- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.321
Hayırlı haberlerle gelin inşallah. Dualarim sen ve bebeğinle.... Bize de hemen haber ver olur mu canim.Gunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
Bak ya kendini de hiç katmıyo o listeye:))) çok fenasınGözü kalanların listesi; @Catmom @gvn1907 @melda983Senam72015 Ay biri daha vardı unuttum kimse bir adım öne çıksın
Neler aldııın
Benim gözümün kalması için gitmemiş olmam lazım canım ama ben ANAYIM ANA, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDİM GİZLİ GİZLİ GİTTİM ahahahaBak ya kendini de hiç katmıyo o listeye:))) çok fenasınDraconianX seviyorum seni :)))bence sadece senin gözün kaldı:)))benim ihtiyaçlarım ve banyo ihtiyaçları dışında herbişeyini aldım kuzumun
İnanmammm gerçekten miiii:))))Benim gözümün kalması için gitmemiş olmam lazım canım ama ben ANAYIM ANA, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDİM GİZLİ GİZLİ GİTTİM ahahaha
kuzum cok fazla yoruldugun icin o agri, daha aylarimiz var. sikistirma her seyi bir guneGünaydın Kızlarrr dün 22.30 gibi eve geldim avm de de yemek yiyemediğim için Açlıktan Ölmek üzereyken yemek yedim:))saat 00.00 civarı yatağa yattığımda alt karnımda ve bacaklarında ki ağrıyı tarif edememsabaha kadar dön o yana dön bu yana uyuyamadım aryamla size de bu Yüzden yazamadım.deli gibi alışveriş yaptık kızımla:)) banyo ihtiyaçları dışında alışverişimiz tamamlandı sayılır tabi ben kendime hakim olabilirsem:)) hala alt karnımda Ağrı var sürünerek işe geldim artık kimin gözü kaldıysa:))) DraconianX :))) @gvn1907 semurcan @Catmom selam olsun kapalı rüzgârlı bir günden öpüyoruz hepinizi
İNŞALLAH güzel haberlerle gelinGunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
Ay inanmıyrm kız gerçek mi gittin ben de dün kocama dym ki senin yüzünden pis göz oldum götür artık beni alışverişe vicdan azabı çektim o kadarGerçektenHatta dün eve gelince poşetlerin fotoğrafını çektim, sen gelince eklemek için Yakınlaştırınca saati de görebilirsin, senden önce evdeymişim Eki Görüntüle 1787673
H.g hatta hoşgeldinizkuzum cok fazla yoruldugun icin o agri, daha aylarimiz var. sikistirma her seyi bir gune
rast gelsin isin gucun
Ne vicdan azabı çekiyorsun ya sen de haAy inanmıyrm kız gerçek mi gittin ben de dün kocama dym ki senin yüzünden pis göz oldum götür artık beni alışverişe vicdan azabı çektim o kadar
Sennnn varyaaa sennnn çokk fenasınnn:)))iyi bari gitmene rağmen gözün kalmış demek ki:)))Öldüm ağrılardanGerçektenHatta dün eve gelince poşetlerin fotoğrafını çektim, sen gelince eklemek için Yakınlaştırınca saati de görebilirsin, senden önce evdeymişim Eki Görüntüle 1787673
Dayanamıyorum indirim haberine:))tatlımm hepimizin işi gücü rast gelsin Kays'ın hareketlerini düzenli hissediyo musun canım bem bazen çok bazen az hissediyorum normal mi acaba?kuzum cok fazla yoruldugun icin o agri, daha aylarimiz var. sikistirma her seyi bir gune
rast gelsin isin gucun
Yalnız senin de azmine hayran kaldım, eşine beni bırak maç bitince gelir alırsın demen, aç aç mağazaları dolaşman gerçekten takdire şayanSennnn varyaaa sennnn çokk fenasınnn:)))iyi bari gitmene rağmen gözün kalmış demek ki:)))Öldüm ağrılardan
Iyi yapmışsın iyi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın küçük geldikleri günleri görüp yenilerini alın inşallahhhhhhNe vicdan azabı çekiyorsun ya sen de haKem gözlere inat gittim şekerim Benden kaçar mı, kar kış demem yine de giderim
ayyy canım senin adına çok sevindim darısı benim başıma haftaya çarşamba kontrolum var bakalım bizimkilerde kaybolmuştur inş. artık her gece kabus görüyorum bir anca gelse bu çarşambaKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Yaa savaş verdim kendimle gitmek için ne yapayım ana Yüreği indirim haberi derken fena yoruldum dün:))neler aldım bebişeYalnız senin de azmine hayran kaldım, eşine beni bırak maç bitince gelir alırsın demen, aç aç mağazaları dolaşman gerçekten takdire şayanGerçek annelik budur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?