- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.301
Ah bu analik boyle birsey bende oglusu memeden ayirip besigine alistirirken cok uzulmustum sabaha karsi dayanamiyorum koynuma aliyorum yataktan dusuyo oyuzden simsiki sarilip uyuyoruz bir tatli oluyor ki sipada alisti kurulu saat gibi saati gelince yanima gelmeden durmuyo minnak gelince nasil lacak bilmiyorum o gece aglayacak artik esim gubduzvcu olunda onlar yatak odasinda yatar gececi olunca kaynanam gelir biz kizceyle salonda yataruz onunda gece uykusu duzene girene kadar sonra birlesiriz oda buyuyunce yatak odasini onlara veririz cocuk odamiz yok boyle idare ederiz diyorum bakalim can sagligi olsunBu gecem çok buruk inanın oğlumla kış başından beri beraber uyuyordul ustunu açıyor uşur odasında diye ama bugün odasına geçireceğimi söyledim bana dedi ki anne beni kim sever odamda alıştı her gece ksç olursa olsun öpüşmeye koklaşmaya bir ağladım öyle deyinceacayip bişi evlat gerçekten alıştım sıpaya babası gozume gelmiyor inanın :)
Neysee ben artık çıkıyorum malum yrn misafirler var görümce de yatılı 2 gece kalacak. Beni özleyin ❤ yeğenlerime iyi bakın nadir aralıklarda uğrarım yokluğumda bol konuşun topik alışkın nasılsaAllaha emanet olun L Light Of God bebişin cicilerini ekle benide etiketle yada mesaj at merak ederim herbirinizi ıslak ıslak opuyorum ❤ iyi geceler güzel anneler
Önceden biliyordum ama acaba varmı hala diye tereddütte kaldım sağol bacım
Anladım benim devlete gitmem gerekiyo sanırım çünkü eşimin benimle olmasını istemyrm dışarda bekleyince daha rahat etcm çünkü ve gideceğim devlet düşündüğüm özelde daha iyi Koşullu açısından sadece kimse yanına giremiyorum ce beni istediğimde bu sanırım sadece doğumdan 1-2 gün sonra beni görünce istyrm ve o kadar para da vermek istemyrm resmen psikopatım ben kız
Günaydıııın... Biz kalktık, işimize geldik, kahvaltımızı ettik, size de selam edip çalışmaya başlayacağız inş.
Güzel haberlerle gel hocam minnakınla Allah'a emanetsinizGunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
Gözü kalanların listesi;Günaydın Kızlarrr dün 22.30 gibi eve geldim avm de de yemek yiyemediğim için Açlıktan Ölmek üzereyken yemek yedim:))saat 00.00 civarı yatağa yattığımda alt karnımda ve bacaklarında ki ağrıyı tarif edememsabaha kadar dön o yana dön bu yana uyuyamadım aryamla size de bu Yüzden yazamadım.deli gibi alışveriş yaptık kızımla:)) banyo ihtiyaçları dışında alışverişimiz tamamlandı sayılır tabi ben kendime hakim olabilirsem:)) hala alt karnımda Ağrı var sürünerek işe geldim artık kimin gözü kaldıysa:))) DraconianX :))) @gvn1907 semurcan Jellyfish_ selam olsun kapalı rüzgârlı bir günden öpüyoruz hepinizi
Gunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
Gunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?