2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
arkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor

Canım ben elektrikli aldım, manuel hem vakit alıyormuş ve elektrikli gibi kuvvetli yapamadığım için çok yoruyor ye yorumlarda okudum. Bir de ikilileri gereksiz diye okumuştum sende bir araştır istersen
Ben daha almadım ama elektrikli alcm. 2 lileri iyi die duydum ben her iki göğsüde boşalttığı için daha iyi oluyormuş. Acaba şöyle küçük bişet alsam elektrikli yetmezmi ki sen ne aldın ve ne kadara aldın. Lansinohun ikiilisni uyguna buldum ama yinede pahalı geliyo en fazla 100 lira vermek istyrm çok masrafı alck zaten

Birkaç gün Geç döllenme olmuş olabilir canım endişelenecek birşey yok :) zaten ultrason cihazları milimetrelik hesap yapıyor yani hata ihtimali elbette var. Ayrıca 7+1 olmak demek 8. Haftada olmak demek oluyor. 6+6 ile 7+1 arasında da çok büyük fark yok için rahat olsun.

Kızlar ya dolap suyu içiyor musunuz . beni normali kesmiyor. Bugün arkadaşlar uyardı sıkı sıkı sakin içme diye. Eğer sıkıntı oluyorsa şuana kadar ictiklerim nolcak

Yumurtlama n geç olmuştur canım o yüzden öyle çıkar yumurtalamada dollendigi için yumurta o ilk zaman onu verir

Bebek bronşit olur ciğerlerini usutur falan filan dediler , çok da vicdan azabı duydum..
O zaman dondurma da yememek lazım ya da sıcak çayın da yapması lazım die düşünyrm. Ve hamilelikte en çok önerilen tatlı dondurma. Biraz düz mantıklı düşünmüşler bence.yediklerimiz önce ezilip kana karışıyo sonra bebeğe geçiyo direkt bebeğe gitmiyo yani

Bebek bronşit olur ciğerlerini usutur falan filan dediler , çok da vicdan azabı duydum..

yaa birde öyle bir şey olsaydı, doktorların ilk uyaracakları şey olurdu. hiç alakası yoktur bence

Kızlar ya dolap suyu içiyor musunuz . beni normali kesmiyor. Bugün arkadaşlar uyardı sıkı sıkı sakin içme diye. Eğer sıkıntı oluyorsa şuana kadar ictiklerim nolcak
Ben içiyorum hatta tabiri caizse kana kana içiyorum 1 aydır hemde zaten normalden fazla terliyorum bir de soğuk su mu icmicez canım iyi dondurma da mı yemiyelim o zaman mantığını da anlamadım kesinlikle icilmemesi gerekseydi doktor uyarirdi sonuçta bugüne bugün yaz hamileleriyiz canım

Soğuk su olayı çok saçma ya he ben icmiyorum sebebi midem rahatsız oluyor hemen dondurma yiyincede hemen sıcak su içiyorum ama bebekten dolayı değil tamamen bunyemle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…