• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Annem de fotograflarda cok buyuk diyodu gelip gorunce normalmis dedi :KK70: Ben zaten ayva gobekliydim ama bebekle daha da gobeklendim :KK70: doktor da iç Karnın dar dışa büyüme yapiyosun dedi :KK70: koca gobegime ve tam günene denk gelen kilosu ve boyuyla bebegime bir maşAllah alırım tiyzeleriiii :anneadayı:
Maşallah canım allah korusun sizi

Aynen canım, geçen gün annem sana hamileyken ebe bardak gibi birşey dayardı öyle bakardı kalp atışına demişti, bir de fransada doğum yapan kuzenim sadece 2 kere ultrasona girdim demişti, nişanı gelmiş,suyu gelmiş ama doğum başlamadığı için doğuma almamışlar bizde olsa hemen sezaryen. Suyum geldikten ertesini günü doğuma girdim dedi :) Burda yapsalar hastahaneyi başlarına yıkarız:)

Biz Türk anneleri mi çok nazlıyız, onlar mı çok rahat ben anlamadım valla canım. Ama dediğin gibi hastaneyi yıkardık heralde öyle bir durumda :)

Arkadaşlar magnezyumu nasıl içiyorsunuz? (Aç-tok-yemekle) kalçama kramp girmiş sağ bacağıma basamıyorum

Yakısıklısından bi oglus gelir artk :))
Bende bi ara foto cekinip koyayim hamilelik yasam enerjimi aldi baska zaman her firsatta hadi bi fotograf cekinelim diyen ben simdi annemler vs merakla bekliyolar ki ben cekinip yollayim diye :KK70:
Cek çek bekliorum seni ve gobisini:rapci:

asososos asososos
bir de epidural kaynaklı bir sıkıntı yaşamadım ben, baş ağrısı bel ağrısı vs. yaşadıysam da inan farkında değilim, düşünecek bambaşka şeylerim vardı ve olacak yine inşallah :))
Cevabın için çok teşekkür ederim canım gerçekten çok aydınlatıcı oldu mecburi sezaryan olacak olan biri olarak nasıl olacağını ve sonrasında ilgili hiçbir fikrim yoktu çok sağol

aslında bez pastayı bebeğin annesinin yapmaması lazım. birinin yapıp yada yaptırıp hediye etmesi lazım. mesela kv :duduk:

vazgeçtim kardeş, abla anne falan olsun :KK66:
Doğu ya abımın eşı yapmıştı 2 sene dekor olarak kullandım odasında bu garibime de ben yapayımboynu bükük kalmasın dedim :D ama doğrusu senin dediğin canım

vallahi keklemiyorum ya, al bak becerebilirsem eski halimi yükleyeceğim :)) anlaşılıyor o zaman 24 kilonun nerelerime gittiği :))

Eki Görüntüle 1830699

52 kiloydum, doğum günümle sat aynı :) d. günü hediyesi gibi oldu Ekin bana :))
Olsun aldığın kg yakışmış sırıtmamış sende;) doğumdan sonra gider Allah ın izniyle ;)

Doğru düşünüyorsun canım, hatta bence ikram ve süsleme olayı bile anneye bırakılmamalı. Karnımız burnumuzda bide bunlarla uğraşıyoruz ya :D

Mesela ben de bebek kıyafetlerinden buket görmüştüm geçen sene filan, çok beğenmiştim ama kendi kendime alacak halim yoktu tabiki :) abimin hanımı bana almış çokk mutlu oldum, hemen onunla poz verdim tabiki :21:

Bu da Mehmet Salih ve Ben :anneadayı::KK200: maşallahınızı alırız teyzeleri :nazar:
Masallah kucuk adama da sana da canım :)

Back
X