- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.381
Öyle oluyor bacım valla. Oğlum daha yeni oturrmaya başlamıştı babasının yanında koltuktan yere düsmuş. Elimdeki çay tepsisini atıp ağlamaya baslamiştim. Hiç unutmuyorumamın canım çok sağol. sen bide bana sor nasıl kuş gibi içim kız biz şimdiden böyleysek bu bebeler büyüdükçe düşüp kalktıkça napıcaz acaba.
Ayyy harika gözün aydın öremenimmMerhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan.Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
Kızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Öyle oluyor bacım valla. Oğlum daha yeni oturrmaya başlamıştı babasının yanında koltuktan yere düsmuş. Elimdeki çay tepsisini atıp ağlamaya baslamiştim. Hiç unutmuyorumanne olmak hiç bir duyguya benzemiyor
Çok şükür gerçekten herşey allahtan allah bi daha yaşatmasın bununla geçmiş olsun inşKızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Ay ne güzel bi gün hep iyi haber çok şükür hayırlı uğurlu olsun.allah bize de nasip etsin güzel haberleriKızlar bende ayrıntılıdan geldim bebeğim çok şükür herşeyi iyi çıktı cinsiyetini göstermemekte inatçı 3kere girdim çıktım yok sonuncuda zorla gördü doktor kız dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllh cinsiyeti öğrendik artk kimse beni tutamaz başlasın alışveriş
Çok şükür gerçekten herşey allahtan allah bi daha yaşatmasın bununla geçmiş olsun inş
Maasallah ona senin tam iki margarrin olmusay benımki 500 gr olmuş28 cm anası gibi tombişş
ay hadi bakalim :)))gün bana ayamadı hala ya :))) miskin miskin oturuyorum hala. okula gideceğim bugün, deniz arkadaşlarına Türkiye'yi tanıtacak :))
kuzum yorgunluk ile ilgilidir o. misal ben sikintili istanbul gunlerinde hic hareket hissetmedim. buraya donunce hemen basladi oynamayaDayanamıyorum indirim haberine:))tatlımm hepimizin işi gücü rast gelsin Kays'ın hareketlerini düzenli hissediyo musun canım bem bazen çok bazen az hissediyorum normal mi acaba?
Seninde gozunaydin canim maasalllah minnaklaraKızlar bende ayrıntılıdan geldim bebeğim çok şükür herşeyi iyi çıktı cinsiyetini göstermemekte inatçı 3kere girdim çıktım yok sonuncuda zorla gördü doktor kız dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllh cinsiyeti öğrendik artk kimse beni tutamaz başlasın alışveriş
Kızlarrrrrr allaha şükür az önce doktora gittim beynindeki kistler neydeyse yok olmuş minnacık kalmış dedi sağlıklı görünüyor tabiki herşey Allahtan dedi. çok sevinçliyim dularaım kabul oluyor allahın izniyle çocuğum doğunca kurbanını kesicem darısı iyi haber bekleyen herkese Allahım hepimizin duasını kabul etsin sağlıcakla kucagımıa almayı nasip etsin resminide atayım teyzelerine :) Eki Görüntüle 1787725
Hergün günde kaç kez hissediyosun canım?bunun bi sayısı var mı stres yaptımkuzum yorgunluk ile ilgilidir o. misal ben sikintili istanbul gunlerinde hic hareket hissetmedim. buraya donunce hemen basladi oynamaya
O bekleyen bendim canim. Bu yılda çıkmadıHaa kuraları açıklanmış kimse bekleyen kızlar inş çıkmıştır
Aryacığım benim 2.gebeliğim ama.hiç sayi ve sure olarak takip etmedim. İki gün önce hiç durmuyordu. Dün yatana kadar hissetmedim. Gece soluma yatıp hareket edene kadar bekledim uyumadim. Edince uyudum :) merak etme günü gününe uymuyor bu yaramazlarinHergün günde kaç kez hissediyosun canım?bunun bi sayısı var mı stres yaptım
Merhaba güzel anneler.... Biz geldik ayrıntıldan.Çok şükür herşeyimiz iyi hiç bir sıkıntı yok... Maşallah oğlum sağlıklı... 418 gr olmuş teyzeleri... Allahım herkese böyle güzel haberler nasip etsin. Dualarınızla yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?