- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.281
Canim insallah Allah in izi ile sendenden guzel haberler aliriz yuregini ferah tutIyi çok şükür bu hafta uğurlu geldi bize hep iyi haberler var gelecek hafta ya da kızımın ayrıntılısıyla başlycm bize de dua edin olur mu hem korkyrm hem de sizi duydukça cesartelenyrm
Insallah canim cok sukur bugunlerimizeMasallah fıstıgaa ♥
Insallah hersy doguma kadar iyi olur kuzumm
Bu gecem çok buruk inanın oğlumla kış başından beri beraber uyuyordul ustunu açıyor uşur odasında diye ama bugün odasına geçireceğimi söyledim bana dedi ki anne beni kim sever odamda alıştı her gece ksç olursa olsun öpüşmeye koklaşmaya bir ağladım öyle deyinceacayip bişi evlat gerçekten alıştım sıpaya babası gozume gelmiyor inanın :)
Neysee ben artık çıkıyorum malum yrn misafirler var görümce de yatılı 2 gece kalacak. Beni özleyin ❤ yeğenlerime iyi bakın nadir aralıklarda uğrarım yokluğumda bol konuşun topik alışkın nasılsaAllaha emanet olun @Aryadeniz38 bebişin cicilerini ekle benide etiketle yada mesaj at merak ederim herbirinizi ıslak ıslak opuyorum ❤ iyi geceler güzel anneler
cok tesekkur ederim :)))semurcan canım gözün aydın rabbim e şükürler olsun bebişin iyiymiş Allah daha iyinetsin tüm bebisleri
yokk kızz niye yolayım annemmm
Teşekkür ederim canım ya ben de hep merak ediyordum ne diyeEDD sanırım kısaltması sabah yine bakar yazarım tahmini doğum tarihi
Ben de kizimla teyzesine iyi geceler dilerim canımİyi geceler canlarim kizimla teyzelerine bir merhaba diyelim topigimize bakmadan kızımın minnak arkadaşlarına iyi geceler demeden Uyumayalım dedik :) buardakalinkam guzel haberle gelmissin gözün aydın olsun ccanımttopigimiz hep mutlu haberlerle dolsun yüzümüz hep gulsun insalh
cnmm senin de gözün aydınn.güüzel haberler almışsın darısı başıma yarın benim de büyük günümmGünaydin canlarim güne güzel bir haberle başlamak nekadar güzel çok sevindimsemurcan Rabbim büyük merhametini esigemedi çok sukur bin sukur bugunumuze insalh darısı sonuç bekleyen kontrol bekleyen ayrıntılı bekleyen tüm annelerin başına olsun
Doğum yaklaştıkça hatta doğunca daha çok şeye heveslencz hangi renklerin çok yaBende savaş verdim gitmek için:)))işten eşim Aldı maçı varmış noooolur beni avmye bırak dönüşte alırsın dedim yemek bile yemeden geldim:)))ama çok yoruldum eşimi bekliyorum eve gitmek için hala da gözüm bebek mağazalarında:)))
Valla benim eşim 7. Ayı beklediği için daha çok kişi de kalır benim gözüm söylymVaaaaaaay be varan 5Hepinizi yazıyorum kenara, gün gelir siz de gidersiniz bebeğinize bir şey almaya
Bu gecem çok buruk inanın oğlumla kış başından beri beraber uyuyordul ustunu açıyor uşur odasında diye ama bugün odasına geçireceğimi söyledim bana dedi ki anne beni kim sever odamda alıştı her gece ksç olursa olsun öpüşmeye koklaşmaya bir ağladım öyle deyinceacayip bişi evlat gerçekten alıştım sıpaya babası gozume gelmiyor inanın :)
Neysee ben artık çıkıyorum malum yrn misafirler var görümce de yatılı 2 gece kalacak. Beni özleyin ❤ yeğenlerime iyi bakın nadir aralıklarda uğrarım yokluğumda bol konuşun topik alışkın nasılsaAllaha emanet olun @Aryadeniz38 bebişin cicilerini ekle benide etiketle yada mesaj at merak ederim herbirinizi ıslak ıslak opuyorum ❤ iyi geceler güzel anneler
Canim yurekten Amin diyorum insallah Rabbim hepimize hayirla saglikla dogum yapmayi nasip etsin insallahİyi geceler canlarim kizimla teyzelerine bir merhaba diyelim topigimize bakmadan kızımın minnak arkadaşlarına iyi geceler demeden Uyumayalım dedik :) buardakalinkam guzel haberle gelmissin gözün aydın olsun ccanımttopigimiz hep mutlu haberlerle dolsun yüzümüz hep gulsun insalh
Arkadasim bu bant olayini gecen yil gorumcemin hamileliginde duyduk... kendisi kutahya da yasiyordu oeadaki doktor ayni senin doktorunun soylediklerini soylemisti orada bir doktor dha giti ayni sey deni sonra istnbul a geldi goztepe arastirmaya giti burda bir ozele giti yine ayni sey en sonunda zeynep kamilden detayli usg rndevusu aldik orsya gitti oradaki um buyuk doktorlar incelediler ve o gorunen seyin amnuyotik bant olmadiginin kararini verdiler yani okadar cok doktor yanilmisti sonuc olarak hicbirsey olmadi kizi sapasaglm geldi dunyaya cok sukur benim sana tvsiyem istnbul daysan detyli icin zeynep kamilden randevu alman bu bant cok yaniltici bisey bence her doktor anlamiyor... insallah bu hikaye sana umut olmustur gelusmelerden bizleride haberdar edeesen sevinirim.. yuregii ferah tut Allah in izniyle biseycik yokturMerhaba kizlar vakit buldukca bende takip ediyorum cok yorum yapamasamda. Ben ikinci bebegime hamileyim en son 12. Haftada ultrasona girdim ve amniyotik kesesinde bant gorduler yani keseden bi kisim dallanip bebegin etrafinda dolaniyormus. Doktor simdilik bebege tehlikesi yok dedi ama buyumeye devam ederse eline koluna yada vucudunun baska bolgesine dolanip kan dolasimini kesebilirmis. O gunden beri bir daha ultrasona girmedim cinsiyet icin bile heves edemedim. Insallah saglikli olsun haftaya detayliya giricem, insallah buyume yoktur ve o bant yok olmustur. Allah hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Ah bu analiBu gecem çok buruk inanın oğlumla kış başından beri beraber uyuyordul ustunu açıyor uşur odasında diye ama bugün odasına geçireceğimi söyledim bana dedi ki anne beni kim sever odamda alıştı her gece ksç olursa olsun öpüşmeye koklaşmaya bir ağladım öyle deyinceacayip bişi evlat gerçekten alıştım sıpaya babası gozume gelmiyor inanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?