- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #53.741
süper olmuş ya o kısırda nasıl güzelmiş :)) bi porsiyon alsamCanım babyshower dan atayım dün yaptık şimdi sıra hastane hazırlıklarında inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper olmuş ya o kısırda nasıl güzelmiş :)) bi porsiyon alsamCanım babyshower dan atayım dün yaptık şimdi sıra hastane hazırlıklarında inşallah
ben de öyleyim canım Allah yardımcımız olsun haftalar ilerledikçe hem fiziksel olarak hem de duygusal olarak zorlanıyoruz ben de bikaç gündür yorgun ve halsizim ve endişeliyimMerhaba günaydın herkese
Umarım herkes cok iyidir. Allaha binlerce şükür bize verdikleri için ama ben 2-3 gündür kendimi çok garip hissediyorum. Çok şükür herşey yolunda gidiyor, tüm alışverişleri tamamladık, ütülerini yaptım çantalara koymaya hazır. Ama bende bir endişe korku hali var. Halsizim, yorgunum, acıkıyorum ama yemek yemek istemiyorum, sürekli çok sıcak hissediyorum. Allah yardımcımız olsun.
gerekli bilgileri bana yazıyosun canımilk sayfadaki listeye nasıl ekleniyoruz ki acabaaaa
banada verdide düzenli kullanamıyorum ya
nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını, ben hiçbişy farkedemiyorum. Kimide hapşuruyor bebeğim dior, nerden belli ki yaa![]()
Nasıl yani çok gerilmişssin açılman bile vardır derken varsayım üzerine mi konuştu nstye falan almadı mıKizlar morelim bozulu bugun doktora gittim senin cok sancin var cok gerilmissin erken dogum olabilir hatta acilman bile vardir senin dedi ilac verdi adalat rono bide boynuna kordon dolanmis dedi ya internette neler yaziyo neler. Agrin gecmezse uc gune gel dedi
.Nasıl yani çok gerilmişssin açılman bile vardır derken varsayım üzerine mi konuştu nstye falan almadı mı
Bozuk olduğu halde nasıl boynuna dolanmış dedi unan anlam vermedim ben mi yanlış anlıyorum. Boynuna dolandıysa nasıl hemen müdahale etmiyor da yarına bırakıyor aklım almadı yanj.
Inun cihazi bozukmus ama mutlaka yarin yaptir sonucu at bana dedi yarin calistig terde yaptircam nst cocugum boynuma kordon dolanmasida cok canimi sikti dusunmeden yapamiyorum
Canım hemen bozma moralini benim ilk çocukta bana 8.ay kordon dolanmış normal doğum yapamazsın dedi, dinlemedim onu başka doktorla konuştum bişey olmaz dedi ve normal doğum yaptım çok şükür hiçbir aksilik olmadı.
Inun cihazi bozukmus ama mutlaka yarin yaptir sonucu at bana dedi yarin calistig terde yaptircam nst cocugum boynuma kordon dolanmasida cok canimi sikti dusunmeden yapamiyorum
canim kordon dolanmasini nst de degil ultrasonda goruyor sanciyida gerginligimden anladi ve ultrasondan galiba. Sanciya nst de bakiyorlar kalp atisi iyi ama yarin mutlaka nst cektir yolla bana dediBozuk olduğu halde nasıl boynuna dolanmış dedi unan anlam vermedim ben mi yanlış anlıyorum. Boynuna dolandıysa nasıl hemen müdahale etmiyor da yarına bırakıyor aklım almadı yanj
Kordon dolanmasi problem yaratirmi cocuga xaari varmi ay diken ustundeyimCanım hemen bozma moralini benim ilk çocukta bana 8.ay kordon dolanmış normal doğum yapamazsın dedi, dinlemedim onu başka doktorla konuştum bişey olmaz dedi ve normal doğum yaptım çok şükür hiçbir aksilik olmadı
Ben de ultrason cihazı bozuk sandım inşallah bisey çıkmaz canım Rabbim yardımcın olsuncanim kordon dolanmasini nst de degil ultrasonda goruyor sanciyida gerginligimden anladi ve ultrasondan galiba. Sanciya nst de bakiyorlar kalp atisi iyi ama yarin mutlaka nst cektir yolla bana dedi
Canım benim bildiğim kadarıyla doğum esnasında problem olabilir ama daha doğuma zamanın var bebek hareket ettikçe düzelir değişir pozisyonu, hiç panik yapma üzme kendini hemenKordon dolanmasi problem yaratirmi cocuga xaari varmi ay diken ustundeyim
Canım benimkinde yalan da var ama daha çok manipülasyon ve olayları çarpıtma var. Huyunu bildiğim için anlattığı hiç bir şeye inanmıyorum. Falanca komşum bana şöyle yaptı böyle yaptı diye absürt absürt şeyler anlatıyo mesela hı hı diyorum ama hiç birine inanmıyorum. Olayları nasıl çarpıttığını biliyorum çünkü.
Aman boşver. Bize karışmasınlar da napıyolarsa yapsınlar :)
geçenlerde bir kaç arkadaş aman krem kullanma zararlı dedi.. iyi araştırmak lazım..
Kizlar morelim bozulu bugun doktora gittim senin cok sancin var cok gerilmissin erken dogum olabilir hatta acilman bile vardir senin dedi ilac verdi adalat rono bide boynuna kordon dolanmis dedi ya internette neler yaziyo neler. Agrin gecmezse uc gune gel dedi
Tabiii ne demeksüper olmuş ya o kısırda nasıl güzelmiş :)) bi porsiyon alsam![]()
Epilator un zararı var mıdır ki? Ben zorla yapmaya çalışıyorum dışarıya gidemem hiç gitmedim aŞmam zor onusonuçta tüy dökücü kremlerin ve birçok normal kremin de içinde bir sürü kimyasal madde var ancak devamlılık arz etmediği sürece yapacak birşey de yok bence. ağda sıkıntılı olabiliyor, özellikle aspirin ya da kan sulandırıcı kullananlar için. hemen kan oturuyor çok hassas ciltlerde. ya jilet ya güvenilir bir yere ağdaya ya da evde tüy dökücü :) en azından 2 haftada bir :)