- Konu Sahibi matsiyahoje
- #53.021
Bende dusunuyorum yapmayi ama bakalim ne zaman yapcamBaciskolar bebikolara bez pastası yapacak misiniz çok güzel modeller var bayıldım yapsam mi bilemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dusunuyorum yapmayi ama bakalim ne zaman yapcamBaciskolar bebikolara bez pastası yapacak misiniz çok güzel modeller var bayıldım yapsam mi bilemedim
Kızlar külotlu hasta bezi var diyordu birileri nerden bulabilirim onu
babynestler hakkında ne düşünüyorsunuz
Herkese merhaba
Bugün okurken baya şaşırdığım bir yazıyı paylaşmak istiyorum. Gebelik.org sayfasından alıntı yaptım. Hani yurt dışında sezaryan oranları düşük diyoruz ya, sezaryana gelene kadar başka ne lükslerimiz varmış meğer.
"Her muayenede "ultrasona giriyor" olmak bebeğinizi her defasında görüyor olmanız açısından elbette güzeldir ancak dünya üzerinde düzenli olarak gebelik takiplerine giden anne adaylarının oldukça düşük bir yüzdesine her muayenede ultrason yapılabilmektedir ve bu özellikle ultrasonografi incelemesinin çok pahalı olduğu gelişmiş ülkelerin önemli bir gerçeğidir (örnek: ABD'de bir ultrasonografi incelemesi 150$-350$ arasında değişmektedir!). Ultrasonografi incelemesinin yapılmadığı durumlarda doktorun (veya bazı yerlerde ebe hemşirenin) elindeki bir mezura ile karnınızın yüksekliğini ölçmesi bebeğin gelişimini takip etmek açısından çoğu durumda yeterlidir.
Bu takiplerde bir sorun saptandığında anne adayları mutlaka her durumda ultrason incelemesine tabi tutulurlar.
Gebeliği bu şekilde takip ederken doktorunuz karnınıza elini koyarak bebeğin duruş şekli ve diğer çok önemli bazı bilgileri rahatlıkla edinebilir. Bu elle inceleme bebeğinize kesinlikle zarar vermez. Bazı yerlerde bebeğin kalp atışları için el doppleri adı verilen elektrikli bir cihaz kullanılırken (bu alet bebeğin kalp atışlarını sizin de duymanıza olanak verir), bazı yerlerde basit bir tahta boru yardımıyla kalp atışları dinlenmektedir."
kaç numara kullanmış merak ettimCanım ben mothercare kullan at çamaşırlardan aldım ama kuzenim ben bebek bezi kullandım tam geldi çok da memnun kaldım dedi![]()
Ki çoğu avrupa ülkesinde hamileleri sadece hamileliği boyunca 3 defa ultrason ile bakıyorlar. Eğer bir şikayet veya ters bir durum olmadıkça bende kontrole çok gidilmesi taraftarı degilim. Bazı anne adayları hele 15 te bir dr a görünüyorlar. 2 doktordan takipte oluyorlar.
kaç numara kullanmış merak ettim![]()
ilginç geldi ama sonuçta ped gibi kullanmış olabilir. zorda kalırsam kullanırım aklımda olsun. yine de hastabezi alırım ben deAynen kiloda aldı, ben de soramadım çok samimi değiliz yanlış anlar diye :) Ben de hastabezi düşünüyordum işte bir de kullan at çamaşırları; mutlaka sızıyor bebek bezi kullan bana tam geldi dedi artık ped gibi mi kullandı anlamadım :)
Ben yapıcam canım inşallah yapınca atarım bendeBaciskolar bebikolara bez pastası yapacak misiniz çok güzel modeller var bayıldım yapsam mi bilemedim
Hadi bakalım bitirince ekleyelim ben ne zaman baslarim bilinmez tabiBen yapıcam canım inşallah yapınca atarım bende
bez pastası nedir yauuuuuBaciskolar bebikolara bez pastası yapacak misiniz çok güzel modeller var bayıldım yapsam mi bilemedim
Maşallah ikinize de :)Eki Görüntüle 1830149 Eki Görüntüle 1830150 Eki Görüntüle 1830151
aman da ben eksik kalmayayım :)) Ekin hanım ve ben :))
En çok kg alan sensin ama hiç görünmüyor kiz bizimi kekliyon napiyon maşallah sana 41.5 kereEki Görüntüle 1830149 Eki Görüntüle 1830150 Eki Görüntüle 1830151
aman da ben eksik kalmayayım :)) Ekin hanım ve ben :))
Bunun gibi canımbez pastası nedir yauuuuuAllahım çok cahilimmmm
![]()
sadec görsellik dı mı amaç :)Bunun gibi canım Eki Görüntüle 1830631
aaaa çok enteresan fikirmişBunun gibi canım Eki Görüntüle 1830631
peki onu nası yaptırtcaz kuzum resmi atıp bundan istiyom yap mı dicezaslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv
vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun![]()
onlar akıl edecek yada dicen ki böyle bişey varmış çok değişik bak falan. ay bilemedim ki zor işler ben utanırımpeki onu nası yaptırtcaz kuzum resmi atıp bundan istiyom yap mı dicez![]()
Günaydınlar günaydınlar mutlu sabahlar hanimlar![]()
ALTINIM canım. Ben beşik olarak şu küçük ölçülü 6 aydan sonra kullanılanlar var onları önermem 2. Bitane daha alman gerekio maddi açıdan gerek yok bence bide yer kaplio ben jindam in aldığı tarzda bakmistim e bebek te de vardı ikeadan almıştı jindam da onların 120 boyu olan var ve park yataktan daha sık duruo bence ahşap beşik hemde çift kademeli olmasi bebek ayaklanma ya başlarsa dusmemesi için önemli
![]()