- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.441
Cıks cıks... Hem gittin hem de bunca hamileye utanmadan sıkılmadan vicdan yaptırdın he
DraconianX sana bide iftira atiyorlar çok konuşuyor diye. Bak @gvn1907 @aylinnalpr @jindam @Catmom yok. Topik nasil sessiz nasill
Anladım canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir biran önce suyun artar.19 haftalik hamileydim suyum geldi tabi ben anlamadım suyum olduğunu 3 gün sonra büyük ultrasyona girecektim gittiğim de doktorum hiç suyun kalmamış dedi be rahim zarı ile amnion zarında açıklık var dedi tahminen orası delin di ve suyun aktı dedi 1 hafta bekledim bebek su yaparmi diye ama hiç su olmadığı için yapmadı karından su verildi bebege ama 3 gün sonra ne yazikki oda gitti şimdi yine susuz bebeğim haftaya tekrar su verilecek ....
Tabii ya, en masumu benim aralarında
İkisinden de hayırlı haberler alırsın inşallah... Biz de heyecanliyiz bakalım. Allah izniyle atalatalim sağlıkla...Kesinlikle ayrıntılı ultrason çok önemli ihmal etme canım içine sinmezse özele git, ben de işimi sağlama almak için ayrıntılıyı hem doktorumun olduğu özel hastanede ki radyolog yapıyor hemde üniversitede perinatoloji uzmanına yaptıracam..
Evet bak ben de merak ettim. Randevusu var mıydı hic hatırlayamadım. Ama inşallah aksi bir durum yoktur.Ama bu @aylinnalpr nerde :/ Bugün hiç girmemiş, randevusu falan mı vardı ki
İyi geceler demek istemiş arkadaşlarhayirdir ????
Gideceğimi söyledikten sonra sel götürdü İzmir'i sen ne diyorsunHiç de pişman durmuyorsun. Senin bu yaptığına ne denir bilemedim
En çok benim gözüm değdi yaa. çünkü burada mothercare yokGideceğimi söyledikten sonra sel götürdü İzmir'i sen ne diyorsunBence sen de gitmelisin, çok güzel şeyler aldım
Özelden göndereyimEn çok benim gözüm değdi yaa. çünkü burada mothercare yokresimlerini atabilir misin bakıp nasiplenelim :)
Canım internetten alabilirsinEn çok benim gözüm değdi yaa. çünkü burada mothercare yokresimlerini atabilir misin bakıp nasiplenelim :)
Yaa ben de merak ettimÖzelden göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?