2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ya hep annem öyle deyince dalga geçerdim ya şimdi nasıl dicem ama dğşğnsene kızın arkasından terlik atıyosun ay komik geliyor bana
Bana da ama şakacıktan yaparız kız en azından büyüyünce anlatacak bişeyleri olur ama şimdi masumlar bak doğunca herşeyi yaptrcklar

Benim de aynı @Aryadeniz38 pzt salı örneğin hiç hissetmedim; hatta biraz çikolata yedim yine olmadı, biraz kahve içtim baktım tık yok doktoru aradım normal takma kafanı o kadar dedi :) bugün de tam tersi kıpır kıpır

Selam kızlarrr nasılsınızzzz saglık ocagına gitti kaydımı yeni yaptrdm tetanoz oldum ama ısrarla onceki gebelgnde kac doz vurldun diye sordu hemsıre ıyıde ben dun ne yedm unutyrm 6sene onceyi nasıl hatrlaym artık tek doz yaZalm bndada tek doz olursn faln dedi anlamdm bişi smdide geldm baya yuruyus yaptım uzanıyorum sizin gibi emreyle hazala bakıyrm caklma asıklar

Gozun aydinn, cok sevindim canimm maşalahh hep iyi olun... seninle gunlerimiz yakin. Ben detayliya yarin gidiyorum sen haftaya, acaba erken mi benim detaylim. Dr un karari degil cunku kendi galine birakti...
Senin dr una gelince aslinda ozel drlar daha uzun sureli muayene ediyor, ki etmesi de gerekli kanaatimce. Anne adayinin bu konuda kafasini rahatlatmali her anlamda. Ben devlete gidiyorum inan iki dk suruyor. Saglikli diyor ve ben kalkiyorum. Mutlu muyum hayir. Dr un isinde cok iyiymis o yuzden kafan rahat olsun. Demek ki cok oyalanmaktan yana degil deyip iyi duşünelim :)

Iyi haberlerle coştu topik sayenizde icimiz enerji doldu bugun senin de gozun aydin canim...

bana 2 doz dediler aşı için ki ben 2 yıl öncede iş için yaptırmıştım canım

Öylemi dersin eşim de o kadar araştırdık bu iyi diye gittik. Sorun yok şükür o yüzden böyle kısa sürüyor abartma diyor ama ben çok sinir oldum bugün Ultrasonda kafasını karnını bacağını ölçüp kalbini dinletiyor, suyuna plasentasına bakıyor iyi deyip gönderiyor canım bilemedim.
canım çok sağol. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım bebişlerimiz sağlıklı olsun. Ayrıntılı için de 20. Haftadan itibaren bakılıyor zaten erken olduğunu sanmam, benimkini doktor kendisi ayarladı randevuyu falan. İnşallah yarın sen de güzel haberler getirirsin, dua ederim sana ve bebişine

inşallah ahh ahh analık ne zormuş bu sözleri sölicem hiç aklıma gelmezdi şimdiden eşime bazen anayım ben ana diye bağırıyorum hahahhaha kim bilir kızıma neler dicem anne olunca anlarsın beni falan
Ahh bu sozleri az mi duyduk ama dogruluk payi fazlaymissi di anliyorum yavaş yavaş annelerimizin cumleleri belirecek agzimizda...

Ben iki yil onceki asiyi bile hatirlamiyorum. Iki doz vurundum dedim sistemde tek toz kayit edilmis. Insallah kolun agrimadan atlatirsin gecmis olsun..

Cok tesekkur ederim dualarimiz karsilikli insallah... yarin devlette bakilacak eger memnun kalmazsam sehir disina cikip ozel dr a gidicem. Testleri de yaptirmadigim icin detayli cok onemli benim icin. Insallah iyi gecer hepimizin ki

CANIM ben iki doktora gidiyorum hem devlete hemde özele ilk başlarda 20 dk bakıyordu şimdi iki doktor da en fazla 5 dk bakıyor diyorum demek bu aylarda söylenecek fazla birşey yok:)

Cok tesekkur ederim dualarimiz karsilikli insallah... yarin devlette bakilacak eger memnun kalmazsam sehir disina cikip ozel dr a gidicem. Testleri de yaptirmadigim icin detayli cok onemli benim icin. Insallah iyi gecer hepimizin ki
Kesinlikle ayrıntılı ultrason çok önemli ihmal etme canım içine sinmezse özele git, ben de işimi sağlama almak için ayrıntılıyı hem doktorumun olduğu özel hastanede ki radyolog yapıyor hemde üniversitede perinatoloji uzmanına yaptıracam..

CANIM ben iki doktora gidiyorum hem devlete hemde özele ilk başlarda 20 dk bakıyordu şimdi iki doktor da en fazla 5 dk bakıyor diyorum demek bu aylarda söylenecek fazla birşey yok:)
Ben de öyle yapıyordum hatta devletteki dr um beni çok sevdiği için özel ilgileniyordu ama sezareyen istediğim için onu bıraktım üç haftadır.. bakalım yine haftaya gittiğimde bir doktorumla konuşucam niye böyle diye belki dediğin gibi bu haftalarda böyledir ..

Kızlar sizlere de fikir olsun diye söylüyorum; bebek arabası geleceği için ana kucağı-oto koltuğu arıyordum uzun zamandır. Maxi cosi-kraft-chicco-casual hepsini gidip tek tek inceledim. Bütçem de 300-450'ye kadar veririm diyordum. Dün bir arkadaşım zaten arabanız var; ana kucağı-oto koltuğunu anca bir yere giderken kullanacaksın ve onun harici evde kullanacaksın ona göre uçuk birşey bakma zaten en fazla 1 yıl kullanacaksın; önemli olan ECE/R44/04 Dayanıklılık testinden geçmiş mi bel sırt desteği nasıl bu önemli çünkü 0-13kgs olanların hepsi hemen hemen aynı dedi. Oturduk araştırdık Kanz Kz-4005 Fürt markada karar kıldık; hem güvenlik testinden geçmiş, yıkanılabilir özelliği olması vs , bence en önemli özelliği sadece 2,75Kgs olması çok büyük avantaj... Kampanyası; indirim kuponu, bonus kullanalım derken 90TL'ye geldi sadece 200tl'lik koltuk... İncelemek isteyen olursa linkte atarım. Resmini koyuyorum.

Benim gibi çok kullanmayacak genelde evde kullanacak arkadaşlara tavsiyem çok araştırdım.

Eklentiler

• kz-4005furt20.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 208
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…