- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.081
Senin kocan naiflikten benim ki de beğendiğinden diyordurDeğişik bir stilin var o zaman öyle diyeyimKocan beğeniyorsa gerisi teferruat Ama benim kocam da yaptığım her yemeğe güzel der bir de böyle düşün
Yok canımmm bugün aylinnalpr le patlıcanlı bi yemek yapıyoruz
Yaaa yoldayımm ciddi misin nerden esmisNevruz başını açmışşşş aç hemen atv'yi aç
Ya kızlar bugün midem beni öldürüyorr! Öyle böyle değil daha lokmayı yutarken baslıyor kaynamaya!
Renie kesiyor hemen ama 3.yü aldım az önce.
Kaça kadar yolu var bilen var mı? Yanıyorumm
vallaha mı dur başa döneyim bi
git canım çok güzel ciciler var özellikle astronot tulum öneririrm 6-9 ay aldım kışa lazım olur diye 200 tl den 75 e düşmüştü
Yok canımmm bugün aylinnalpr le patlıcanlı bi yemek yapıyoruzama çok yağlı olanı mi yapsak ay yağlı olanı mi yapsak bilemedik
Yaa ben de tarif isteremmYok canımmm bugün aylinnalpr le patlıcanlı bi yemek yapıyoruzama çok yağlı olanı mi yapsak ay yağlı olanı mi yapsak bilemedik
Senin kocan naiflikten benim ki de beğendiğinden diyordur
Bana doktorum gaviscon advance var yoğun kıvamlı onu verdi,rennie tableti de gaviscon bulamazsan iç dedi... Sanırım 4 tane ye kadar vermiş kimine doktoru forumda okumuştum ama rennie tablet hiç etki etmiyor bende; gerçi şuan gavisonda fayda etmiyor şişeyi 2 günde bitiriyorum...Tamamen de geçirmiyor çözümü şöyle buldum gün içinde tüketiyorum yine ama en son gece yatarken içiyorum biraz rahatlayınca uykuya dalıyorum yoksa çok rahatsız oluyorum...
O ne demek, bilmediğim şeyler söyleme banaAfkurma
Bende öyle düşünüyorumÇok yağlı olanı candır.
O ne demek, bilmediğim şeyler söyleme bana
İnşallah istediğim gibi patlıcan bulabilirsem o çok yağlı olandan yapcamYaa ben de tarif isteremmçok yağlı olanı yapın ben öyle severim
Tamam canım bak bakalım ben de yüklemeye çalışırım yine resimleriYaaaaaa vardır inşallah burada daDoğru dürüst siteleri de yok ki bakayım nasılmış diye
Akşam artık haberleşiriz bir gideyim de
Gelişiminde sorun yok ama cigerler daha gelismedigi için doktorum pek iyi olmaz diyor birde zarı vücuduna yapışır diyorCanım çok geçmi olsun Allah şifa versin inşallah bebeğin gelişimi ile ilgili bi sorun varmı peki haftasıyla uyumlu mu gelişimi
Zaten biz karnıyarik yazmayı bilmiyordukKarnıyarık mı
Evet aynen öyleTrabzon formaliteden mi yazıyor profilinde
Zaten biz karnıyarik yazmayı bilmiyordukhe o
Bebeği alırız erken doğum olur dedi doktorum çok korkuyorum Rabbime emanet ediyorum bebegimi her daimCanim Allah şifa versin. 30. haftada bebeği alırız derken gebeliği sonlandırmak mi kusuruma bakma nolur anlayamadım. Eğer öyle değilse hiç endişe etme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?