- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.421
Bana da ama şakacıktan yaparız kız en azından büyüyünce anlatacak bişeyleri olur ama şimdi masumlar bak doğunca herşeyi yaptrcklarya hep annem öyle deyince dalga geçerdim ya şimdi nasıl dicem ama dğşğnsene kızın arkasından terlik atıyosun ay komik geliyor bana
O emrenin eski sevgilisiymiş sanırım benden duymuş olmayında@aylinnalpr Nerdesinnn koşş, Emre kalp verdi
Aryacığım benim 2.gebeliğim ama.hiç sayi ve sure olarak takip etmedim. İki gün önce hiç durmuyordu. Dün yatana kadar hissetmedim. Gece soluma yatıp hareket edene kadar bekledim uyumadim. Edince uyudum :) merak etme günü gününe uymuyor bu yaramazlarinbenimki soluma yatmamı hiç sevmiyor hemen tepki
Gozun aydinn, cok sevindim canimmBiz de kontrolden geldik, bebişim 25 cm ve 394 gram olmuş maaşallahherşey yolunda haftaya ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah onu da güzel haberlerle atlatırız
Sizden bir konuda yardım istiyorum: Gittiğim doktor Antalya'da isim yapmış doktorlardan biri. Ancak özellikle son 3-4 kontrolde (7-10 günde bir oluyor kontrollerim) hep doğuma gidiyor geliyor vs. sürekli bir yoğunluk içinde ve muayenelerim 10 dakika sürmüyor bile resmen hızlandırılmış muayene gibi oluyor. Önümüzdeki hafta kendisiyle de konuşmayı düşünüyorum bu konuyu. Ayrıca balık, süt, yoğurt, ceviz tüketemediğimi ve takviye almam gerekip gerekmediğini sorduğumda Decavit'in bütün eksiklerimi karşıladığını söylüyor, bana şunu ye bunu yeme vs gibi tavsiyelerde bulunmuyor. Şimdi size soruyorum ben mi fazla mükemmeliyetciyim yoksa doktorum mu yetersiz? Muayeneden çıktığımdan beri bu soru beynimi kemiriyor...
Bana da ama şakacıktan yaparız kız en azından büyüyünce anlatacak bişeyleri olur ama şimdi masumlar bak doğunca herşeyi yaptrcklar
Iyi haberlerle coştu topik sayenizde icimiz enerji doldu bugunKızlar bende ayrıntılıdan geldim bebeğim çok şükür herşeyi iyi çıktı cinsiyetini göstermemekte inatçı 3kere girdim çıktım yok sonuncuda zorla gördü doktor kız dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşllh cinsiyeti öğrendik artk kimse beni tutamaz başlasın alışveriş
Selam kızlarrr nasılsınızzzz saglık ocagına gitti kaydımı yeni yaptrdm tetanoz oldum ama ısrarla onceki gebelgnde kac doz vurldun diye sordu hemsıre ıyıde ben dun ne yedm unutyrm 6sene onceyi nasıl hatrlaym artık tek doz yaZalm bndada tek doz olursn faln dedi anlamdm bişi smdide geldm baya yuruyus yaptım uzanıyorum sizin gibi emreyle hazala bakıyrm caklma asıklar
Iyi haberlerle coştu topik sayenizde icimiz enerji doldu bugunsenin de gozun aydin canim...
Öylemi dersincanım bende doktorumdan çok memnunum ama bu aralarda o da ultrasyonda bakıyor kilo bu boy bu durumu iyi deyip kapatıyor bence söyleyecek birşey bulamıyorlar kötü birşey olmasında kısa kısa tutsun muayeneyi soru sorunca cevap veriyor bakıyorum soracak birseyde yok çıkıyorum.doktorundan memnunsan boşver canım kendini strese sokma
canım çok sağol. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım bebişlerimiz sağlıklı olsun. Ayrıntılı için de 20. Haftadan itibaren bakılıyor zaten erken olduğunu sanmam, benimkini doktor kendisi ayarladı randevuyu falan. İnşallah yarın sen de güzel haberler getirirsin, dua ederim sana ve bebişineGozun aydinn, cok sevindim canimmmaşalahh hep iyi olun... seninle gunlerimiz yakin. Ben detayliya yarin gidiyorum sen haftaya, acaba erken mi benim detaylim. Dr un karari degil cunku kendi galine birakti...
Senin dr una gelince aslinda ozel drlar daha uzun sureli muayene ediyor, ki etmesi de gerekli kanaatimce. Anne adayinin bu konuda kafasini rahatlatmali her anlamda. Ben devlete gidiyorum inan iki dk suruyor. Saglikli diyor ve ben kalkiyorum. Mutlu muyum hayir. Dr un isinde cok iyiymis o yuzden kafan rahat olsun. Demek ki cok oyalanmaktan yana degil deyip iyi duşünelim :)
Ahh bu sozleri az mi duydukinşallah ahh ahh analık ne zormuşbu sözleri sölicem hiç aklıma gelmezdi şimdiden eşime bazen anayım ben ana diye bağırıyorum hahahhaha kim bilir kızıma neler dicem anne olunca anlarsın beni falan
Ben iki yil onceki asiyi bile hatirlamiyorum. Iki doz vurundum dedim sistemde tek toz kayit edilmis. Insallah kolun agrimadan atlatirsin gecmis olsun..Selam kızlarrr nasılsınızzzz saglık ocagına gitti kaydımı yeni yaptrdm tetanoz oldum ama ısrarla onceki gebelgnde kac doz vurldun diye sordu hemsıre ıyıde ben dun ne yedm unutyrm 6sene onceyi nasıl hatrlaym artık tek doz yaZalm bndada tek doz olursn faln dedi anlamdm bişi smdide geldm baya yuruyus yaptım uzanıyorum sizin gibi emreyle hazala bakıyrm caklma asıklar
Benim gözümün kalması için gitmemiş olmam lazım canım ama ben ANAYIM ANA, YAĞMUR ÇAMUR DEMEDİM GİZLİ GİZLİ GİTTİM ahahaha
Cok tesekkur ederim dualarimiz karsilikli insallah... yarin devlette bakilacak eger memnun kalmazsam sehir disina cikip ozel dr a gidicem. Testleri de yaptirmadigim icin detayli cok onemli benim icin. Insallah iyi gecer hepimizin kiÖylemi dersineşim de o kadar araştırdık bu iyi diye gittik. Sorun yok şükür o yüzden böyle kısa sürüyor abartma diyor ama ben çok sinir oldum bugün Ultrasonda kafasını karnını bacağını ölçüp kalbini dinletiyor, suyuna plasentasına bakıyor iyi deyip gönderiyor canım bilemedim.
canım çok sağol. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım bebişlerimiz sağlıklı olsun. Ayrıntılı için de 20. Haftadan itibaren bakılıyor zaten erken olduğunu sanmam, benimkini doktor kendisi ayarladı randevuyu falan. İnşallah yarın sen de güzel haberler getirirsin, dua ederim sana ve bebişine
CANIM ben iki doktora gidiyorum hem devlete hemde özele ilk başlarda 20 dk bakıyordu şimdi iki doktor da en fazla 5 dk bakıyor diyorum demek bu aylarda söylenecek fazla birşey yok:)Öylemi dersineşim de o kadar araştırdık bu iyi diye gittik. Sorun yok şükür o yüzden böyle kısa sürüyor abartma diyor ama ben çok sinir oldum bugün Ultrasonda kafasını karnını bacağını ölçüp kalbini dinletiyor, suyuna plasentasına bakıyor iyi deyip gönderiyor canım bilemedim.
canım çok sağol. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım bebişlerimiz sağlıklı olsun. Ayrıntılı için de 20. Haftadan itibaren bakılıyor zaten erken olduğunu sanmam, benimkini doktor kendisi ayarladı randevuyu falan. İnşallah yarın sen de güzel haberler getirirsin, dua ederim sana ve bebişine
Kesinlikle ayrıntılı ultrason çok önemli ihmal etme canım içine sinmezse özele git, ben de işimi sağlama almak için ayrıntılıyı hem doktorumun olduğu özel hastanede ki radyolog yapıyor hemde üniversitede perinatoloji uzmanına yaptıracam..Cok tesekkur ederim dualarimiz karsilikli insallah... yarin devlette bakilacak eger memnun kalmazsam sehir disina cikip ozel dr a gidicem. Testleri de yaptirmadigim icin detayli cok onemli benim icin. Insallah iyi gecer hepimizin ki
bana 2 doz dediler aşı için ki ben 2 yıl öncede iş için yaptırmıştım canım
Ben de öyle yapıyordum hatta devletteki dr um beni çok sevdiği için özel ilgileniyordu ama sezareyen istediğim için onu bıraktım üç haftadır.. bakalım yine haftaya gittiğimde bir doktorumla konuşucam niye böyle diye belki dediğin gibi bu haftalarda böyledir ..CANIM ben iki doktora gidiyorum hem devlete hemde özele ilk başlarda 20 dk bakıyordu şimdi iki doktor da en fazla 5 dk bakıyor diyorum demek bu aylarda söylenecek fazla birşey yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?