2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ay hadi ya ben teyzemle falan dalga geçerdim çocuğun koluna az sıcak su dökülmüştü teyzem bayılmıştı hep dalga geçerdik kadınla allahım sen sağlıcakla büyütmeyi nasip et bize :)
Hahah bayıldı mi ben de o seviyeye geldim inkar edemem aminnn inşallah hic kaza bela yaşamadan güzel günlerini gorelimm

Hahah bayıldı mi ben de o seviyeye geldim inkar edemem aminnn inşallah hic kaza bela yaşamadan güzel günlerini gorelimm

inşallah ahh ahh analık ne zormuş bu sözleri sölicem hiç aklıma gelmezdi şimdiden eşime bazen anayım ben ana diye bağırıyorum hahahhaha kim bilir kızıma neler dicem anne olunca anlarsın beni falan

@Aryadeniz38 cnm benim nasıl oynuyodu sonra birden bire durdu hatta buraya da yazdım bişey oldu oynamıyo dedim resmen korktum iki gün nerdeyse oynayup oynamadığını anlamadım ve şu da var o kadar zayıfım ki tekme atınca görüyrm ben ama aklına esince oynamıyo ben ce hiç kafana takma çok düzensizler senin ki edeplli uslu kız biraz daha demek ki daha uyutmayacağı günlerde gelecek annesi o zaman da aman beni uyutmuyo deme sakın

inşallah ahh ahh analık ne zormuş bu sözleri sölicem hiç aklıma gelmezdi şimdiden eşime bazen anayım ben ana diye bağırıyorum hahahhaha kim bilir kızıma neler dicem anne olunca anlarsın beni falan
Ben söylym ne diyeceğini Ah Ah sende ana olunca anlarsın ben seni 9 ay taşıdım ne zorluklar çektim aman işte yemedim yedirdim çünkü şu An resmen beni sömürüyo küçük danam yani bu zamana ka dar biz dinledik şimdi onlarda

ben söyleyemem gülerim heralde

Canım durumu biraz daha açık yazar mısın benzer durumda olabiliriz
19 haftalik hamileydim suyum geldi tabi ben anlamadım suyum olduğunu 3 gün sonra büyük ultrasyona girecektim gittiğim de doktorum hiç suyun kalmamış dedi be rahim zarı ile amnion zarında açıklık var dedi tahminen orası delin di ve suyun aktı dedi 1 hafta bekledim bebek su yaparmi diye ama hiç su olmadığı için yapmadı karından su verildi bebege ama 3 gün sonra ne yazikki oda gitti şimdi yine susuz bebeğim haftaya tekrar su verilecek ....

Kesinlikle dua her derdin ilacı

Seninki nasıl benim durumum böyle

gözün aydın cnm. kaçıncı haftanda gitmiş oldun cnm 21+ ? 22+ ? bende ne zaman gideyim bilemedim şimdi 20+2 yim yani 21. haftamdayım. sen hangi ildesin nereye yaptırdun ayrıntılıyı cnm?
Canım 21+3 'de gitmiş oldum. Benim gittiğim hastane 22'den önce bakmıyordu. Ankara Batıkent Medicalpark'a gidiyorum. Bu arada bir arkadaş özelde 10 dk bakıp başlarından savdılar demiş. Ben yarım saat kaldım içeride bunuda ayrıca belirtmek isterim.

Biz de kontrolden geldik, bebişim 25 cm ve 394 gram olmuş maaşallah herşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah onu da güzel haberlerle atlatırız

Sizden bir konuda yardım istiyorum: Gittiğim doktor Antalya'da isim yapmış doktorlardan biri. Ancak özellikle son 3-4 kontrolde (7-10 günde bir oluyor kontrollerim) hep doğuma gidiyor geliyor vs. sürekli bir yoğunluk içinde ve muayenelerim 10 dakika sürmüyor bile resmen hızlandırılmış muayene gibi oluyor. Önümüzdeki hafta kendisiyle de konuşmayı düşünüyorum bu konuyu. Ayrıca balık, süt, yoğurt, ceviz tüketemediğimi ve takviye almam gerekip gerekmediğini sorduğumda Decavit'in bütün eksiklerimi karşıladığını söylüyor, bana şunu ye bunu yeme vs gibi tavsiyelerde bulunmuyor. Şimdi size soruyorum ben mi fazla mükemmeliyetciyim yoksa doktorum mu yetersiz? Muayeneden çıktığımdan beri bu soru beynimi kemiriyor...

cnm bende seninle aynı durumdayım. aynı şeyi bende kendime soruyorum. kendimi hiç güvende hissettirmiyorum doktor. çok hızlı yatıp kalkıyorum hemen daha dün dedim eşime bu doktora gitmek istemiyorum artık. 21. haftamdayım karar vermem lazım ama nereye gideğime karar veremiyorum.

istanbul avrupa yakasında iyi bi bayan doktor ve iyi bir hastane tavsiyesi verecek olan varmı arkadaşlar (

Benim kız dün oynuyordu bugün çok oynamıyor diye yazacaktım yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz haklısın uyutmuyor denecek Günlerimiz de olacak İnşallah

Canım gözün aydın

Doktor seçimi çok önemli hem canlarımız emanet hem de dünyanın parasını veriyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Geçen hafta gittim 1 saat bekledim bugün yarım saat bekledim sanki devlet hastanesi gibi. Bir de beş dakika bakıp koşturarak ameliyata gidiyorum demesi iyice çıldırttı beni. Allah yardımcımız olsun canım ne deyim: (

canım bende doktorumdan çok memnunum ama bu aralarda o da ultrasyonda bakıyor kilo bu boy bu durumu iyi deyip kapatıyor bence söyleyecek birşey bulamıyorlar kötü birşey olmasında kısa kısa tutsun muayeneyi soru sorunca cevap veriyor bakıyorum soracak birseyde yok çıkıyorum.doktorundan memnunsan boşver canım kendini strese sokma

Doğru kız bak şimdi sen öyle dedin ya ben de ilerde diyecek bile olsam sen aklıma gelirsin heralde gülerim ay biz nasıl anne olcz kııııız annem boşuna demyo sen ne zaman büyüdün de anne oluyon die

ya hep annem öyle deyince dalga geçerdim ya şimdi nasıl dicem ama dğşğnsene kızın arkasından terlik atıyosun ay komik geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…