2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım çok sevindim gözün aydın olsun Rabbim en güzel haberler almayı nasip etsin size

çok şükür canım inşallah darısı başıma. Akciğerindeki kistler kaybolmuş derseler o gün benim en mutlu günüm olur. son kontrolden kaç hafta geçti canım? kaç haftada kaybolmuş kistler? Bana çok büyük umut oldun canım ya çok heyecanlandım. Bebişin de tombiş yanaklı çok tatlı Allah nazarlardan saklasın

Geçmiş olsun arkadaşım
Bu kist olayı ne zaman çıktı nasıl belli oldu
İhmal etmekten geç kalmakyan endişeden valla varya yürek tıpırtısı hayırlısıyla sağlıkla bi doğuraydık iyiydi
Bendede 21. Haftada gebelik hipotroidi çıktı bide aşı oldum tetanoz üflesen uçacam bu ne halsizlik yediğim nereme gidiyor anlamadım
yahu arkadaş bizmi çok irdeliyoxz
Detaylı USG diye gidiyorsun 10 dk şutluyorlar dışarda millet kıyrukta diye bide bunu yapan özel hastane
Ben kime gideyim hepsinin derdi para hastanedede derdi günlük hastayı bitirmek
Doktorlar için herhangibiri bizim için en özeli ah bi anlasalar şu yeminli hipokratlar
Üfff ya sıkıntı geldi

kalinkam gözün aydın :) İnş. sağlıkla kucağına da alacaksın

Kolay gelsin, kızın da yardım eder ki hem sana Biz de bir daha uyuduk Anneannemiz uyandırdı kahvaltıya geliyormuş

Teşekkür ederim. Eder tabi benim ballı kızım. Annesi kurban olsun yaradana :)

Gunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...

İnş. bi hayırlı haber de senden bekliyoruz

Hamsolsun çok sevindim. İnş. diğer arkadaşlarımıza da umut olur.

ayyy canım senin adına çok sevindim darısı benim başıma haftaya çarşamba kontrolum var bakalım bizimkilerde kaybolmuştur inş. artık her gece kabus görüyorum bir anca gelse bu çarşamba

İnşallah canım duanı et bol bol tamamen kaybolmuş demedi ama nokta gibi nerdeyse kaybolmuş bile hiç kafana takma artık nefes al dedi

Ayyy bu ne güzel bi resim böyle resmen poz vermiş annesine maşşallah ona

haftada görmüşlerdi kisti
herkes bana benzetiyo benimde kafa yuvarlak yanaklar tombiş burun minnacık 18 haftada kisti gördüler canım 20 detaylıda var dediler 22 haftadayım suan nerdeyse kaybolmuş dediler ama genelde hamıleliğin son dönemine doğru kayboluyor demişlerdi inşallah canım allahım dualarını kabul etsin inşallah yüreğine su serpilsin senınde

benımde detaylıda sallamışlardı canı 22 haftada güvendiğim bi doktora geldim allah razı olsun çok inceledi baktı çikolata yedirdi bana haraket etsin diye açıkladı içimi rahatlattı istanbuldaysan doktoru yazabılırım

inşallah allah razı olsun canım

Gözün aydın canım Bir dahaki gidişince kistler KAYBOLMUUUUŞŞ diyecek inşallah doktorun.

benim de 16 da hiçbişey yoktu. 21 de detaylıda kist gördüler. 24de tekrar gidicem inşallah kayolmuş olur.

ALTINIM canım pek iherhangi bişey yaptın mı kistler kaybolsun diye? ne bilem bişey mi yedin kür mü yaptın ilaç mı aldın? doktorlar yapacak bişey yok dediler bize. ama siz bişey yaptınız mı?

Eveeet, %50+25 kışlık tulumlarda %50 banyo aksesuarlarında, %50 ve %30 da geri kalan ürünlerde Yeni sezon hariç her şey indirimde kısaca.
ayyyyy ben bu akşam gidemem yarın akşam gidebilirim ancak bitmez inşallah
bitirmeyin hepsini bana da bırakın Normal zamanda çok pahalı mothercare indirimlerle alınabilir seviyeye gelmiştir Anadolu yakasında hangi avm de var bilen varmı

Oyyy nasi sevindim anlatamam. Masallah kuzuya ağzını burnunu yerim biz de oglumda kurban adamıştık çok fazla rahatsızlık tespit edilince. Şimdiden Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…