2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
amın canım çok sağol. sen bide bana sor nasıl kuş gibi içim kız biz şimdiden böyleysek bu bebeler büyüdükçe düşüp kalktıkça napıcaz acaba.
Öyle oluyor bacım valla. Oğlum daha yeni oturrmaya başlamıştı babasının yanında koltuktan yere düsmuş. Elimdeki çay tepsisini atıp ağlamaya baslamiştim. Hiç unutmuyorum anne olmak hiç bir duyguya benzemiyor

Ayyy harika gözün aydın öremenimm siz de iyi ki varsiniz... Maşallah kuzuya

OYY maşallah ağıza bak :)

ay hadi ya ben teyzemle falan dalga geçerdim çocuğun koluna az sıcak su dökülmüştü teyzem bayılmıştı hep dalga geçerdik kadınla allahım sen sağlıcakla büyütmeyi nasip et bize :)

Kızlar bende ayrıntılıdan geldim bebeğim çok şükür herşeyi iyi çıktı cinsiyetini göstermemekte inatçı 3kere girdim çıktım yok sonuncuda zorla gördü doktor kız dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllh cinsiyeti öğrendik artk kimse beni tutamaz başlasın alışveriş

Çok şükür gerçekten herşey allahtan allah bi daha yaşatmasın bununla geçmiş olsun inş

Ay ne güzel bi gün hep iyi haber çok şükür hayırlı uğurlu olsun.allah bize de nasip etsin güzel haberleri

Dayanamıyorum indirim haberine:))tatlımm hepimizin işi gücü rast gelsin Kays'ın hareketlerini düzenli hissediyo musun canım bem bazen çok bazen az hissediyorum normal mi acaba?
kuzum yorgunluk ile ilgilidir o. misal ben sikintili istanbul gunlerinde hic hareket hissetmedim. buraya donunce hemen basladi oynamaya

Seninde gozunaydin canim maasalllah minnaklara

gözün aydın cnm çokda güzel çıkmış bebişin maşallah. kaçıncı haftanda yapmış oldun ayrıntılıyı cnm. bide ne kadar büyümüş acaba. ben hiç bir şey yemiyorum hiç bir ilaç kullanamıyorum. o yüzden benimki geridenmi gidiyor acaba merak ediyorum

Hergün günde kaç kez hissediyosun canım?bunun bi sayısı var mı stres yaptım
Aryacığım benim 2.gebeliğim ama.hiç sayi ve sure olarak takip etmedim. İki gün önce hiç durmuyordu. Dün yatana kadar hissetmedim. Gece soluma yatıp hareket edene kadar bekledim uyumadim. Edince uyudum :) merak etme günü gününe uymuyor bu yaramazlarin benimki soluma yatmamı hiç sevmiyor hemen tepki

gözün aydın cnm. kaçıncı haftanda gitmiş oldun cnm 21+ ? 22+ ? bende ne zaman gideyim bilemedim şimdi 20+2 yim yani 21. haftamdayım. sen hangi ildesin nereye yaptırdun ayrıntılıyı cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…