- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.681
arkadasim idrardaki protein orani ve tansiyonu sebebiyle bugun acil sezeryan oldu.32+lardaydi.kendisi musade altinda yogun bakimda.bebekte sarilikmis kuvezdeymis tabi.o kadar zor bir durumki canlm slklldi cok.25 hazirandi aslinda sezeryan tarihi.sizden ricam dualarinizda ona da yer vermeniz.bir an once sagligina kavussun hem kendi hem bebegi
inşaallah cnaım başarılar dilerim kuzumGünaydın sevgili hamişler :)
Haftaya proje jürim varsizlerin duasını istiyorum
İnşallah şu jüri yi sağ salim atlatırm da tamamen oğlusuma odaklanabilirim
Ben daha almadım ama elektrikli alcm. 2 lileri iyi die duydum ben her iki göğsüde boşalttığı için daha iyi oluyormuş. Acaba şöyle küçük bişet alsam elektrikli yetmezmi ki sen ne aldın ve ne kadara aldın. Lansinohun ikiilisni uyguna buldum ama yinede pahalı geliyo en fazla 100 lira vermek istyrm çok masrafı alck zaten
arkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
Ben içiyrm ve hiç içmek diyen duymadım çevremden ilginç nedenini de söylediler mi
Bugün agda yapayım dedim kan içinde kaldim ya mahvettim kendimi zaten karnimdan göremedim dogumdan sonrada epilasyona gitmek farz oldu heryerim agriyor
Canım ne yapacağız o durumları,karnım çok değil ama göremiyorum da
günaydın canım başarılar dilerim Allah yardımcın olsun.Günaydın sevgili hamişler :)
Haftaya proje jürim varsizlerin duasını istiyorum
İnşallah şu jüri yi sağ salim atlatırm da tamamen oğlusuma odaklanabilirim
HejaR12 canım iyiki doğmuş oglusun nice mutlu sağlıklı yaşları olsun ailesiyle inşallah çok iyi yükselmiş gerçekten d vitaminin bende yarın baktrsam miii acaba çok merak ettim
ayy canım benim çok duygulandım. (zaten bu ara duygulanmaya bahane arıyordum tam oldu) Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepinize. Ağız tadıyla mutlulukla büyütün evlatlarınızı inşallah16 Mayıs 2012 18:05 de ilk oğlumu aldım kucağıma duygularım tarifsiz tam 4 yıl önce bugün bu saatlerde hafif hafif sancılar içindeydim şimdi ise yatağında uyuyan benim csnim oğlum ilk göz ağrım. Zaman ne kadar çabuk geçmiş bebekligini geçen her zamanını özlüyorum.biraz zor bir doğum oldu çok acılar çektim psikolojim de bozuldu ama oğlum için herseye değer çok şükür bin şükür ikimizde sağlıkla devam ediyoruz.kardeşini bekliyoruz şimdi inşallah karnımda ki yavrumda abisi gibi sevgi dolu mutlu bir çocuk olur... Evlat çok çok Farklı Allahım hiç birinin acısını göstermesin inşallah saglıkla kucağımiza alalımm....
idilduam canım d vitamini tahlil sonucum çıkmış ilk sonuç 10 du 1 ay her gün 10 damla kullandım şimdi 44 olmuş şükür
ayy canım benim çok duygulandım. (zaten bu ara duygulanmaya bahane arıyordum tam oldu) Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepinize. Ağız tadıyla mutlulukla büyütün evlatlarınızı inşallah
canım ben onu duydum videoları falan da nette.
tecrübeli anneler bi okusun doğru mu düşünüyorum.
o zaten büyüyünce kayboluyo çıkarmaya gerek yok. onun şöyle bi güzelliği var bebeğin sırtüstü yatmasını engelliyor. böylece allah korusun kusmuğunda tükürüğünde boğulmasını engelliyor. ilk başlarda yan yatırıyorsun zaten. olur da sırtüstü yatarsa da o kıl rahatsız ediyo bebek ağlıyo. bence o orda varsa bir sebebi var. ellememek lazım.
siz ne dersiniz? @batidenizinsanbuL @gvn1907 ve tecrübeli diğer annişler?
teşekkür ederimm canım benimmmAllah yardımcısı olsun tez zamanda şifa bulsun inşaallah..
inşaallah cnaım başarılar dilerim kuzum
Allah razı olsun canım benim çok teşekkürlergünaydın canım başarılar dilerim Allah yardımcın olsun.
aynen yaaa. birde sakınan göze çöp batarmış o kadarda kasmamak biraz akışına bırakmak gerek diye düşünüyorumayy kızlar valla iyiki varsınızinanın vicdanım sızladı onlar oyle konuşunca. Kesin dedim benim bebiş zature olmuştur şimdiye
işte yoğurdu meyveyi bile çıkarıp 1 saat ılıtıp tuketiyorlarmış falan.. Dedim o zamna bende iştah kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?