- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.601
Ben agda yapiyorum canim kendim.dogumdan once 2 kez daha yaparim sanirimKızlar 8 aylık hallerinizle epilasyon yapaniniz var mı
Akciğerinde kist var canımcım ameliyat olacakmış doğuncaTombikcim çok okuyamıyorum eski yazıları hayırdır bebişin bişeyi yoktur inşallah
Vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı bende de oluyo canım sebebi ne acaba?Canim kasilma oldugu zaman karnin tas gibi sertlesiyo bi sure sonra gevsiyo.devam ediyo bi sure o sekilde.doktorum kasilma dedi.birde arada bicak saplanir gibi biranda bi agri giriyo hem vajinadan hem de bazen karindan
Hic bilmiyorum canim ya.uzun zamandir oluyo bende.bebek asagi baski yapiyo diye midir acaba bilemedim.ama cok rahatsiz edici ya insani yerinden hoplatiyo.sende ne zamandir var?Vajinadan bıçak saplanması gibi ağrı bende de oluyo canım sebebi ne acaba?
doğum sancısı olarak sordugumda solemişlerdi canımVajinadan bıçak saplanması gibi ağrı bende de oluyo canım sebebi ne acaba?
İlk defa geçen hafta oldu. Ayaktaydım yoruldum diye oldu sandım. Ama sonra arada bir daha oldu. Bir iki haftada toplam 5-6 kere olmyştur. Genelde bebek hareket ederken oluyo ben de ona bağlıyorum. Sende bebek hareket ederken mi oluyo sabitken mi?Hic bilmiyorum canim ya.uzun zamandir oluyo bende.bebek asagi baski yapiyo diye midir acaba bilemedim.ama cok rahatsiz edici ya insani yerinden hoplatiyo.sende ne zamandir var?
Deme canım ya. Ama doğum sancısı belli aralıklarla oluyomuş bende iki günde bir kere falan oluyo doğumla alakalı olduğunu hiç sanmıyorumdoğum sancısı olarak sordugumda solemişlerdi canımçok seri mi oluo ki? 2 gün önce fln bi iki kez sankı vajinama dogru vuruo gibi hissetmiştim bende
Seninki de mi adını sormadı :) Ama çok saçma değil mi ya, hiç mi merak etmez insan. Ben hamileliğimin ilk 3 ayı hastalıktan kafamı kaldıramadım. 3 ay yattım, su bile içemiyordum kusmaktan. Hiç arayıp sormadı. Hala da sormaz nasılsın diye. Ama karşı karşıya gelince canım cicim.
Ben de eskiden sinirleniyordum ama artık gülüyorum. Sen de hiç sinirlenme. Olduğu gibi kabullenince kafan daha rahat oluyor :)
Ben de salı gidicrm canım sen yazınca heyecanlandım benimki de bu kilolara gelmiştir. Ayy maşallah kuzulara :)
Nee 1ay mıı cok heyecanlı yaa
Masallah bebise
Ah yavrum ya hayatta bebeğiyle karsiniza çıkan ilk ve tek zorlugunuz bu olsun hersey güzel olacak ilerisini dusun öpüyorum mis kokulunu teyzesinin bal kiziAmin arkadaşım ins. Ben iyi olmaya gayret ediyorum. Ama günler geçtikçe daha zor gelmeye başladı. Biran önce makineden kurtulsun kendisi nefes alabilsin, başka bir sıkıntı çıkmadan yavrumuzu evimize getirebilelim diye dua ediyorum. Yanında kalamıyorum. 15 dk cık görebiliyorum hergün. Dua edin bizim ve bizim durumumuzda olan herkes için...
Tuz olayının dogrulugu olabilir esim hiç kokmaz terlemez bile ve çevremde çok gördüğüm var ama inan yapmadik oğlana biz
en iyisi solgarmış cnm ben çok araştırdım onu içiyorum
günaydın canım bana ara ara geliyor sanki ayak kramplarıda başladı
Şiddetle tavsiye ediyorum canım. Yeni alışveriş yaptım ordanKızlar civilim internt sitesi guvenilir mi. Tavsiye ediomusunuz?
Canim bazen ayaktayken oluyo bazen catlak yagimi surerken oluyo.bebek hareketiyle ilgisi yok bendekinin ya cunku iki turlude oluyoİlk defa geçen hafta oldu. Ayaktaydım yoruldum diye oldu sandım. Ama sonra arada bir daha oldu. Bir iki haftada toplam 5-6 kere olmyştur. Genelde bebek hareket ederken oluyo ben de ona bağlıyorum. Sende bebek hareket ederken mi oluyo sabitken mi?
oylemi diosun canım.. Bnde bugun uyelik oluşturdum çokda guzel ve uygun urunleri var. Sevindim senin de memnun olmanaŞiddetle tavsiye ediyorum canım. Yeni alışveriş yaptım ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?