2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ne yaptın bacım buralar duygu seli olmuş :) İns bizler de tadarız, henüz dogmamis olmalarına rağmen bambaşka duygular yaşıyoruz zaten. Sizlere de hayırlı geceler

İyi geceler canlarim kizimla teyzelerine bir merhaba diyelim topigimize bakmadan kızımın minnak arkadaşlarına iyi geceler demeden Uyumayalım dedik :) buarda kalinkam guzel haberle gelmissin gözün aydın olsun ccanımttopigimiz hep mutlu haberlerle dolsun yüzümüz hep gulsun insalh

Ben de kizimla teyzesine iyi geceler dilerim canım

cnmm senin de gözün aydınn.güüzel haberler almışsın darısı başıma yarın benim de büyük günümm

Doğum yaklaştıkça hatta doğunca daha çok şeye heveslencz hangi renklerin çok ya
Vaaaaaaay be varan 5 Hepinizi yazıyorum kenara, gün gelir siz de gidersiniz bebeğinize bir şey almaya
Valla benim eşim 7. Ayı beklediği için daha çok kişi de kalır benim gözüm söylym

Iyi geceler Kızlarrr bu arada LCW de gayet iyi bence bebek alışverişi için hem çok güzel hemde uygun özellikle kız anneleri devamlı baksın bence

Benim kizim 15 aylik bi kac ay sonra bebis gelmeden odasina gecirmeyi dusunuyorum inan vicdan azabi cekiyorum sanki cocuga ihanet ediyor gibi hissediyorum. Dusundukce aglayasim geliyor :) seni cok iyi anliyorum

Merhaba kizlar vakit buldukca bende takip ediyorum cok yorum yapamasamda. Ben ikinci bebegime hamileyim en son 12. Haftada ultrasona girdim ve amniyotik kesesinde bant gorduler yani keseden bi kisim dallanip bebegin etrafinda dolaniyormus. Doktor simdilik bebege tehlikesi yok dedi ama buyumeye devam ederse eline koluna yada vucudunun baska bolgesine dolanip kan dolasimini kesebilirmis. O gunden beri bir daha ultrasona girmedim cinsiyet icin bile heves edemedim. Insallah saglikli olsun haftaya detayliya giricem, insallah buyume yoktur ve o bant yok olmustur. Allah hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Canim yurekten Amin diyorum insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla dogum yapmayi nasip etsin insallah

Arkadasim bu bant olayini gecen yil gorumcemin hamileliginde duyduk... kendisi kutahya da yasiyordu oeadaki doktor ayni senin doktorunun soylediklerini soylemisti orada bir doktor dha giti ayni sey deni sonra istnbul a geldi goztepe arastirmaya giti burda bir ozele giti yine ayni sey en sonunda zeynep kamilden detayli usg rndevusu aldik orsya gitti oradaki um buyuk doktorlar incelediler ve o gorunen seyin amnuyotik bant olmadiginin kararini verdiler yani okadar cok doktor yanilmisti sonuc olarak hicbirsey olmadi kizi sapasaglm geldi dunyaya cok sukur benim sana tvsiyem istnbul daysan detyli icin zeynep kamilden randevu alman bu bant cok yaniltici bisey bence her doktor anlamiyor... insallah bu hikaye sana umut olmustur gelusmelerden bizleride haberdar edeesen sevinirim.. yuregii ferah tut Allah in izniyle biseycik yoktur

Ah bu anali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…