- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #53.821
benimkide cinsiyetini bile sormadı eşimden öğrenmiş ama hayırlı olsun demedi. Çünkü kızının iki kızı var benim oğlan oluyor hatta akrabalarına kardeşlerine bile söylememiş cinsiyetini. dayısının hanımı ile konuştuk yoo haberim yok söylemedi dedi. hasetliği siz düşünün. 14 sene önceki ilk şokumu anlatayım birde. teni evliyim bir aylık falan. eşimin müdürü bir sürü oymalı sandıklar şamdanlar falan göndermişti ertesi günde kv. de geldi içeri girer girmez bunları gördü dediği şu " AA BUNLARDAN KIZIMIN YOKKİİİ" ben şokta insan önce güle güle kullanın der hasetliği tavan yapıyor bizde olan birşey onda yoksa.. ben ilk hamilelik haberini verdiğimde ki ilk torun haberiydi "yaa öylemi e hyırlı olsun " o kadar suratsızca ve isteksizceydiki anlatamam. çünkü kızı 6 aydır uğraşıyordu olmuyordu. benden bir ay sonra oda hamile kaldı kv benimde sevinç çığlıkları atarak ağlayarak karşıladı haberi.....
yani daha o kadar çok şeyi varki böyle tepki verdiği ev aldığımızda araba aldığımızda....
kızlar son zamanlarda belirli günler aralıklarıyla 3. kez başıma gelen bir durum var sanışmak istedim. gözlerimde durup dururken birden flashlar patlamaya başlıyor, bi 5 dk felanda geçmiyor. uzun bir süre doğru düzgün göremiyorum. bilgisi olan var mı? tansiyonum yükseliyor da o mu yapıyor nedir?
Günaydınlarrr...Bebişin kıyafetlerini yıkadım ev bebek kokuyor,çok mutlu etti beni ya:))hiç gitmesin bu kokuu:))Allahım herkese yaşatsın ya ne güzel duygular bunlar:)
Canım saol tavsiyene uyup doktotumu aradım tansiyon olctur yüksekse gelmen gerek dedi olcturdum 11.6 çıktı eczane normal dedi. ( buarada benim stabil tansiyon 10.6 ama hamilelikte son zamanlarda 12.6 fln cikio) tekrar aradım doktoru gel bi kan tahlili bakalım dedi. Durup dururken panik oldum şimdi. Gidiyorum bakalım
Canım inan ben de dolabını gün içinde kaç defa açıp açıp kokluyorum :) Hatta abartıp kendi çamaşırları da arada onun deterjanıyla yıkamaya başladık :)
Canım saol tavsiyene uyup doktotumu aradım tansiyon olctur yüksekse gelmen gerek dedi olcturdum 11.6 çıktı eczane normal dedi. ( buarada benim stabil tansiyon 10.6 ama hamilelikte son zamanlarda 12.6 fln cikio) tekrar aradım doktoru gel bi kan tahlili bakalım dedi. Durup dururken panik oldum şimdi. Gidiyorum bakalım
İnşallah emer bende ilki 25 ay emdiği için buda o kadar emsin istiorum açıkçası ya vicdanen rahat etmek için ama zamanında doğan bebekler emio erken doğumda biraz sıkıntı oluo bebis uyanıp ememio damak gelismemis oluo fln inşallah zamn ında gelsinler ve emsinler zaman ilerledikçe tedirginlik artioİnşallah benimki de emer , bu aralar herşeyi takmaya başladım yine kafaya
hahahaha bende dün havlu ve peştemalları yıkadım Ekinin deterjanıyla :) maalesef toz sabun yok burada ve annemden istesem kaç tane getirebilecek ki kadıncağız :)) zaten bir ton eşya ile gelecek yine :)) detarjan olduğu için program bittikten sonra kısa programda tekrar yıkatıyorum çamaşırları sırf su ile. kendimden biliyorum, alerji bir başladımı geçmiyor kolay kolay.
dün kızım havuza girdi, bugün kollarını görmen lazım. kabarmış( yapacak birşey yok, alışacağız hepberaber :))))
İnşallah emer bende ilki 25 ay emdiği için buda o kadar emsin istiorum açıkçası ya vicdanen rahat etmek için ama zamanında doğan bebekler emio erken doğumda biraz sıkıntı oluo bebis uyanıp ememio damak gelismemis oluo fln inşallah zamn ında gelsinler ve emsinler zaman ilerledikçe tedirginlik artio
Canım nerdesin bilmiyorum ama internetten söyleyebilirsin hacışakir, dalin vs hem daha ucuz hem de fazla alırsan kargo ödemiyorsun stokladım ben baya var evde...Hem ucuza almış hem de o kadar deterjanı taşımamış olduk...
tarcin10 nerelerdesin
İyiyiz çok şükür grmiosun merak ettim.bizde ağırlasmaya basladik valla çabuk yorulur oldum ben. Nefesim taşio yoruluyorum bizde yarın tam 31+0 olcaz nasipse buyuoz haftaya kontrolumuz var nasipse iple cekiorumselam canım naber
29. haftanın içindeyim bu hafta ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum
sen nasılsın?
Gusel şeyler düşünmeye çalış gusel olsun. Diyene bakevet canım, ben normalde yalnızlığı vs çok severim zaten eşimin haftada 2 kere nöbeti var, inan bu aralar gündüz bile evde tek kalmak istemiyorum içim sıkılıyor, anneme sardım artık ne zaman geleceksin diye diye başının etini yedim :)
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Hepinize selam canlar.2 gundur cok fena hastaydim ishal kusma halsizlik derken bittim resmen.serumlarla toparladim.bugun artik iyiyim cok sukur.
Kizimi gormeye gidicez bugun bakalim boyu posu nasilmis kuzucugunbu kontroller daha heycanliymis ya
İyiyiz çok şükür grmiosun merak ettim.bizde ağırlasmaya basladik valla çabuk yorulur oldum ben. Nefesim taşio yoruluyorum bizde yarın tam 31+0 olcaz nasipse buyuoz haftaya kontrolumuz var nasipse iple cekiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?