2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cok tesekkur ederim canim sen nerde yaptirmaya karar verdin ... dun doktorlar kendi aralarinda konusuyorlardi detayli usg hakkinda bir radyolog gorevi boyunca kac kere gebe muaynesi yapiyor bir kadin dogumcu kac kez ve aldiklari egitim cok farkli yani bir radyologun detayli usgsindense kadindogumcunun ki cok farkli gibi seyler tam konulari neydi bilmiyorum ama bende boyle dusunuyorum... seninde guzel haberlerini alalim insallah canim

Ah canim seni cok iyi anliyorum bende bu ara bel ve sirt agrilarindan uyuyamiyorum bunddan sonra zor gunler bizleri bekliyor... arya cik gule gule kullansin insallah cicilerini ...

ALTINIM canım pek iherhangi bişey yaptın mı kistler kaybolsun diye? ne bilem bişey mi yedin kür mü yaptın ilaç mı aldın? doktorlar yapacak bişey yok dediler bize. ama siz bişey yaptınız mı?

yok canım dua etmekten sağlıklı beslenmeye çalışmaktan başka bişe yapmadım sevmediğim şeyleri bile yedim içtim. özel bi kur falan yapmadım açıkçası.

Oyyy nasi sevindim anlatamam. Masallah kuzuya ağzını burnunu yerim biz de oglumda kurban adamıştık çok fazla rahatsızlık tespit edilince. Şimdiden Allah kabul etsin

amın canım çok sağol. sen bide bana sor nasıl kuş gibi içim kız biz şimdiden böyleysek bu bebeler büyüdükçe düşüp kalktıkça napıcaz acaba.

Allah im yarabbim suratini yedigim maassallah tombik tombik ne tatli yaaa coook sevindim canim inan zaten bu beyindeki kistler % 90 kayboluyor cok sahit oldum yazmistim sanada Allah in izni ile zor donemlerden gectik ama simdi yuzumuz guluyor hep boyle olumlu haberler alalim insallah

Merhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan. Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...

Ohhh cok sukur maasallah minnaka benimkide 425 gr cikti gvn nin deyimi ile neredeyse iki margarin

inşallah canım ya allah hepinizden razı olsun

gözün aydın, yaşasııııın :) maşallah size :)

Öpüjeeem Maşallah ona Hep böyle iyi haberlerle gelin oğluşunla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…