2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ah bu analik boyle birsey bende oglusu memeden ayirip besigine alistirirken cok uzulmustum sabaha karsi dayanamiyorum koynuma aliyorum yataktan dusuyo oyuzden simsiki sarilip uyuyoruz bir tatli oluyor ki sipada alisti kurulu saat gibi saati gelince yanima gelmeden durmuyo minnak gelince nasil lacak bilmiyorum o gece aglayacak artik esim gubduzvcu olunda onlar yatak odasinda yatar gececi olunca kaynanam gelir biz kizceyle salonda yataruz onunda gece uykusu duzene girene kadar sonra birlesiriz oda buyuyunce yatak odasini onlara veririz cocuk odamiz yok boyle idare ederiz diyorum bakalim can sagligi olsun

Iyi geceler arkadaslarrr bugun ayrintili ultrasona girdim dr kiz dedi ama daha oncede erkek demislerdi sizde bi bakar misiniz aranizda deneyimli olanlar vArdir mutlaka

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 98
Önceden biliyordum ama acaba varmı hala diye tereddütte kaldım sağol bacım

Canım yanlış yönlendirmeyeyim bak şimdi sen söyleyince tereddütte kaldım :) Ama geçen ay önünden geçerken vardı indirim; bu ay gitmeyi düşünüyorum haber ederim

yok canım öyle deme ama inan o an gözün kimseyi görmüyor yani; yengemden biliyorum çünkü 2 tane normal doğum yaptı yanlış anlaşılmasın perişan oldu vs demiyorum iyiki de yapmışım diyor ama o an doğumla mücadele ederken yanında birilerinin sana destek olması, seninle konuşması vs senin ve bebeğin strese girmemesi için çok önemli....Zaten istemezsen kimse zorla içeri kimseyi almaz o da var... Benim şahsi fikrim yanına birilerini almalarından ziyade hastahanenin ve ebelerin güvenirliği, hijyeni, Allah korusun kötü bir durum olsa müdahale dereceleri ne onu öğrenmen ve kendini güvenilir ellere teslim etmen... Özel hastahane tamamen maddi durumla alakalı ama verenler için de boşa verildiğini düşünmüyorum; aldığın her hizmetin bir bedeli var sonuçta

kalinkam canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeşini kucağına..çok sevindim..Böbrekleri düzelir inşallah daha anne karnında gelişimi devam ediyor:) allahın izniyle sapasağlam doğacaktır...öpüldünn...:)

Günaydınn .. 4 kiloyla güne başlamış bulunuyorum bide kendimi dizginlemiş halim bu

Günaydın Kızlarrr dün 22.30 gibi eve geldim avm de de yemek yiyemediğim için Açlıktan Ölmek üzereyken yemek yedim:))saat 00.00 civarı yatağa yattığımda alt karnımda ve bacaklarında ki ağrıyı tarif edemem sabaha kadar dön o yana dön bu yana uyuyamadım aryamla size de bu Yüzden yazamadım.deli gibi alışveriş yaptık kızımla:)) banyo ihtiyaçları dışında alışverişimiz tamamlandı sayılır tabi ben kendime hakim olabilirsem:)) hala alt karnımda Ağrı var sürünerek işe geldim artık kimin gözü kaldıysa:))) DraconianX :))) @gvn1907 semurcan Jellyfish_ selam olsun kapalı rüzgârlı bir günden öpüyoruz hepinizi

Gözü kalanların listesi; Jellyfish_ @gvn1907 M melda983 Senam72015 Ay biri daha vardı unuttum kimse bir adım öne çıksın
Neler aldııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…