2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

çok çok çok mutlu oldum

tommikim

inşaallah tamamen düzelir her şey

bi bakmışsın her şey yoluna girmiş bebeiş sağlıklıca gelir...

Rabb im inşaallah güzellikler nasip eder cümlemizeee

Ayy canim senin adına çok sevindim insallah sağlıkla alırsın kucağına ve tüm sorunlardan kurtulursunuz

Ben şeker yüklemesi yerine açlık tokluk değerlerine baktırdım canım.bisi çıkmadı şükür zaten risk grubunda deildim çok şükür. Bebek 2 hafta önde gidiosa veya ani aşırı kilo alman varsa yükleme oneriodu doktorum bana onermedi tokluk bile 84 çıktı benim ztn yemeeme icmeme dikkat ediorum ben o yüzden içim rahat doktorun ne dio

çok çok çok mutlu oldum

tommikim

inşaallah tamamen düzelir her şey

bi bakmışsın her şey yoluna girmiş bebeiş sağlıklıca gelir...

Rabb im inşaallah güzellikler nasip eder cümlemizeee
İnşallah canımmmm
Kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama çook sevindim ben de.
Ne güçlü bi kızmış ya allahım şükürler olsun

kızlar bu ev tipi ana kucağı alan var mı ? ne gibi model ve özelliklere bakmalı ?
Ben aldım canım ilkinde almadığımaa çok pişman oldum çünkü mutfağa giderken yanına alıp gitmek çok kolaylik ben çok özellikli bişi almadim açıkçası onu onermedi ler e bebekten aldım kademeli olmasi önemli yatar dik gbi büyüdükçe kullanmak için iyi olur. Bide sallama özelliği var benim

matsiyahoje canım çok sevindim, inşallah hep böyle güzel haberler alırsınız :) duaya devam insallah. Rabbim şafi ismiyle, hicbir eser kalmayacak şekilde şifasını versin bebişinin sen de hep boyle pozitif olmaya devam et inşallah

erkek canım ya koluyla yüzünü kapatıyor. Dr spinali öneririm daha çabuk iyileşirsin hem bebeğinin doğumuna şahit olursun ama bazı kişilerde şiddetli baş ağrısı olabiliyor ve 4-5 gün kadar sürebiliyor dedi o da insani olumsuz etkiler bebeğini düşünemezsin kendi derdinden o yüzden bilmiyorum

tansiyon bu dönemde oynuyor galiba arada benimde oluyor.Bazende başım dönüyor.

Hepinize selam canlar.2 gundur cok fena hastaydim ishal kusma halsizlik derken bittim resmen.serumlarla toparladim.bugun artik iyiyim cok sukur.

Kizimi gormeye gidicez bugun bakalim boyu posu nasilmis kuzucugun bu kontroller daha heycanliymis ya
çok geçmiş olsun aynen bu kontroller daha mutluluk verici büyüdüklerini görmek.

Yani sırf o an icin değer bencede bende ritim bozukluğu var ayrıca belimde fazla omur var ben riske atamiorjm kendimi yani aynen öyle bas agrisi vel agtisi olmasi açısından yaptırmak korkutabilir ama.saglik sıkıntı si yoksa korkmuosanbide bence o an icin değer derim ama sen iyice araştır yine

güzel haberlerinize çok sevindim maşallah miniğe sizinde gözünüz aydın sıkıntılı günler inşallah geride kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…