2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya kızlar bugün midem beni öldürüyorr! Öyle böyle değil daha lokmayı yutarken baslıyor kaynamaya!
Renie kesiyor hemen ama 3.yü aldım az önce.
Kaça kadar yolu var bilen var mı? Yanıyorumm

Bana doktorum gaviscon advance var yoğun kıvamlı onu verdi,rennie tableti de gaviscon bulamazsan iç dedi... Sanırım 4 tane ye kadar vermiş kimine doktoru forumda okumuştum ama rennie tablet hiç etki etmiyor bende; gerçi şuan gavisonda fayda etmiyor şişeyi 2 günde bitiriyorum...Tamamen de geçirmiyor çözümü şöyle buldum gün içinde tüketiyorum yine ama en son gece yatarken içiyorum biraz rahatlayınca uykuya dalıyorum yoksa çok rahatsız oluyorum...

vallaha mı dur başa döneyim bi

git canım çok güzel ciciler var özellikle astronot tulum öneririrm 6-9 ay aldım kışa lazım olur diye 200 tl den 75 e düşmüştü

Yaaaaaa vardır inşallah burada da Doğru dürüst siteleri de yok ki bakayım nasılmış diye
Akşam artık haberleşiriz bir gideyim de

Gavisconu daha çok öneriyorlar sanırım. Tabletini kullanamadım onun ama şurubunu alayım bari deneyeyim sağol canım

Canim Allah şifa versin. 30. haftada bebeği alırız derken gebeliği sonlandırmak mi kusuruma bakma nolur anlayamadım. Eğer öyle değilse hiç endişe etme lütfen.
Bebeği alırız erken doğum olur dedi doktorum çok korkuyorum Rabbime emanet ediyorum bebegimi her daim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…