2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Gözün aydın canım. Haberler çok güzel. İnşallah daha da iyi olacak :)

resmi modeli varmı bir bakayım canım bende yanımda iiş yaparken duracağı bişey istiyorm

Merhaba kızlar uzun süredir girememiştim, nasılsınız. Biz bugün 30+3 üz en son 4 gün önce gittiğimizde kızımız yüzünü ısrarla kapattı göstermedi bize ama boy-kg da atağa geçmiş 2-3 gün geriydi hep, artık 2 gün önden gidiyor. 1523 gram 38 cm.di. Sizlerin nasıl boy-kg durumları.Son gittiğimde Dr.umla normal doğum hakkında konuştuk, doğum oranlarına bakılırsa sezeryancı olmasına rağmen yüreklendirdi beni normal doğum konusunda şaşırdım

Kızlar şimdi kontrolden geliyorum. 29+3 teyiz. Herşey yolunda dedi fakat bebeğin kilosu bi hafta geri dedi. Ben korkunca bi sıkıntı yok dedi 3-4 haftalık geriliklerde skıntı oluyomuş.. Beslenmeme dikkat edip 2 hafta sonra tekrar gitmemi soyledi..
ne kadar bi skıntı yok desede benm moralim bozuldu yaa bu arada kilosuna 1100 gr dedi..

Günaydınlarrr...Bebişin kıyafetlerini yıkadım ev bebek kokuyor,çok mutlu etti beni ya:))hiç gitmesin bu kokuu:))Allahım herkese yaşatsın ya ne güzel duygular bunlar:)
Ayy çok güzel bi görüntü ya aminn isteyen herkese nasip olur inş....... Rabbim evlatlarımıza hayırlı sağlıklı ömürler versin biz de çamaşır yıkayıp koklayalım

cnm bende dün gitim. çalışabilir raporu naptın sen cnm.

yaptır diyor üstelik kesin ve net bir şekilde.

hafası da geçti mi bilmiyorum? 29 bitiyor neredeyse. kaç kaç arası yapılıyordu?

yaptırmazsam ne bahaneyle yanına gidicem bilmiyorum

Canım öncelikle sizin için çok sevindim biran önce tamamen geçer inşallah. bende bugün apar topar doktora gittim. belli aralıklı günlerde son zamanlarda birden gözümde flashlar patlar gibi oluodu. Totelde 3 kez oldu. bugün sonuncu olunca doktorumu aradım. tansiyon ölçtür yüksekse hemen gel dedi. ölçtürdüm 11.6 çıktı aradım sen bi gel kan testi alalım dedi, gittim. orada ölçtüklerinde de 11.7 çıktı. testleri verdim doktorum gebelik zehirlenmesinden şüphelemiş biraz o yuzden çağırmış beni. kan testi ve idrar kültürü verdim. doktor dediki normalde tansiyon 13 ün üzerine çıktığında şüphelendiğimiz bi durum gebelik zehirlenmesi %90 sende bişey çıkmayacak ama test sonuçlarından anlarız dedi. testler sonunçlanınca arayacaklar. birde beni direk göz doktoruna yönlendirdi. gözlerim bozulmuş 1.5 miyop ve astimatta çıktı ama bu durum gözde flashlar çakmasını etkilemezmiş. buarada aklınızda olsun hormonlar dolayısıyla göz dereceleri normalden ileri derecede çıkabiliyormuş. bu nedenle gözlüğü şimdi önermiyormuyum doğumdan hatta lousalıktan bi 40 gün sonra fln gözlük için gelebilirsin dedi. bu gözde şimşek çakma olayı gözün arkasındaki bazı dokuların yırtılmasına neden olabilirmiş buda normal doğumu engelleyen bişeymiş bundan da haberiniz olsun. bende şuanda öyle bir risk yokmuş. şimdi gözde doğru dürüst bişi çıkmadığı için hayliye gebelik zehirlenmesi durumuna takılmış durumdayım

bu vijanada vurma olayını bende sordum doktoruma çok normal sonlara dogru daha cok hissedersin dedi. S sssn

Kızlar sizede teşekkür ederim hemde haberiniz olsun diye etiketliyorum misam @EmiraSalih @batideniz katre_366

Ayrıca gebelik zehirlenmesi tam olarak nedir? bilgisi olan var mı?

canım sen iyi ol yeter, kuzenimde olmuştu ama çok hafif atlatmıştı onda da idrarda protein çıkmıştı öyle anlamışlardı sanırım ama öyle erken doğum vs olmadı. Sen içini ferak tut, dualarım sizinle

merhaba canım çalışabilir raporu 32+0 da alınması gerekiyomuşta ben 32 de bırakacağım inş çalışamaz raporu alacağım yani

Ben de aldım canım ya , bir firmada sigortalıyım ama prim usulü kendi işim gibi o yüzden pek izin kullanmayacağım gerçi ihtiyacım da yok home office çalışıyorum. Başlattım ben de zaten zorlanmaya da başladım zor gelen tüm işleri devrettim 15 güne kadar da komple bırakırım diyorum

Canım 2 haftaya kadar geri olması çok normal kaç tanıdığım var 2 hafta feride gidiyo bebeklerinin kiloları. Biraz da aileyle alakalı minyon tipliyseniz zayıfsanız bebek de öyle olur. Doktor sorun yok sediyse sorun yoktur bir de kilodansa diğer öllçümler önemli fl hc falan önemli. ille kilolu olsun diyosan muz kaşar vs ye ama kafana takma bunu

Canım bende de gebelik zehirlenmesi şüphesi vardı. Idrarda protein çıkması ve tansiyonun 13-9 ve üstü olması gebelik zehirlenmesi olduğunu gösteriyor. Bazı durumlarda idrarda protein çıkmaz ama tansiyon yükselirmiş. Öyle bir durumda zaten bir tane ilaç var onu veriyorlar. Duruma göre günde 1 taneyle başlayıp 10 taneye kadar kullanabiliyorsun. Günde 5-6 kere beşon dk dinlenmiş şekilde tansiyon ölçüp yazmanı istiyorlar. 15 günde bir kontrole gidiyorsun. Tansiyon 13-9 olduğunda da hemen acile gidiyorsun. Takip altında oluyorsun. O hap tansiyonu düşürmezse hastaneye yatıyorsun serum veriyorlar yine de tansiyon düşmezse doğuma alıyorlar.
Bende de gebelik zehirlenmesi şüphesi vardı da o yüzden biliyorum bunları. Hatta hapı verdi doktor aldık çantamda taşıyorum tansiyonumu da sık sık kontrol ediyorum. Şimdilik çok şükür bir sıkıntı yok.
Zaten haftamız baya ilerledi artık çok şükür sonlara yaklaştık. Artık pek bişey olacağını sanmıyorum. Tahlillerin çıkınca beni de etiketle canım merak ettim.

Canım geçmiş olsun yine de tansiyonunu takip etmeyi ihmal etme. Flash cakmaları da hiç bildiğim yaşadığım bi olay değil inşallah sıkıntı olmaz. Benim de gözümün önünde siyah siyah noktalar uçuşuyo hamileliktendir dedim geçtim hamilelikte vücut çok gaeip tepkiler verebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…