2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

İyi olmuş pes ettiğin, arkandan neler neler konuştular
Akşam ben de bir gideyim mothercare e

Canım ben de aynıyım ekşime, acı su hepsi... Dikkat ediyorum yediklerime ama özellikle 1 aydır su içsem midem yanıyor; gaviscon rennie hiçbirşey fayda etmedi ne yapacağım bilmiyorum hayattan soğudum cidden, annem de böyleymiş bütün hamileliklerinde muhtemelen genetik...

yemek benim işim bebeğim.
En azından anası benden kötü yemek yaptığı için rahatça yutturduğum bi kocam var
Değişik bir stilin var o zaman öyle diyeyim Kocan beğeniyorsa gerisi teferruat Ama benim kocam da yaptığım her yemeğe güzel der bir de böyle düşün

bi çare bulursan bana da yaz olur mu? akşam soda-limon ve yemekten sonra sakız çiğnemek iyi geliyo dedi draconianX onu denicem. başka bişey aklına gelirse yaz deneyelim

Ya kızlar bugün midem beni öldürüyorr! Öyle böyle değil daha lokmayı yutarken baslıyor kaynamaya!
Renie kesiyor hemen ama 3.yü aldım az önce.
Kaça kadar yolu var bilen var mı? Yanıyorumm

bi çare bulursan bana da yaz olur mu? akşam soda-limon ve yemekten sonra sakız çiğnemek iyi geliyo dedi draconianX onu denicem. başka bişey aklına gelirse yaz deneyelim

Ben de deneyeyim; dediğim gibi ilk başlar yediklerime de dikkat ettim acaba dokunuyor mu diye ama alakası yok....Lİmon asitik değil mi sanki daha çok yapar diye düşündüm; sakızı doktorum da söyledi ama denemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…