- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.401
Hahah bayıldı miay hadi ya ben teyzemle falan dalga geçerdim çocuğun koluna az sıcak su dökülmüştü teyzem bayılmıştı hep dalga geçerdik kadınla allahım sen sağlıcakla büyütmeyi nasip et bize :)
Olsun hayırlısı böyleymiş demek ki bi daha ki sefere inş allah beklerkenbile sevcan yazsın inşO bekleyen bendim canim. Bu yılda çıkmadıhayır var bunda da inanıyorum...
gözün aydın cnm çokda güzel çıkmış bebişin maşallah. kaçıncı haftanda yapmış oldun ayrıntılıyı cnm. bide ne kadar büyümüş acaba. ben hiç bir şey yemiyorum hiç bir
ben ayrıntılıya devlette gitmiştim 20 haftada canım içime sinmedi. bugun güvendiğim özel bi doktora gitim. 28 cm 500 gr kız neden geriden gitsin bi git bakalım güzel haberler al inşallah
Hahah bayıldı miben de o seviyeye geldim inkar edemem aminnn inşallah hic kaza bela yaşamadan güzel günlerini gorelimm
Ben söylym ne diyeceğini Ah Ah sende ana olunca anlarsın ben seni 9 ay taşıdım ne zorluklar çektim aman işte yemedim yedirdim çünkü şu An resmen beni sömürüyo küçük danaminşallah ahh ahh analık ne zormuşbu sözleri sölicem hiç aklıma gelmezdi şimdiden eşime bazen anayım ben ana diye bağırıyorum hahahhaha kim bilir kızıma neler dicem anne olunca anlarsın beni falan
Ben söylym ne diyeceğini Ah Ah sende ana olunca anlarsın ben seni 9 ay taşıdım ne zorluklar çektim aman işte yemedim yedirdim çünkü şu An resmen beni sömürüyo küçük danamyani bu zamana ka dar biz dinledik şimdi onlarda
19 haftalik hamileydim suyum geldi tabi ben anlamadım suyum olduğunu 3 gün sonra büyük ultrasyona girecektim gittiğim de doktorum hiç suyun kalmamış dedi be rahim zarı ile amnion zarında açıklık var dedi tahminen orası delin di ve suyun aktı dedi 1 hafta bekledim bebek su yaparmi diye ama hiç su olmadığı için yapmadı karından su verildi bebege ama 3 gün sonra ne yazikki oda gitti şimdi yine susuz bebeğim haftaya tekrar su verilecek ....Canım durumu biraz daha açık yazar mısın benzer durumda olabiliriz
Kesinlikle dua her derdin ilacıYine çeneleriniz pek bi düşmüş bugün yogundum bakamadim pek. Anca yemek konuşmuşsunuz. Hepsini de canım çekti isteeeeDraconianX insanbuL @jin
En güzelini yapıyorsun. Rabbim kaldırabilecegimizden daha fazla yük vermesin. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın inş. Dua her derdin dermanı...
Seninki nasıl benim durumum böyle19 haftalik hamileydim suyum geldi tabi ben anlamadım suyum olduğunu 3 gün sonra büyük ultrasyona girecektim gittiğim de doktorum hiç suyun kalmamış dedi be rahim zarı ile amnion zarında açıklık var dedi tahminen orası delin di ve suyun aktı dedi 1 hafta bekledim bebek su yaparmi diye ama hiç su olmadığı için yapmadı karından su verildi bebege ama 3 gün sonra ne yazikki oda gitti şimdi yine susuz bebeğim haftaya tekrar su verilecek ....
Canım 21+3 'de gitmiş oldum. Benim gittiğim hastane 22'den önce bakmıyordu. Ankara Batıkent Medicalpark'a gidiyorum. Bu arada bir arkadaş özelde 10 dk bakıp başlarından savdılar demiş. Ben yarım saat kaldım içeride bunuda ayrıca belirtmek isterim.gözün aydın cnm. kaçıncı haftanda gitmiş oldun cnm 21+ ? 22+ ? bende ne zaman gideyim bilemedim şimdi 20+2 yim yani 21. haftamdayım. sen hangi ildesin nereye yaptırdun ayrıntılıyı cnm?
Doğru kız bak şimdi sen öyle dedin ya ben de ilerde diyecek bile olsam sen aklıma gelirsin heralde gülerim ay biz nasıl anne olcz kııııız annem boşuna demyo sen ne zaman büyüdün de anne oluyon dieben söyleyemem gülerim heralde
Biz de kontrolden geldik, bebişim 25 cm ve 394 gram olmuş maaşallahherşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah onu da güzel haberlerle atlatırız
Sizden bir konuda yardım istiyorum: Gittiğim doktor Antalya'da isim yapmış doktorlardan biri. Ancak özellikle son 3-4 kontrolde (7-10 günde bir oluyor kontrollerim) hep doğuma gidiyor geliyor vs. sürekli bir yoğunluk içinde ve muayenelerim 10 dakika sürmüyor bile resmen hızlandırılmış muayene gibi oluyor. Önümüzdeki hafta kendisiyle de konuşmayı düşünüyorum bu konuyu. Ayrıca balık, süt, yoğurt, ceviz tüketemediğimi ve takviye almam gerekip gerekmediğini sorduğumda Decavit'in bütün eksiklerimi karşıladığını söylüyor, bana şunu ye bunu yeme vs gibi tavsiyelerde bulunmuyor. Şimdi size soruyorum ben mi fazla mükemmeliyetciyim yoksa doktorum mu yetersiz? Muayeneden çıktığımdan beri bu soru beynimi kemiriyor...
Benim kız dün oynuyordu bugün çok oynamıyor diye yazacaktım yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz haklısın uyutmuyor denecek Günlerimiz de olacak İnşallah@Aryadeniz38 cnm benim nasıl oynuyodu sonra birden bire durdu hatta buraya da yazdım bişey oldu oynamıyo dedim resmen korktum iki gün nerdeyse oynayup oynamadığını anlamadım ve şu da var o kadar zayıfım ki tekme atınca görüyrm ben ama aklına esince oynamıyo ben ce hiç kafana takma çok düzensizler senin ki edeplli uslu kız biraz daha demek ki daha uyutmayacağı günlerde gelecek annesi o zaman da aman beni uyutmuyo deme sakın
Kızlar bende ayrıntılıdan geldim bebeğim çok şükür herşeyi iyi çıktı cinsiyetini göstermemekte inatçı 3kere girdim çıktım yok sonuncuda zorla gördü doktor kız dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllh cinsiyeti öğrendik artk kimse beni tutamaz başlasın alışveriş
Doktor seçimi çok önemli hem canlarımız emanet hem de dünyanın parasını veriyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Geçen hafta gittim 1 saat bekledim bugün yarım saat bekledim sanki devlet hastanesi gibi. Bir de beş dakika bakıp koşturarak ameliyata gidiyorum demesi iyice çıldırttı beni. Allah yardımcımız olsun canım ne deyim: (cnm bende seninle aynı durumdayım. aynı şeyi bende kendime soruyorum. kendimi hiç güvende hissettirmiyorum doktor. çok hızlı yatıp kalkıyorum hemendaha dün dedim eşime bu doktora gitmek istemiyorum artık. 21. haftamdayım karar vermem lazım ama nereye gideğime karar veremiyorum.
istanbul avrupa yakasında iyi bi bayan doktor ve iyi bir hastane tavsiyesi verecek olan varmı arkadaşlar(
canım bende doktorumdan çok memnunum ama bu aralarda o da ultrasyonda bakıyor kilo bu boy bu durumu iyi deyip kapatıyor bence söyleyecek birşey bulamıyorlar kötü birşey olmasında kısa kısa tutsun muayeneyi soru sorunca cevap veriyor bakıyorum soracak birseyde yok çıkıyorum.doktorundan memnunsan boşver canım kendini strese sokmaBiz de kontrolden geldik, bebişim 25 cm ve 394 gram olmuş maaşallahherşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah onu da güzel haberlerle atlatırız
Sizden bir konuda yardım istiyorum: Gittiğim doktor Antalya'da isim yapmış doktorlardan biri. Ancak özellikle son 3-4 kontrolde (7-10 günde bir oluyor kontrollerim) hep doğuma gidiyor geliyor vs. sürekli bir yoğunluk içinde ve muayenelerim 10 dakika sürmüyor bile resmen hızlandırılmış muayene gibi oluyor. Önümüzdeki hafta kendisiyle de konuşmayı düşünüyorum bu konuyu. Ayrıca balık, süt, yoğurt, ceviz tüketemediğimi ve takviye almam gerekip gerekmediğini sorduğumda Decavit'in bütün eksiklerimi karşıladığını söylüyor, bana şunu ye bunu yeme vs gibi tavsiyelerde bulunmuyor. Şimdi size soruyorum ben mi fazla mükemmeliyetciyim yoksa doktorum mu yetersiz? Muayeneden çıktığımdan beri bu soru beynimi kemiriyor...
Doğru kız bak şimdi sen öyle dedin ya ben de ilerde diyecek bile olsam sen aklıma gelirsin heralde gülerim ay biz nasıl anne olcz kııııız annem boşuna demyo sen ne zaman büyüdün de anne oluyon die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?