2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ben hiç bulamıyorum özellikle kapalılar etek sorunum var son çare diktiricem heralde

herkese ii akşamlar

ben bayadır giremedim.iş güç herşey yoğun geçiyor.bizim de kıyafet alışverişimiz bitti.oda da baktık aklımızda kalan modeller var.1 ayda teslim oluyormuş zate.1 ay sonra siparişi veririm sanırım.

ben 2 doktora gidiyorum biliyorsunuz.ctesi asıl doktorumda ayrıntılı randevum var.haftaya perşembe de başka yerde radyolog bakacak.ikisini de geri çevirmek işime gelmedi:)

Kızlar hamile kıyafetlerinizi nerden alıyorsunuz ben hiç bulamıyorum özellikle kapalılar etek sorunum var son çare diktiricem heralde
Ben kızımda da lcw dan almıştım ordan bakiorum yine son şeyleri ordan aldım bide eşofman altı aldım defactodan hamile esofmani

Bende 4 kilo aldım ama çok çabuk hasta oluyorum yine burnum akıyor soğuk algınlığı pesimi birakmiyor sağlıklı beslenemiyor um kendime çok kızıyorum bugün başladım düzenli beslenmeye inşallah devam edicem

Çok saol canım ya çok korkuorum valla inşallah iyi gecerler
İnşallah Can'ım. O korku hepimizde var maalesef, benim rüyalarıma giriyor artık olsa da bitse diyorum. Ben de önümüzdeki perşembe gireceğim bakalım. Birbirimize dua ederek güzel bir halka oluşturduğumuzu düşünüyorum ben, başkaları için yapılan dua daha çok kabul olurmuş. İnşallah bu akşam sen ve insanbuL için dua edeceğim güzel haberler getirmeniz için...

Gerçekten nerde millet @gvn1907 cat
kizlar az evvel pariste ikinci duzey ultrason diye adlandirilan buranin detaylisina girdim ve:

TURKIYE'DE BAHSEDILEN PARLAMALARA DAIR HICBIR SEY DENMEDI. SOYLEDIKLERI TEK SEY BEBEGIN COK IYI OLDUGU IDI.

609 gram olmusuz.
Ay kız demek ki makine ye de bağlı ne güzel haber böyle şeyleri duyunca resmen güveniyorum kalmıyo hiç bişeye ya

Ben de öyleyim aslında çok kilo almadım ama karnım çıktığı için ve bundan önceki kıyafetlerim xs olduğundan olmuyorlar hamile pantolonu düşünyrm zaten etek giyemyrm okula gidince biraz ilerde de hamile elbise si düşünyrm bu arada @gvn1907 seni daha önce etiketlemişim göremynce de şimdi olmuş nasıl olduysa

idilduam hayırlı haberlerini beklyrz o korku ben de de çok var ama arkadaşlarımın iyi haberlerini duydukça moralim düzeliyo açıkçası iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…