- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #42.501
hayirli haberlerle bulusalim insallah.Ultrasondan ultrasona da fark ediyor canim
Bundan sonra daha hızlı kilo alırlar artık bende 16 martta falan giderim artık kontrole
Kaç kilo aldın kaç ? Bak @batideniz 'e 15.5 kilo aldı ama gıkı çıkmıyor hiç.İnşallah geçicidir yoksa halim hal değil benimNE kadar Engel olabilecem bakalım kendime yemem gerekenden fazlasını yemek istemiyorum hiç dolapları kapısı kapansın artik
Kaç kilo aldın kaç ? Bak @batideniz 'e 15.5 kilo aldı ama gıkı çıkmıyor hiç.
5,5 kilo22+4 um ama iştahı min açılması korkutuyor beni neyse artik sağlık olsun diye avutuyorum kendimi
Ok kib ByeEvde yokuz, sonra gel
ANASIN SEN ANA ! CAN TAŞIYORSUN ! CAN BOĞAZDAN GELİR :))))))
Ben kızımda da lcw dan almıştım ordan bakiorum yine son şeyleri ordan aldım bide eşofman altı aldım defactodan hamile esofmaniKızlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ben hiç bulamıyorum özellikle kapalılar etek sorunum var son çare diktiricem heralde
Can'ım inşallah güzel haberlerle gelin, dualarımız sizinleKızlar hayırlı aksamlar yarın 1 buçuk ta ayrıntılı ultrason um inşallah iyi geçer dualarınız i beklioruz iyingecerse antalyaya gidicez tatile annemlerle inşallah
Çok saol canım ya çok korkuorum valla inşallah iyi gecerlerCan'ım inşallah güzel haberlerle gelin, dualarımız sizinle
İnşallah Can'ım. O korku hepimizde var maalesef, benim rüyalarıma giriyor artık olsa da bitse diyorum. Ben de önümüzdeki perşembe gireceğim bakalım. Birbirimize dua ederek güzel bir halka oluşturduğumuzu düşünüyorum ben, başkaları için yapılan dua daha çok kabul olurmuş. İnşallah bu akşam sen veÇok saol canım ya çok korkuorum valla inşallah iyi gecerler
Ay kız demek ki makine ye de bağlı ne güzel haber böyle şeyleri duyunca resmen güveniyorum kalmıyo hiç bişeye yakizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:
TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.
609 gram olmusuz.
Ben de öyleyim aslında çok kilo almadım ama karnım çıktığı için ve bundan önceki kıyafetlerim xs olduğundan olmuyorlar hamile pantolonu düşünyrm zaten etek giyemyrm okula gidince biraz ilerde de hamile elbise si düşünyrm bu arada @gvn1907 seni daha önce etiketlemişim göremynce de şimdi olmuş nasıl olduysaKızlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ben hiç bulamıyorum özellikle kapalılar etek sorunum var son çare diktiricem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?