- 9 Eylül 2014
- 522
- 619
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.341
canım çok sevindim gözün aydın olsun Rabbim en güzel haberler almayı nasip etsin sizeKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
çok şükür canım inşallah darısı başıma. Akciğerindeki kistler kaybolmuş derseler o gün benim en mutlu günüm olur. son kontrolden kaç hafta geçti canım? kaç haftada kaybolmuş kistler? Bana çok büyük umut oldun canım ya çok heyecanlandım. Bebişin de tombiş yanaklı çok tatlı Allah nazarlardan saklasınKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Geçmiş olsun arkadaşımKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
yoksa mothercare de indirim mi vaaarrrrGerçektenHatta dün eve gelince poşetlerin fotoğrafını çektim, sen gelince eklemek için Yakınlaştırınca saati de görebilirsin, senden önce evdeymişim Eki Görüntüle 1787673
Cok sukur sonunda detaylimizi atlattik ne uzun bir gun oldu boyle ...
Allah a cok sukurler olsun bobreklerdeki genisleme disinda bir sikinti gorunmuyor biri 5 biri 5.5 mm perinatolog daha genis olcmustu birini simdilik genislemede bir ilerleme gorulmuyor artik bakalim zamanla ne olacak insallah kendiliginden doguma kadar duzelir doktor vajinal rahimagzini da olctu erken dogum tehlikesine karsi 425 gr olmus kizcemizbuyumus maasallah mart sonunada seker yuklemesi icin gun verdiler bizden haberler boyle cok sukur ...
Kolay gelsin, kızın da yardım eder ki hem sanaBiz de bir daha uyuduk Anneannemiz uyandırdı kahvaltıya geliyormuş
Gunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
Kızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
ayyy canım senin adına çok sevindim darısı benim başıma haftaya çarşamba kontrolum var bakalım bizimkilerde kaybolmuştur inş. artık her gece kabus görüyorum bir anca gelse bu çarşamba
canım çok sevindim gözün aydın olsun Rabbim en güzel haberler almayı nasip etsin size
Ayyy bu ne güzel bi resim böyle resmen poz vermiş annesine maşşallah onaKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
haftada görmüşlerdi kistiçok şükür canım inşallah darısı başıma. Akciğerindeki kistler kaybolmuş derseler o gün benim en mutlu günüm olur. son kontrolden kaç hafta geçti canım? kaç haftada kaybolmuş kistler? Bana çok büyük umut oldun canım ya çok heyecanlandım. Bebişin de tombiş yanaklı çok tatlı Allah nazarlardan saklasın
Geçmiş olsun arkadaşım
Bu kist olayı ne zaman çıktı nasıl belli oldu
İhmal etmekten geç kalmakyan endişeden valla varya yürek tıpırtısı hayırlısıyla sağlıkla bi doğuraydık iyiydi
Bendede 21. Haftada gebelik hipotroidi çıktı bide aşı oldum tetanoz üflesen uçacam bu ne halsizlik yediğim nereme gidiyor anlamadım
yahu arkadaş bizmi çok irdeliyoxz
Detaylı USG diye gidiyorsun 10 dk şutluyorlar dışarda millet kıyrukta diye bide bunu yapan özel hastane
Ben kime gideyim hepsinin derdi para hastanedede derdi günlük hastayı bitirmek
Doktorlar için herhangibiri bizim için en özeli ah bi anlasalar şu yeminli hipokratlar
Üfff ya sıkıntı geldi
kalinkam gözün aydın :) İnş. sağlıkla kucağına da alacaksın
Teşekkür ederim. Eder tabi benim ballı kızım. Annesi kurban olsun yaradana :)
İnş. bi hayırlı haber de senden bekliyoruz
Hamsolsun çok sevindim. İnş. diğer arkadaşlarımıza da umut olur.
Ayyy bu ne güzel bi resim böyle resmen poz vermiş annesine maşşallah ona
Iyi yapmışsın iyi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın küçük geldikleri günleri görüp yenilerini alın inşallahhhhhh
Gözün aydın canımKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
yoksa mothercare de indirim mi vaaarrrr
benim de 16 da hiçbişey yoktu. 21 de detaylıda kist gördüler. 24de tekrar gidicem inşallah kayolmuş olur.benımde detaylıda sallamışlardı canı 22 haftada güvendiğim bi doktora geldim allah razı olsun çok inceledi baktı çikolata yedirdi bana haraket etsin diye açıkladı içimi rahatlattı istanbuldaysan doktoru yazabılırım
ayyyyy ben bu akşam gidemem yarın akşam gidebilirim ancak bitmez inşallahEveeet, %50+25 kışlık tulumlarda %50 banyo aksesuarlarında, %50 ve %30 da geri kalan ürünlerdeYeni sezon hariç her şey indirimde kısaca.
Oyyy nasi sevindim anlatamam. Masallah kuzuya ağzını burnunu yerimKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?