• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba günaydın herkese:kahve:

Umarım herkes cok iyidir. Allaha binlerce şükür bize verdikleri için ama ben 2-3 gündür kendimi çok garip hissediyorum. Çok şükür herşey yolunda gidiyor, tüm alışverişleri tamamladık, ütülerini yaptım çantalara koymaya hazır. Ama bende bir endişe korku hali var. Halsizim, yorgunum, acıkıyorum ama yemek yemek istemiyorum, sürekli çok sıcak hissediyorum. Allah yardımcımız olsun.
ben de öyleyim canım Allah yardımcımız olsun haftalar ilerledikçe hem fiziksel olarak hem de duygusal olarak zorlanıyoruz ben de bikaç gündür yorgun ve halsizim ve endişeliyim

banada verdide düzenli kullanamıyorum ya
akans akans canım benim bacak kramplarım çok arttı ve bel ağrım , ben normalde magnezyumu kafama göre alıyordum doktorumda 2-3 günde bir al diyordu. Bu kontrolümde asla bacak bacak üstüne atma, çalışırken ve akşam evde ayaklarını yükseğe uzat (altına 1-2 yastık koy), magnezyumu hergün al, günde 1 tane de mutlaka maden suyu tüket dedi. Kramplarım tek nedeni dolaşım bozukluğu ve magnezyum eksikliği imiş, bebekler artık büyüdüğü için magnezyumu bizden fazla tüketiyor takviyeye ihtiyaç duyup tepki veriyor bünyelerimiz....

nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını, ben hiçbişy farkedemiyorum. Kimide hapşuruyor bebeğim dior, nerden belli ki yaa :-)

Ben de doktora sormuştum sanki yüksek yerden düşüyor gibi zıplıyor bazen anlık yani, hıçkırık mı diye bir de bazen 2-3 saniyede bir pıt pıt zıplıyor...Doktorum sanmıyorum uyanıyordur bir anda o yüzden öyle hissetmen normal dedi...

Kizlar morelim bozulu bugun doktora gittim senin cok sancin var cok gerilmissin erken dogum olabilir hatta acilman bile vardir senin dedi ilac verdi adalat rono bide boynuna kordon dolanmis dedi ya internette neler yaziyo neler. Agrin gecmezse uc gune gel dedi

Kizlar morelim bozulu bugun doktora gittim senin cok sancin var cok gerilmissin erken dogum olabilir hatta acilman bile vardir senin dedi ilac verdi adalat rono bide boynuna kordon dolanmis dedi ya internette neler yaziyo neler. Agrin gecmezse uc gune gel dedi
Nasıl yani çok gerilmişssin açılman bile vardır derken varsayım üzerine mi konuştu nstye falan almadı mı

Nasıl yani çok gerilmişssin açılman bile vardır derken varsayım üzerine mi konuştu nstye falan almadı mı
.
Inun cihazi bozukmus ama mutlaka yarin yaptir sonucu at bana dedi yarin calistig terde yaptircam nst cocugum boynuma kordon dolanmasida cok canimi sikti dusunmeden yapamiyorum

.
Inun cihazi bozukmus ama mutlaka yarin yaptir sonucu at bana dedi yarin calistig terde yaptircam nst cocugum boynuma kordon dolanmasida cok canimi sikti dusunmeden yapamiyorum
Bozuk olduğu halde nasıl boynuna dolanmış dedi unan anlam vermedim ben mi yanlış anlıyorum. Boynuna dolandıysa nasıl hemen müdahale etmiyor da yarına bırakıyor aklım almadı yanj

.
Canım hemen bozma moralini benim ilk çocukta bana 8.ay kordon dolanmış normal doğum yapamazsın dedi, dinlemedim onu başka doktorla konuştum bişey olmaz dedi ve normal doğum yaptım çok şükür hiçbir aksilik olmadı

Bozuk olduğu halde nasıl boynuna dolanmış dedi unan anlam vermedim ben mi yanlış anlıyorum. Boynuna dolandıysa nasıl hemen müdahale etmiyor da yarına bırakıyor aklım almadı yanj
canim kordon dolanmasini nst de degil ultrasonda goruyor sanciyida gerginligimden anladi ve ultrasondan galiba. Sanciya nst de bakiyorlar kalp atisi iyi ama yarin mutlaka nst cektir yolla bana dedi

Canım hemen bozma moralini benim ilk çocukta bana 8.ay kordon dolanmış normal doğum yapamazsın dedi, dinlemedim onu başka doktorla konuştum bişey olmaz dedi ve normal doğum yaptım çok şükür hiçbir aksilik olmadı
Kordon dolanmasi problem yaratirmi cocuga xaari varmi ay diken ustundeyim

canim kordon dolanmasini nst de degil ultrasonda goruyor sanciyida gerginligimden anladi ve ultrasondan galiba. Sanciya nst de bakiyorlar kalp atisi iyi ama yarin mutlaka nst cektir yolla bana dedi
Ben de ultrason cihazı bozuk sandım inşallah bisey çıkmaz canım Rabbim yardımcın olsun

herkese selammm

iste son hafta yogun basladi bugun.

doktor kontrolumuz vardi.hersey yolunda 1860gr 41 cm olmus kizim.yalniz totosu donuktu yuzunu sirtima donmus.kafasi hala yukarda sag gogsumun altinda.ayaklar tabi asagiyi kurcaliyor.cuma lekelenmem olmustu.makat durusunda oldugu icin bu tarz lekelenmeler olabilir dedi 35.haftaya kadar haftada 1 pruloton igne vurulmami soledi.

Canım benimkinde yalan da var ama daha çok manipülasyon ve olayları çarpıtma var. Huyunu bildiğim için anlattığı hiç bir şeye inanmıyorum. Falanca komşum bana şöyle yaptı böyle yaptı diye absürt absürt şeyler anlatıyo mesela hı hı diyorum ama hiç birine inanmıyorum. Olayları nasıl çarpıttığını biliyorum çünkü.
Aman boşver. Bize karışmasınlar da napıyolarsa yapsınlar :)

aynen, zaten hastalık bu :) o kendince birşey yaşıyor ama gerçek değil yaşadığı şey. çok kez şahit oldum, gülüyorum çünkü yapılabilecek birşey yok. ve emin ol kendi yalanına inanmadığı zamanlar da oluyor :)))

geçenlerde bir kaç arkadaş aman krem kullanma zararlı dedi.. iyi araştırmak lazım..

sonuçta tüy dökücü kremlerin ve birçok normal kremin de içinde bir sürü kimyasal madde var ancak devamlılık arz etmediği sürece yapacak birşey de yok bence. ağda sıkıntılı olabiliyor, özellikle aspirin ya da kan sulandırıcı kullananlar için. hemen kan oturuyor çok hassas ciltlerde. ya jilet ya güvenilir bir yere ağdaya ya da evde tüy dökücü :) en azından 2 haftada bir :)

canımcım korkma, kordon dolanması her bebekte oluyor, zaten bu ufaklıklar deli gibi kordonla oynuyorlar içeride :)) internete takılma ve bebeğinin hareketlerini dinle, eğer kendini iyi hissetmezsen de başka doktora her zaman gidebilirsin imkanın varsa. içini ferah tut :)

sonuçta tüy dökücü kremlerin ve birçok normal kremin de içinde bir sürü kimyasal madde var ancak devamlılık arz etmediği sürece yapacak birşey de yok bence. ağda sıkıntılı olabiliyor, özellikle aspirin ya da kan sulandırıcı kullananlar için. hemen kan oturuyor çok hassas ciltlerde. ya jilet ya güvenilir bir yere ağdaya ya da evde tüy dökücü :) en azından 2 haftada bir :)
Epilator un zararı var mıdır ki? Ben zorla yapmaya çalışıyorum dışarıya gidemem hiç gitmedim aŞmam zor onu :olamaz:

Back
X