- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.061
Selam kızlar maaşallah amma konuşmuşsunuz sayfaları okuyacam diye canım çıktı en sonunda pes ettim. @kalinkam Canım ayrıntılın güzel geçmiş sevindim, hep böyle iyi haberler alalım.1cicek3bocek canım şeker yüklemeyi ben de yaptırmayı düşünmüyorum doktorumla papaz olabilirim bu konuda: )
Bu arada mothercare de %50+25 indirim vardı bilginiz olsun oğlişime ciciler aldım ama resimlerini yükleyemiyorum telefondan... Becerebilirsem paylaşırım sonra...
Deme öyle demeeebende ilk defa oyle yapildgni duydum ama deme sen
Nannn benimkisi çok lezzetli bak sen de deneCanım seninsanbuL 'un tarifi unut Bizimkileri yap sağlığınız için
Duymazsin tabi ben special yemekler yapıyorumDeme öyle demeeebende ilk defa oyle yapildgni duydum ama deme sen
vardı canım evet. benim midem normale göre daha asidikmiş. o sebeple ülser, reflü ve gastrit mevcut bende. bir türlü çözüm bulamadım ama yediklerime dikkat ederek idare ediyordum. hamilelikte hepten gitti mide. dikkat etmek de fayda etmez oldu. ilaçlar bile fayda etmiyor. faydalar faydasız imkanlar imkansız yani
Duymazsin tabi ben special yemekler yapıyorumayrıca tüü sana
:)oh miss afiyet olsun 3 gün kdr önce gezi istanbul çok hoş makarnasını yapıyordu fettucini değildi ama koca getirmişti herhalde birkaç gün yemem1cicek3bocek karidesleri hasladim hadi gel
Ya sen benim marifetlerimi kiskaniyorsunDuymaz zaten o yoğurt mayalayacaktı en sonKaç saat oldu sanırım okyanusa çalıyor mayayı
Kıyamıyorum da kız sanaGünde 3 öğün yemek yapmaktan yemekleri birbirine mi karıştırdın ne yaptın
Ya çok ciddiyim bak bende Sizinkiler gibi yapıyordum bu tarifi bilmeden önce. Başkasından öğrendim, uzerindeki tereyağı felan bi hava veriyorSeninki tam special yalnızKişiye özel yemekler mi yapıyorsun
Değişik bir stilin var o zaman öyle diyeyimyemek benim işim bebeğim.
En azından anası benden kötü yemek yaptığı için rahatça yutturduğum bi kocam var
bi çare bulursan bana da yaz olur mu? akşam soda-limon ve yemekten sonra sakız çiğnemek iyi geliyo dedi draconianX onu denicem. başka bişey aklına gelirse yaz deneyelimCanım ben de aynıyım ekşime, acı su hepsi... Dikkat ediyorum yediklerime ama özellikle 1 aydır su içsem midem yanıyor; gaviscon rennie hiçbirşey fayda etmedi ne yapacağım bilmiyorumhayattan soğudum cidden, annem de böyleymiş bütün hamileliklerinde muhtemelen genetik...
Kızlar kızlar gelem mi
Yanağızdan öpem mi
Siz esrayı izlerken ben hasetten ölem mi
Ders bitti yeni bindim otobüse eve gider gitmez yemek yapcam @aylinnalpr in emri var
Kızlar kızlar gelem mi
Yanağızdan öpem mi
Siz esrayı izlerken ben hasetten ölem mi
Ders bitti yeni bindim otobüse eve gider gitmez yemek yapcam @aylinnalpr in emri var
İyi olmuş pes ettiğin, arkandan neler neler konuştular
Akşam ben de bir gideyim mothercare e
bi çare bulursan bana da yaz olur mu? akşam soda-limon ve yemekten sonra sakız çiğnemek iyi geliyo dedi draconianX onu denicem. başka bişey aklına gelirse yaz deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?