• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
HejaR12 HejaR12 canım dewam dimi d vitamini takviyesine ne dedi doktor

Canım şimdi endokrin doktorundan geldim kullanmakta fayda var dedi her gün 6 damlaya düşürdü guneslenme imkanın varsa guneslen dedi,ama malesef kapalı olduğum için en fazla yüzüm ve ellerim gunesleniyor.doğuma kadar devam yani 2 hafta sonra kadın doğuma gidecem ona da sorarım

nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını, ben hiçbişy farkedemiyorum. Kimide hapşuruyor bebeğim dior, nerden belli ki yaa :-)

Böyle kalp atışı gibi ama daha yavaş ve hissettiriyor kendini tık tık tık diye kendide benilliyor aynı bizim gibi çıkarırken ben ordan anlıyorum valla ben yemek yiyince oluyor genelde onda

16 Mayıs 2012 18:05 de ilk oğlumu aldım kucağıma duygularım tarifsiz tam 4 yıl önce bugün bu saatlerde hafif hafif sancılar içindeydim şimdi ise yatağında uyuyan benim csnim oğlum ilk göz ağrım. Zaman ne kadar çabuk geçmiş bebekligini geçen her zamanını özlüyorum.biraz zor bir doğum oldu çok acılar çektim psikolojim de bozuldu ama oğlum için herseye değer çok şükür bin şükür ikimizde sağlıkla devam ediyoruz.kardeşini bekliyoruz şimdi inşallah karnımda ki yavrumda abisi gibi sevgi dolu mutlu bir çocuk olur... Evlat çok çok Farklı Allahım hiç birinin acısını göstermesin inşallah saglıkla kucağımiza alalımm....

@idilduam canım d vitamini tahlil sonucum çıkmış ilk sonuç 10 du 1 ay her gün 10 damla kullandım şimdi 44 olmuş şükür
Canım nice yaşları olsun yavrunun :))

Canım ikililer evet iki göğüsü aynı anda boşaltıyor ama kullanan çoğu anne çok da elzem olmadığını söylüyor, yani birini boşaltıp sonra diğerine de geçebilirsin. Öncelikle ne için alacağını belirle; örneğin ben çalışıyorum ama home office evden çalışıyorum, yani bebeğimi istediğim zaman emzirme imkanım var. Alma nedenim; göğüslerimdeki sütü boşaltmak, sütün azalma durumunda sağarak süt üretimini arttırmak, buzluğa kaldırıp çok ihtiyacım olursa kullanmak bir de ilerleyen dönemde mamasını vs de kendi sütümle yapmak istiyorum. Bunun için de pratik birşey tercih ettim kraft easy aldım şuan akakçe fiyatı 128tl'den başlıyor ben ebebekten indirimden almıştım, hız ayarı var bu iyi birşey, pille kullanabiliyorsun yani illa prize gerek yok ve gürültülü çalışmıyor...Bir de boyutu ufak taşıması kolay... Manuelleri çok tavsiye etmiyorlar yorucu olduğu için... Sen de bir araştır istersen bu pompa benim ihtiyaçlarımı karşıladığı için aldım
Anladım cnm çok sağol ben okula gitcm 3 aylıkken falan benim baya iyi bişey kullanmam lazım ama kraft o küçük olan da yeterli çünkü çok sağmaya da vaktim olmck yani bilemedim tabi yine bi araştrm bi de okula götürmek var küçük bişey olması lazım

nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını, ben hiçbişy farkedemiyorum. Kimide hapşuruyor bebeğim dior, nerden belli ki yaa :-)

arka arkaya 20-30 hatta daha fazla pıt pıt pıt pıt şeklinde seri olarak birşey hissediyorsan o hıçkırık oluyor canım.

Kızlar sizinde bebeğiniz sürekli hıçkırıyor mu özellikle yemek yiyince

benim oluyor canım ama her yemek yediğimde olmuyor sanırım arada bende hissediyorum pıtpıtpıtpıt şeklinde seri halinde o zaman hıçkırıyor diyorum tekmeden daha hafif daha çok seyirme şeklinde oluyor.

:))) aynen bende de ne hikayeler var :)) eh bizimki oscar a aday olur bu performansla :))

son olanlardan sonra hiç konuşmadım ve mesaj vs yollamadım, onun da sesi çıkmıyor ama bundan sonra ne hissediyorsam öyle davranacağım. aman kırılır mı? üzülürmü? hiç düşünmüyorum, kendi bilir :) ben asla bir terbiyesizlik yapmadım :) zaten yapmamı gerektirecek bir durum da olmadı :)))))

internetten araştırabilirsin, ciddi bir hastalık. küçük yaşlarda çözülebilecek birşey aslında ama farketmek lazımmış :) mitomani ya da mitomania

Canım benimkinde yalan da var ama daha çok manipülasyon ve olayları çarpıtma var. Huyunu bildiğim için anlattığı hiç bir şeye inanmıyorum. Falanca komşum bana şöyle yaptı böyle yaptı diye absürt absürt şeyler anlatıyo mesela hı hı diyorum ama hiç birine inanmıyorum. Olayları nasıl çarpıttığını biliyorum çünkü.
Aman boşver. Bize karışmasınlar da napıyolarsa yapsınlar :)

çok şükür canım bizde iyiyiz kızımla :) bu sabah kontrolüm vardı her şey yolunda. Bebişim sadece benden 1 hafta önde gidiyor bir müddettir. bu nedenle bende de şekerden şüphelendiler ama yüklemede hiç bir şey çıkmadı şükür. onun dışında kıpır kıpır hiç yerinde durmayan bi kızım var :KK70: bende ypgunluktan koşturmaktan giremedim ne zamandır. örneklere at şekerim bende kızımın doğuma doğum şekeri dediğimiz şeyleri kendim tasarlayıp bişeyler yapmayı planlıyorum bende onları atarım :)
Canım babyshower dan atayım dün yaptık şimdi sıra hastane hazırlıklarında inşallah

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 146
  • image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    image.webp