2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim gözümün kalması için gitmemiş olmam lazım canım ama ben ANAYIM ANA, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDİM GİZLİ GİZLİ GİTTİM ahahaha

kuzum cok fazla yoruldugun icin o agri, daha aylarimiz var. sikistirma her seyi bir gune

rast gelsin isin gucun

Gerçekten Hatta dün eve gelince poşetlerin fotoğrafını çektim, sen gelince eklemek için Yakınlaştırınca saati de görebilirsin, senden önce evdeymişim Eki Görüntüle 1787673
Ay inanmıyrm kız gerçek mi gittin ben de dün kocama dym ki senin yüzünden pis göz oldum götür artık beni alışverişe vicdan azabı çektim o kadar

Ay inanmıyrm kız gerçek mi gittin ben de dün kocama dym ki senin yüzünden pis göz oldum götür artık beni alışverişe vicdan azabı çektim o kadar
Ne vicdan azabı çekiyorsun ya sen de ha Kem gözlere inat gittim şekerim Benden kaçar mı, kar kış demem yine de giderim

Gerçekten Hatta dün eve gelince poşetlerin fotoğrafını çektim, sen gelince eklemek için Yakınlaştırınca saati de görebilirsin, senden önce evdeymişim Eki Görüntüle 1787673
Sennnn varyaaa sennnn çokk fenasınnn:)))iyi bari gitmene rağmen gözün kalmış demek ki:)))Öldüm ağrılardan

kuzum cok fazla yoruldugun icin o agri, daha aylarimiz var. sikistirma her seyi bir gune

rast gelsin isin gucun
Dayanamıyorum indirim haberine:))tatlımm hepimizin işi gücü rast gelsin Kays'ın hareketlerini düzenli hissediyo musun canım bem bazen çok bazen az hissediyorum normal mi acaba?

Sennnn varyaaa sennnn çokk fenasınnn:)))iyi bari gitmene rağmen gözün kalmış demek ki:)))Öldüm ağrılardan
Yalnız senin de azmine hayran kaldım, eşine beni bırak maç bitince gelir alırsın demen, aç aç mağazaları dolaşman gerçekten takdire şayan Gerçek annelik budur işte

Kızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :)

ayyy canım senin adına çok sevindim darısı benim başıma haftaya çarşamba kontrolum var bakalım bizimkilerde kaybolmuştur inş. artık her gece kabus görüyorum bir anca gelse bu çarşamba

Yalnız senin de azmine hayran kaldım, eşine beni bırak maç bitince gelir alırsın demen, aç aç mağazaları dolaşman gerçekten takdire şayan Gerçek annelik budur işte
Yaa savaş verdim kendimle gitmek için ne yapayım ana Yüreği indirim haberi derken fena yoruldum dün:))neler aldım bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…