- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.641
Ben daha almadım ama elektrikli alcm. 2 lileri iyi die duydum ben her iki göğsüde boşalttığı için daha iyi oluyormuş. Acaba şöyle küçük bişet alsam elektrikli yetmezmi ki sen ne aldın ve ne kadara aldın. Lansinohun ikiilisni uyguna buldum ama yinede pahalı geliyo en fazla 100 lira vermek istyrm çok masrafı alck zatenCanım ben elektrikli aldım, manuel hem vakit alıyormuş ve elektrikli gibi kuvvetli yapamadığım için çok yoruyor ye yorumlarda okudum. Bir de ikilileri gereksiz diye okumuştum sende bir araştır istersen
arkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
Ne kadara aldın ben aynısını 180 e buldum ama hala kararsızımbende elektrikli lansinosh aldim ciftli
Ne kadara aldın acababende elektrikli lansinosh aldim ciftli
Kızlar ya dolap suyu içiyor musunuz . beni normali kesmiyor. Bugün arkadaşlar uyardı sıkı sıkı sakin içme diye. Eğer sıkıntı oluyorsa şuana kadar ictiklerim nolcak
Evetdolap suyu nedir ?? dolaptan soğuk su içmek mi ? ya valla anlamadım, özür dilerim :)
Tamam canim bende sali gidicem doktora unutmazsam sorayim bende
Yumurtlama n geç olmuştur canım o yüzden öyle çıkar yumurtalamada dollendigi için yumurta o ilk zaman onu verirarkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
Ben içiyrm ve hiç içmek diyen duymadım çevremden ilginç nedenini de söylediler miKızlar ya dolap suyu içiyor musunuz . beni normali kesmiyor. Bugün arkadaşlar uyardı sıkı sıkı sakin içme diye. Eğer sıkıntı oluyorsa şuana kadar ictiklerim nolcak
Bebek bronşit olur ciğerlerini usutur falan filan dediler , çok da vicdan azabı duydum..Ben içiyrm ve hiç içmek diyen duymadım çevremden ilginç nedenini de söylediler mi
O zaman dondurma da yememek lazım ya da sıcak çayın da yapması lazım die düşünyrm. Ve hamilelikte en çok önerilen tatlı dondurma. Biraz düz mantıklı düşünmüşler bence.yediklerimiz önce ezilip kana karışıyo sonra bebeğe geçiyo direkt bebeğe gitmiyo yaniBebek bronşit olur ciğerlerini usutur falan filan dediler , çok da vicdan azabı duydum..
Bebek bronşit olur ciğerlerini usutur falan filan dediler , çok da vicdan azabı duydum..
O zaman dondurma da yememek lazım ya da sıcak çayın da yapması lazım die düşünyrm. Ve hamilelikte en çok önerilen tatlı dondurma. Biraz düz mantıklı düşünmüşler bence.yediklerimiz önce ezilip kana karışıyo sonra bebeğe geçiyo direkt bebeğe gitmiyo yani
Ben içiyorum hatta tabiri caizse kana kana içiyorum 1 aydır hemde zaten normalden fazla terliyorum bir de soğuk su mu icmicez canım iyi dondurma da mı yemiyelim o zaman mantığını da anlamadım kesinlikle icilmemesi gerekseydi doktor uyarirdi sonuçta bugüne bugün yaz hamileleriyiz canımKızlar ya dolap suyu içiyor musunuz . beni normali kesmiyor. Bugün arkadaşlar uyardı sıkı sıkı sakin içme diye. Eğer sıkıntı oluyorsa şuana kadar ictiklerim nolcak
Evetaynen o
ya bende içiyorum son zamanlarda, hararet yaptım :)) neden içmememiz gerekiyormuş??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?