- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.561
yok canım hiç üzelme yalnız kalmazsın ben varım buradaMaşallah sende 33 olmuşsun sizler dogurucaksiniz ben hala buralarda volta atacağım :) inşallah bebeğe zararı olmaz ilacın ama olsa vermez zaten doktorun iyi arastir canım geçmiş olsun cok
Haklısın valla canın artık zorlanıyoruz ağırlaştık iyice. Gözünde büyümesi çok normalbenimde 2 hafta sonra yatılı misafirlerim gelecek.. hafta içi zaten yoğun çalışıyorum hafta sonuda hem düğün hem misafir ağırlama gözümde büyüyor..
Oyyy topik anneniz yesin sizi :)))Topik annemiz nasılsın bakalım bebişin nasıl son durumlar nedir gelişmeler var mı?matsiyahoje
Nereden ve ne kadara aldınız?
Alah acil şifalar vern canım inş ameliyata gerek kalmadan şifasına kavuşur kuzucukOyyy topik anneniz yesin sizi :)))
Bebeğimin durumu aynı malesef canım. Doktor doktor geziyoruz işte. Doğunca ameliyat olacak büyük ihtimalle. Aysonunda da fetal mr çekilecek durumu net görmek için. Ama çok güçlü benim kızım. Herşeyi atlatqcak allahın izniyle. 15 günde bir perinatolojiye gidiyorum. Salı tekrar gidicez heycanlıyım her kontrol yeni bir umut benim için.
Valla nerden başlasan kar dir canım bence al bi kutu doktor söyleyince başla dio ztnBen hiç yemyrm balık acaba şu an başlasam çok mu geç olur daha dr a gitmeye 2 hafta var sınavlarım var gidemem de
Yok cnm önermedi, 25inde randevum var. Sorcam gittiğimde.
Bende ilk çocuğumda öyle sanıyordum ama sancılar düzenli geldiği zaman anlıyorsun hemenŞimdi 2- 3 hafta sizden geri gelen cahil bir hamile olarak sormak istiyorum ki sancının başladığını nasıl anlıyorsunuz ki? şimdi benim kızım 17-18. haftadan beri içerde kıpır kıpır sürekli hareketli. Sanki kasılmalarım felan başlasa yine beeğin hareketi fln sanıp farkında olmayacakmışım gibi geliyor
Ahanda aynı ben, işe zorla gidiyorum gidebildiğim yere kadar, annemler de haziran başı gelecek doğumdan 1-2 hafta sonra biz de bursaya gidicez
Zavallı anam garip anam çilekeş anam ahh benimde oyle ve balim kayinvalide gelir annemden bekler ben ilk bebegimde lohusa depresyonu gecirdim onun yüzüne artık bağırdım dedim ki anne otursana az yoruldun ben yaparım dedim yine anlamadı kaynanam demek ki algı meselesi çok sinir bozucu gerçekten kalkıp iş yapma ama hizmette bekleme yani delirdimresmen lohusa iken allah yasatmasin kimseye yine yaşamaktan korkuyorum allahtan torunu sünnet oluyor gec gelecek benim 15 25 temmuz arası dogurmam gerek
Benim normal doğum kolay olsun diye haziranda girmeyi düşünüyorum :) sende doğumdan önce gir hevesini al bu sezonu kapat bence. Seneye bebişinle beraber girersin:)ay sezeryandan ne kadar sonra denize girebliriz acaba
Benim normal doğum kolay olsun diye haziranda girmeyi düşünüyorum :) sende doğumdan önce gir hevesini al bu sezonu kapat bence. Seneye bebişinle beraber girersin:)
Doğumdan sonra hassas oluyor insan, üşütürsün mikrop kaparsın diye korkuyorumgirememki canım ya İstanbul gibi biyerde çok zor taa oralara okadar yolu cek gitama doğumdan sonra balıkesirde deniz dibinde zaten evimiz hep gözüm olacak girememmi diyosun bnana doktor normal yada sezeryan demedi ama ben seeryan yaparım diye düşünüyorum
Doğumdan sonra hassas oluyor insan, üşütürsün mikrop kaparsın diye korkuyorum
Ayak krampları ben de uzun süredir var canım yagünaydın canım bana ara ara geliyor sanki ayak kramplarıda başladı
Ne yazdın görmedim canımÖzelden mesaj attım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?