- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.361
kalinkam canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeşini kucağına..çok sevindim..Böbrekleri düzelir inşallah daha anne karnında gelişimi devam ediyor:) allahın izniyle sapasağlam doğacaktır...öpüldünn...:)
kalinkam canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeşini kucağına..çok sevindim..Böbrekleri düzelir inşallah daha anne karnında gelişimi devam ediyor:) allahın izniyle sapasağlam doğacaktır...öpüldünn...:)
Hadi güzel haberler getirin bize: ))Gunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
Cok tesekkur ederim canim sen nerde yaptirmaya karar verdin ... dun doktorlar kendi aralarinda konusuyorlardi detayli usg hakkinda bir radyolog gorevi boyunca kac kere gebe muaynesi yapiyor bir kadin dogumcu kac kez ve aldiklari egitim cok farkli yani bir radyologun detayli usgsindense kadindogumcunun ki cok farkli gibi seyler tam konulari neydi bilmiyorum ama bende boyle dusunuyorum... seninde guzel haberlerini alalim insallah canimkalinkam canım gözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeşini kucağına..çok sevindim..Böbrekleri düzelir inşallah daha anne karnında gelişimi devam ediyor:) allahın izniyle sapasağlam doğacaktır...öpüldünn...:)
Insallah kuzum insallah ALLAH IN izni ile
Ah canim seni cok iyi anliyorum bende bu ara bel ve sirt agrilarindan uyuyamiyorum bunddan sonra zor gunler bizleri bekliyor... arya cik gule gule kullansin insallah cicilerini ...Günaydın Kızlarrr dün 22.30 gibi eve geldim avm günler bizi bekliyorde yemek yiyemediğim için Açlıktan Ölmek üzereyken yemek yedim:))saat 00.00 civarı yatağa yattığımda alt karnımda ve bacaklarında ki ağrıyı tarif edememsabaha kadar dön o yana dön bu yana uyuyamadım aryamla size de bu Yüzden yazamadım.deli gibi alışveriş yaptık kızımla:)) banyo ihtiyaçları dışında alışverişimiz tamamlandı sayılır tabi ben kendime hakim olabilirsem:)) hala alt karnımda Ağrı var sürünerek işe geldim artık kimin gözü kaldıysa:))) DraconianX :))) @gvn1907 @semurcan @Catmom selam olsun kapalı rüzgârlı bir günden öpüyoruz hepinizi
Gözün aydın canımBir dahaki gidişince kistler KAYBOLMUUUUŞŞ diyecek inşallah doktorun.
Musmutlu geri gel insallah canim hayirli saglikli guzel haberler getirGunaydin kizlar... Ayrintiliya gidiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin...
benim de 16 da hiçbişey yoktu. 21 de detaylıda kist gördüler. 24de tekrar gidicem inşallah kayolmuş olur.
ALTINIM canım pek iherhangi bişey yaptın mı kistler kaybolsun diye? ne bilem bişey mi yedin kür mü yaptın ilaç mı aldın? doktorlar yapacak bişey yok dediler bize. ama siz bişey yaptınız mı?
Oyyy nasi sevindim anlatamam. Masallah kuzuya ağzını burnunu yerimbiz de oglumda kurban adamıştık çok fazla rahatsızlık tespit edilince. Şimdiden Allah kabul etsin
Allah im yarabbim suratini yedigim maassallah tombik tombik ne tatli yaaa coook sevindim canim inan zaten bu beyindeki kistler % 90 kayboluyor cok sahit oldum yazmistim sanada Allah in izni ile zor donemlerden gectik ama simdi yuzumuz guluyor hep boyle olumlu haberler alalim insallahKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Ohhh cok sukur maasallah minnaka benimkide 425 gr cikti gvn nin deyimi ile neredeyse iki margarinMerhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan.Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
Allah im yarabbim suratini yedigim maassallah tombik tombik ne tatli yaaa coook sevindim canim inan zaten bu beyindeki kistler % 90 kayboluyor cok sahit oldum yazmistim sanada Allah in izni ile zor donemlerden gectik ama simdi yuzumuz guluyor hep boyle olumlu haberler alalim insallah
Merhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan.Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
Ohhh cok sukur maasallah minnaka benimkide 425 gr cikti gvn nin deyimi ile neredeyse iki margarin
Merhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan.Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?