• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kız tuzlayip tuzlayip domat yiyorum hep tuzu çıkarmadım hayatımdan bugün oğlanı az parka götürdüm eve gelene kdr ayaklarım berbat olmuştu arada yükseğe koyuyorum ama gündüz çocuk olunca ne mümkün uzanıp yatmak bir çocuğu daha olan bir anne olarak anlarsın beni ya cisim geldi der ya kakam geldi zaten her dk aç bir cocugum var dinlenmek mümkün olmuyor maalesef
Aynen her an aç hep bişi ister saolsun bende yatamiorum valla tam yaticam benle oyna der offf bu gebelik daha zor gecio o yüzden. Ama gece uyumadan önce uzat yukariya canım bide bol bol su içmeye calis

Kızlar mrb bende yeni kayıt oldum öncesinde de okuyodum 30+ 0 günlüğüm ama bugün aşırı bi sancım oldu gaz sancısı mı acaba diyorum ama bi yandan da korkuyorum masa başında çalışıyorum bugünde yoğunluktan fazla kalkamadım onun etkisinden mi bilmiyorum ama oğlum hareket ettikçe sancım artıyo sizce nedir bu

hahahahahahahahaha, ya ne olacak bu kıskançlıklarının önüne geçememe halleri :))
Yaa bide annem de isim konusuna takildi diye bahsetmistim ya onda da megerse kv anneme isme karar verdi o ben biliyorum ama soylemeyim kendisi soylesin sorun demis kiyamam annemde uzulmus belliki bana hic bisey demedi.bi gun kv aradgnda dedi annen bebegn ismini sordumu dedi evet de karar vermedmki daha dedim. 2isim koyup 2.si esimin ismi olsun istiyodum ya onu kastediyomus megerse karar vermistin sende bi tuhafsin yani dedi :D
Bunu zaten annemlere demistim ama illa bu olcak demedimki dedim:işsiz:
baskalarina hava atmak nispet yapmk ister anlarimda annem ne alaka yani ayy bak huylandm yine:halay::halay:

Kızlar ben geldim herşey yolunda sıkıntı yok. Merak edenler için yine 2 hafta önde çıktı şuan 48cm 2300kgs herhangi bir problem yok Dedi doktorum ama ilk 3 ayın ultrasonlarını istedi ordan gelişimine bakacak eğer ilk 3 ayda da 2 hafta öndeyse adet tarihini geriye çekeceğiz Dedi. Genelde bebekler 3. Aydan sonra ileride çıkıyormuş; bakalım inş geriye almaz. Alınırsa haziran 16-17 gibi alırız Dedi ; 1 ay kalmış oluyor :)
Nee 1ay mıı cok heyecanlı yaa:KK49:
Masallah bebise:nazar:

Allah'im Rana'ya uzun ömürler, acil sifalar versin. Aile olarak ilk sınavınizi veriyorsunuz. Dilerim Allah'tan bunu hemen atlatip bir an önce kuzunuza kavuşursunuz. Hastanede yanında kalabiliyor musunuz? Gidip geliyor musunuz? Sen nasılsın psikolojin nasıl? Çok güçlü dur ve inan tamam mı.. inan hersey çok güzel olacak..

Amin arkadaşım ins. Ben iyi olmaya gayret ediyorum. Ama günler geçtikçe daha zor gelmeye başladı. Biran önce makineden kurtulsun kendisi nefes alabilsin, başka bir sıkıntı çıkmadan yavrumuzu evimize getirebilelim diye dua ediyorum. Yanında kalamıyorum. 15 dk cık görebiliyorum hergün. Dua edin bizim ve bizim durumumuzda olan herkes için...

Seninki de çok iddialıymış ama en azından kıskançlık diyebilirsin, böbürlenme diyebilirsin, kendisini özel hissetmek istiyor diyebilirsin... Bi analizini yapabilirsin yani. Benimkinin davranışlarını anlamlandırmak mümkün değil. Bir dediği bir dediğini, bir günü diğer gününü tutmaz. Var bir rahatsızlığı ama ben henüz çözebilmiş değilim. Ama dediğin gibi hiç bir işime karışmaz. O yönden iyi :)
kv nin en guzeli uzak olani sanirim :D

Amin arkadaşım ins. Ben iyi olmaya gayret ediyorum. Ama günler geçtikçe daha zor gelmeye başladı. Biran önce makineden kurtulsun kendisi nefes alabilsin, başka bir sıkıntı çıkmadan yavrumuzu evimize getirebilelim diye dua ediyorum. Yanında kalamıyorum. 15 dk cık görebiliyorum hergün. Dua edin bizim ve bizim durumumuzda olan herkes için...
Canimm illaki cok zor geciyodur zaman senin icin ama azcik daha sabir nasil olursa olsun nefes alabiliyo suan onemli olan bu kendi basina nefes alabilecegi gunlerde gelecek insallah gececek bugunler biraz daha sabir.. dualarimiz her zaman sizinle

Canım yazdıklarını şaşkınlıkla okudum çünkü böyle bir insanın dünyada tek olduğunu ve bana denk geldiğini sanıyordum:) Ben de senin gibi onu rahatsız bir insan olarak kabul ediyorum ve yaptıklarına sinirlenmiyorum artık. Anlatsam inanmayacağınız gariplikleri var kadının ama cafenin arka kapısından gizlice giderek seninki de iddialı bir performans sergilemiş. Tanışırlarsa çok güzel anlaşabilirler bence :)

:))) aynen bende de ne hikayeler var :)) eh bizimki oscar a aday olur bu performansla :))

son olanlardan sonra hiç konuşmadım ve mesaj vs yollamadım, onun da sesi çıkmıyor ama bundan sonra ne hissediyorsam öyle davranacağım. aman kırılır mı? üzülürmü? hiç düşünmüyorum, kendi bilir :) ben asla bir terbiyesizlik yapmadım :) zaten yapmamı gerektirecek bir durum da olmadı :)))))

Canım yazdıklarını şaşkınlıkla okudum çünkü böyle bir insanın dünyada tek olduğunu ve bana denk geldiğini sanıyordum:) Ben de senin gibi onu rahatsız bir insan olarak kabul ediyorum ve yaptıklarına sinirlenmiyorum artık. Anlatsam inanmayacağınız gariplikleri var kadının ama cafenin arka kapısından gizlice giderek seninki de iddialı bir performans sergilemiş. Tanışırlarsa çok güzel anlaşabilirler bence :)

internetten araştırabilirsin, ciddi bir hastalık. küçük yaşlarda çözülebilecek birşey aslında ama farketmek lazımmış :) mitomani ya da mitomania

Yaa bide annem de isim konusuna takildi diye bahsetmistim ya onda da megerse kv anneme isme karar verdi o ben biliyorum ama soylemeyim kendisi soylesin sorun demis kiyamam annemde uzulmus belliki bana hic bisey demedi.bi gun kv aradgnda dedi annen bebegn ismini sordumu dedi evet de karar vermedmki daha dedim. 2isim koyup 2.si esimin ismi olsun istiyodum ya onu kastediyomus megerse karar vermistin sende bi tuhafsin yani dedi :KK70:
Bunu zaten annemlere demistim ama illa bu olcak demedimki dedim:işsiz:
baskalarina hava atmak nispet yapmk ister anlarimda annem ne alaka yani ayy bak huylandm yine:halay::halay:

ahahahaha, ne tuhafsın aylin ya, karar vermişsin söylemiyorsun :))

Kızlar ton balığı yiyor musunuz? Ben 3.-4. Aydan beri hiç balık yemedim. Hap mapta içmedim. Sadece ceviz yiyorum hergün. Bi hamile arkadaşım söyledi ton yiyormuş. Güvenemedim ama yiyen var mı? Bilginiz var mı?

Kızlar ton balığı yiyor musunuz? Ben 3.-4. Aydan beri hiç balık yemedim. Hap mapta içmedim. Sadece ceviz yiyorum hergün. Bi hamile arkadaşım söyledi ton yiyormuş. Güvenemedim ama yiyen var mı? Bilginiz var mı?

Kinserve urunler zararli diye biliyorum. Imom tablet kullanabilirsin benim de balikla aram yok

Arkadaşlar kontrole gittim 37 ye kadar çalışır raporu aldım ama 36 da ayrılıp memleketime gidicem inşallah dayanır o Zamana kadar zira yalnız doğurmak istemiyorum:KK17: bebeğim iyi cok şükür 2 kilo olmuş tabi ben de 15 günde 1,5 kilo almışım kafası aşağıda normal dogum olabillir dedi doktor

Duymadım ben canım hiç ama eskiler bisi biliyordur yaptırır misin die sorarsan yaptirmam kemiğini falan kaydirirlar diye korkarım kaynanam yikarken ayagindan salladi oğlanı da ben cinnet gecirdim bana etik gelmiyor pek bu tarz seyler
Valla ben de korkuyrm aslında ama yapacak ve ben bişey dersem hemen çocuğunu sakınıyo durumuna getirecekler eşimde boşver yapsın diyo büyük ihtimal yapacak napm bişeylere de istemesemde tmm dycm sonra laf söz olck çünkü bi de çocuğu 1 yaşından önce otutturmaya kızıyo kaynanam bence o daha büyük sorun kalçaları geniş olur diyo

Kızlar mrb bende yeni kayıt oldum öncesinde de okuyodum 30+ 0 günlüğüm ama bugün aşırı bi sancım oldu gaz sancısı mı acaba diyorum ama bi yandan da korkuyorum masa başında çalışıyorum bugünde yoğunluktan fazla kalkamadım onun etkisinden mi bilmiyorum ama oğlum hareket ettikçe sancım artıyo sizce nedir bu
Bence oturmaktna bi kaç gündür ders notu çıkarım derken hiç kalkmadan oturdum sancı oldu bugün daha iyim

Kinserve urunler zararli diye biliyorum. Imom tablet kullanabilirsin benim de balikla aram yok

Bende öyle duydum ama civa oranı en düşük omega 3 en yüksek balıklardan biriymiş. Çok şaşırdım. Biraz araştırdım yenebilir yazıyor heryerdde. Öneriyorlarmışta drlar. Acaba burada bilgisi olan var mı diye yazdım :/ kararsızım :/

Dualarim Rana ile Arya ile. Bu durumda olan tüm bebekler ile. Allah'im biran önce kavuştursun sizi kuzucuklara..

Back
X