2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
hamile kaldığımdan beri ilaç düşmanıyım :) birkaç kere gözümü kararttım içtim rennie'yi ama faydasını görmeyince boşuna ilaç almıyım dedim. canım bişey çekerse tadına bakıyom minicik. inşallah daha kötü olmaz canım dediğin gibi.

Bu arada, kadınlar günü indirimi var her yerde. Cosmetica'dan Mango'ya, Metro'dan Watsons'a kadar her yerde çılgınlar gibi kampanya var 8 Mart'a kadar bakarak olun sağınıza solunuza

matsiyahoje
ya şimdi sana bir minnet ve bir şükran sunacağım haa :)) saçmalamayın allah aşkına ne minneti, elimden geldiği kadar ve sayfalardan yakalayabildiğim kadar, kimin ne sıkıntısı varsa destek olmaya, dua etmeye, yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum. mutlaka kaçırdığım sayfalar, konular, yorumlar olmuştur. yanlış anlaşılmalar, özür dilediklerim bir sürü şey. ama asla içimden gelmeyen birşeyi yazmadım buraya. çoook üzüldüğüm durumlar oldu ve düşündüm ki ne duymak isterdim arkadaşlarımdan? kendime nasıl destek olunsa daha iyi hissederdim? biliyorum hepimizin görüşleri, algıları, değer yargıları farklı ancak ben hissettiklerim güzel şeyler ise mutlaka ifade etme taraftarıyım. eğer değillerse biraz daha bekleyebilirim tabii :))

inanıyorum ki burada, katı gıdaya geçene kadar mis kokulu bebeklerimizin fotoğraflarını paylaşıp, bu bizi üzen günleri çabucak unutacağız. tüm dileğim ve isteğim, hepimizin sağlıklı evlatlar dünyaya getirmesi ve hep yüzümüzün gülmesi :)

en baştaki sunacağım minnet ve şükran kısmı için samimiyetimize dayanıyorum :)))

ayrıca Y-A-Ş-A-S-I-N !!!

ben de sana sunuyom minnet ve şükranlarımı deli kız

Kesinlikle canim... Olsun napalim öyle insanlar da var etrafımızda... :) zayıf kadın bebek doguramaz mantığıyla yaşamaya dev etsinler :)

yahu delimisin :))) 18 kiloyla 2300gr, 35 kiloyla 3300gr bebek doğurdum. vallahi bu zihniyet deli eder adamı :))) e 35 kiloya bi 6 kilo civarı doğmalıydı benim oğlan :)))

sems'i algiliyorlar hatta sirin bir telaffuzlari da var. fransizlar edebiyata cok merakli oldugu icin acikcasi sems adinda negatif manada bir sikinti da yasamadik. Kays zaten onlar icin Kayser'i andirdigindan gene bir sikinti olacagini sanmiyorum.

cok tesekkur ederim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…