• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Amin canım çok teşekkür ederim. Deniz'imizin ismini de unutmamışsın çok duygulandım sağol. Allah herşeyin hayırlısını versin her zaman.

Aminnn hepimize inşallah :) bundan sonra herşey gönlünüzce olsun :KK200:

gunaydinnnnnn

geceleri uykuya dalmak buyuk problem bu ara.karnim davul gibi oluo zorluyor beni.sabah gayet iyiyim ama.2 haftada 1.5 kilo almisim yalniz.daha dikkatli olmam lazim sanirim.

benim kiz da asiri hareketli ve canimi yakio ayaklari asagida oldugundan

Günaydın ilk göz ağrım topiğim.
Size birşey göstermek istiyorum. Kimseye söylemeyin şimdilik :)
Eki Görüntüle 1830897

Ayy çok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşallah yavrucak sende bizlere dua et olur mu az bir zamanımız kaldı hayırlısıyla kucaklarımıza alalım. M melda983 ve @Aryadeniz38 i de dualarında eksik etme canım erken doğumla gelen bebislerimiz

Ayy çok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşallah yavrucak sende bizlere dua et olur mu az bir zamanımız kaldı hayırlısıyla kucaklarımıza alalım. M melda983 ve @Aryadeniz38 i de dualarında eksik etme canım erken doğumla gelen bebislerimiz

aaaa erken doğum mu yaptılar? İnşallah sağlıklılar di mi? Bayadır bakmıodum topiğe. Dua etmem mi canım onlar için de hepimiz için de. Allah sizleri de sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizin yaşadıklarınızı bana da nasip etsin bu sefer.

Evet evet kv lerden isteyelim topikçek . Macera olur :halay:
bizimkiler böyle şeylerden anlamaz ben evlenirken nikah şekerimi kendim yaptım bir kısmına kayın validem yardım etmişti kayın pederim yine her zamanki gibi siz bilirsiniz ama ne gerek var böyle şeylere dedi .Eltilerimde bebekleri için özel birşeyler yapmadı ben yapınca hep ilk oluyor.Onlar için oda süsü ikramlık hediyeler abartı kız kardeşim meraklı böyle şeylere abla bayby shower yapalım dedi o da çalışıyo izin alamıyo ben kendim artık ne yapabilirsem

Günaydın ilk göz ağrım topiğim.
Size birşey göstermek istiyorum. Kimseye söylemeyin şimdilik :)
Eki Görüntüle 1830897
çokk sevindim canımm :anneadayı: hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına alıp ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bir Deniz bende var bir Deniz de senden geliyor. :KK46:

puset olarak ne tercih ettnizi acaba?

Canım ben Kanz KZ-4005 fürt tercih ettim,bir de kampanya denk geldi 80-90tl gibi bir rakama denk geldi,şuanda da sanırım 140 tl kampanyalı...

Neden tercih ettim bunu 0-13 kg ama genelde 1 yaşına kadar kullanılıyormuş, ebebekte pusetlere bakarken eleman söyledi ailelerin çoğu 1 yaşından sonra bebek rahat edemediği için bir büyük modele geçiyormuş. Bu ürün şuan piyasadaki en hafif ürünlerden biri ya da en hafifi olabilir sadece 2,75kgs...Taşırken en önemli konulardan biri bu, güvenlik konusuna gelince standartlara uygun ve ECE/R44/04 güvenlik testinden geçmiş, tüm kumaşları çıkıyor yıkanabilir , bel desteği mevcut vs vs. Yani baya bir gezdim maxi cosi düşünüyordum ama şimdilik erteledim bunu görünce çünkü ilk 1 yıl için koltukların hemen hemen hepsi aynı...Bir sonraki modeli iyi birşey alacağım ama... Bir de ben ilk 1 yıl genelde evde kullanacağım için uygun geldi

Back
X