2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay yok artık kiz çocuklar 5-6 aylık oturtma öğretilir alakasız bisi bu ya sen bakma bu konuda sonra çocuk geri kalır oturtursunher dk yanında olmayacak sonuçta he he de gec gitsin

Doktor tam olarak nerde olduğunu söylemedi aşağıda dedi sadece kaç gündür yatıyorum evden cikmiyordum bugün gezmeye gittim belim ağrıyor yine ayakta kalmak gezmek falan yaramıyor bazen oturmak bile iyi gelmiyor ben o kadar erken olsun istemyorum İnşallah sağlıklı olursa bebekte sorun olmazsa bayram tatili bitimi istiyorum doğumu bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Canım normalde de suyun fazlası zararlı o yüzden Söyledim; fazla miktarda su zehirleme yapabiliyor diye biliyorum .
Bilmiyordum canın teşekkür ederim ne bilim ben de valla ne yapacağımı şaşırdım biraz enfeksiyon var diye şu iç ağzım kuruyor diye şu iç sıcak bastı diye şu iç öyle öyle gidiyor anlayacağın

Canım bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim

Canım inş. Bi sıkıntı olmaz Rabbim yardımcın olsun.. zamanında hayırlısı ile alırsın inş. Meleğini kucağına..

Ay yok artık kiz çocuklar 5-6 aylık oturtma öğretilir alakasız bisi bu ya sen bakma bu konuda sonra çocuk geri kalır oturtursunher dk yanında olmayacak sonuçta he he de gec gitsin
Yok yok oturtrm ben zaten hem çok heveslenyrm oturan bebeklere ama eltimin kızını oturtmamış yanımda kalmadığı için ben yaparım karışmaz bi gelir ki oturuyo

Sağlıkla gelsin de canım hayırlısı neyse o olsun

Yapı meselesi canım ben dikişlerim de patlasa kalkıp ev sahibi olarak hizmet ederdim. Başıma geldi çünkü orfan biliyorum. Hamileliğin ortalarına doğru yatılı misafirim geldi odada ağrıdan kıvranıp ağlıyodum sonra çıkıp güleryüzle hizmet edip geçip tekrar ağlıyodum. Onlar gitti iki gün yürüyemedim düşün. Mevlüt de yapıcam dedim niyet ettim ama perişan olucam biliyorum. Napallım allah rızası için yapıcam artık duasını. Az kişi çağırırp halletmeye çalışırım. çok zor olacak farkındayım

en iyisi solgarmış cnm ben çok araştırdım onu içiyorum

off eşimde ben stres olmayımda kim naparsa yapsın modunda

umarım en azından bir çeyrek takarlarda masrafı azalır kalkıp bir yelek örüp getirirler diye düşünüyorum

ton alığı derin su balığı oluyormuş diyorlar canım bş araştır ben 2 aydır balıkyağı hapı kullanıyorum doktorun önermedimi

benimde 2 hafta sonra yatılı misafirlerim gelecek.. hafta içi zaten yoğun çalışıyorum hafta sonuda hem düğün hem misafir ağırlama gözümde büyüyor..

bende gecen haftadan başlattım raporu ama hiç gelesin gidesim yok zorla geliyorum resmen ya sırf sezeryan falan olursam az bebeğimle geçirmeme zaman kalsın diye dayanabildiğim yere kadar dayanıcam Allahtan yarın annemle babam geliyorlar bizde kalacaklar doğumdan 10 15 gün sonrada hepberaber balıkesire gideriz diye düşünüyoruz :)

1cicek3bocek canım ya açıkçası benımde şimdiden düşünüp sinir olduğum sey o boş kalabalık ben orda agrı sızı içinde yatıcam millet gelip sabahtan akşama önlerine hizmet bekleyecek zavallı annem koşturacak zaten kalabalığı sevmiyorum ama milletede ay bi gidim diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…