallah..

Senin mide bayağı kötüymüş ya Hamilelikten önce de vardı o zaman bu sıkıntı
vardı canım evet. benim midem normale göre daha asidikmiş. o sebeple ülser, reflü ve gastrit mevcut bende. bir türlü çözüm bulamadım ama yediklerime dikkat ederek idare ediyordum. hamilelikte hepten gitti mide. dikkat etmek de fayda etmez oldu. ilaçlar bile fayda etmiyor. faydalar faydasız imkanlar imkansız yani

Rennie veriyormuş doktorlar böyle durumda ama sen de benim gibi ilaç kullanmama taraftarısın sanırım. Yine canın bir şey çektiğinde az da olsa ye nefsin körelsin en azından. Tam da haftasına girmişsin miden daha da kötü olmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…