- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.021
hamile kaldığımdan beri ilaç düşmanıyım :) birkaç kere gözümü kararttım içtim rennie'yi ama faydasını görmeyince boşuna ilaç almıyım dedim. canım bişey çekerse tadına bakıyom minicik. inşallah daha kötü olmaz canım dediğin gibi.Rennie veriyormuş doktorlar böyle durumda ama sen de benim gibi ilaç kullanmama taraftarısın sanırım. Yine canın bir şey çektiğinde az da olsa ye nefsin körelsin en azından. Tam da haftasına girmişsin miden daha da kötü olmaz umarım.
Alisveris haberleride sende masallah :)Bu arada, kadınlar günü indirimi var her yerde. Cosmetica'dan Mango'ya, Metro'dan Watsons'a kadar her yerde çılgınlar gibi kampanya var8 Mart'a kadar bakarak olun sağınıza solunuza
Alisveris haberleride sende masallah :)
kizlar hepinize cok tesekkur ederim, kabus gibi gecen 15 gun sonunda nihayet muspet neticeyi aldik. Allah kimseye (bize de bir daha) yasatmasin.
Bu vesile gecirdigim bu 15 kotu gunde tekbir an destegini uzerimden ayirmayan basta @gvn1907 @Aryadeniz38denizbatiekin arkadaslarima da ayrica minnet ve sukranlarimi sunarim.
ben de sana sunuyom minnet ve şükranlarımımatsiyahoje
ya şimdi sana bir minnet ve bir şükran sunacağım haa :)) saçmalamayın allah aşkına ne minneti, elimden geldiği kadar ve sayfalardan yakalayabildiğim kadar, kimin ne sıkıntısı varsa destek olmaya, dua etmeye, yapabileceğimi yapmaya çalışıyorum. mutlaka kaçırdığım sayfalar, konular, yorumlar olmuştur. yanlış anlaşılmalar, özür dilediklerim bir sürü şey. ama asla içimden gelmeyen birşeyi yazmadım buraya. çoook üzüldüğüm durumlar oldu ve düşündüm ki ne duymak isterdim arkadaşlarımdan? kendime nasıl destek olunsa daha iyi hissederdim? biliyorum hepimizin görüşleri, algıları, değer yargıları farklı ancak ben hissettiklerim güzel şeyler ise mutlaka ifade etme taraftarıyım. eğer değillerse biraz daha bekleyebilirim tabii :))
inanıyorum ki burada, katı gıdaya geçene kadar mis kokulu bebeklerimizin fotoğraflarını paylaşıp, bu bizi üzen günleri çabucak unutacağız. tüm dileğim ve isteğim, hepimizin sağlıklı evlatlar dünyaya getirmesi ve hep yüzümüzün gülmesi :)
en baştaki sunacağım minnet ve şükran kısmı için samimiyetimize dayanıyorum :)))
ayrıca Y-A-Ş-A-S-I-N !!!
Kesinlikle canim... Olsun napalim öyle insanlar da var etrafımızda... :) zayıf kadın bebek doguramaz mantığıyla yaşamaya dev etsinler :)
Anladım gözün aydiiiiiiiiinnnnnnn öyleyse.
Benimde cumartesi detaylı var ve ikili riskli çıkmıştı. Bakalım nasıl geçecek.Rabbim hayirlisini versin hepimize inşaallah..
temiz ciktisemurcan canım sayfalar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum son durum nedir?
canım bu dikkat etmiş halimmalesef bu kadar oluyo elimde değil.
bu arada sana alakasız bişey sorcam kafamız dağılsın. senin oğlanların adı şems ile kays olcak ya. yanlışsa düzelt. neyse pariste sıkıntı olmuyo mu bu isimler? açıkçası türkiye de bile birçok isim sıkıntı oluyo insanlar söyleyemiyo anlayamıyo yazamıyo benim bile adım bilindik olmasına rağmen neler neler söylüyo insanlar. onu taktım kafaya, iki isim koydun da biri fransızca mı acaba? işsizlik başa bela
Meyvemi aldim ama istemiyosan giderimYemeğini ye, meyveni ihmal etme hadi canım hadi
cok tesekkur ederim :))))Canimm inşallah çıkar bu yıl bizimkiler de geçen yıl 7.yıllarında gittiler
semurcan canım çok çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına Allahım yüzümüzü hep güldürsun inşallah
Pazardan geldim kızlar oyy çok yoruldum beklediğim kadar güzel şeyler yoktu yenidoğan için şimdiki hedefim Göztepe salı pazarı :))
sun bacım sun :)) aldım gitti.
eee mart sonu yap planını bakalım :)) beni en yakın e bebek mağazasına götürmen lazım :)) ya da forumda bir kahve ??
cok tesekkur ederim misam, uzerimden tir gecti sanki. herhalde normale donmem birkac gunumu alacakohhh beenasıl sevindim canım ya gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?