• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benimde butun hazirliklarim bitti.hastane cantamiz hazir.odamiz herseyimiz yerlesti.son eksik olarak bebek bezi ve mendillerimizi siparis ettim dun netten.bebek arabamiz kaldi birtek onuda begendik esim gidip alacak sadece.bol bol dinlenip bebisimi icerde tutmaya calisiyorum 2 hafta sonra derin bi oh cekicem sanirim

Benimde butun hazirliklarim bitti.hastane cantamiz hazir.odamiz herseyimiz yerlesti.son eksik olarak bebek bezi ve mendillerimizi siparis ettim dun netten.bebek arabamiz kaldi birtek onuda begendik esim gidip alacak sadece.bol bol dinlenip bebisimi icerde tutmaya calisiyorum 2 hafta sonra derin bi oh cekicem sanirim
Erken doğum riski mi var canim bende yatıyorum genelde plesanta eşi rahim ağzına yakin 27.haftadan beri fazla gezinmek yasak sen neler yapıyorsun

2,5 çok sınır sayılmaz aslında Can'ım, 3 ün üstünde olmaması gerekiyor. O yüzden boşa canını sıkma, bazı doktorlar gereksiz rahat davranırken bazıları da fazla pimpirikli oluyor. Bence doktorunun tavrı seni bu kadar endişelendirmiş
İnternetten çok araştırdım canım. İlk trimester için üst sınır 2,5, ikinci ve üçüncü trimester içinse üst sınır 3müş. Doktorumun tavrı değil de internette okuduklarım endişelendirdi aslında beni. Bazen çok araştırmak da iyi bir şey değil işte. Daha rahat olmak lazım.

o ne yaa çocuğu ne hale getirmiş. okula başlayınca nolacak peki. kışın 3 ay okula gitmeyecek mi ay çok enteresan yaa
Çocuğun bu sene anaokuluna başlamak gerekiyo mikrop kapar die göndermeyecek.ne okulundan bahsediysn.ben çok acıyrm çocuğa. Her kış kutu kutu antibiyotik içiyorum bizi kötü düşündüğü için içirme dyrm grip mesela kutu bitene kadar içirmesen de olur dyrm yok inadıma yapıyo sanki sonuna kadar içiriyo.

İnternetten çok araştırdım canım. İlk trimester için üst sınır 2,5, ikinci ve üçüncü trimester içinse üst sınır 3müş. Doktorumun tavrı değil de internette okuduklarım endişelendirdi aslında beni. Bazen çok araştırmak da iyi bir şey değil işte. Daha rahat olmak lazım.[/QUOTE

İnternette yazanlara takılma Can'ım. Endokrin doktorumun bana söylediği sınır 3. Sen de doktoruna sorabilirsin, internette yazılanlara bakarsak evin yolunu bulamayız :KK47:

Erken doğum riski mi var canim bende yatıyorum genelde plesanta eşi rahim ağzına yakin 27.haftadan beri fazla gezinmek yasak sen neler yapıyorsun
Canim benim bebek hic yukari cikmadi en basindan beri.17.haftadan beride bas asagi duruyodu.dun doktor nerdeyse dogum kanalina girmis dedi.kilosunuda zayif buldu biraz (2150 gr).zaten hep dinlenmeye calisiyodum.simdi ful yatiyorum.cok cok iyi besleniyorum bebegim kilo alsin diye

Teyzoslar kontrolden geldik bebis 1.340olmuş normal dogum pozisyonunda suan. Suyu normale dönmüş sancilarim idrar yolu enfeksiyonu çıktı nst sokmadı bir daha ki kontrole ayın 14 unde alacağız duruma göre dedi. Bizde bir yaramazlık yok yani tepti durdu cihazı velet :KK200:

gözün aydıııııınnnn :))

evet ya ne alacak olsam ne gerek var deniyor. süt pompası aldım dalga konusu oldu hele doğaymış belki süt olmazmış ne acelem varmış.. biberon bakıyorum abartma hemen biberonmu emecekk dediler. küvet dedim aynı gün banyomu yaparmış.. beşiğe dönence bakalım diyorum eşim bile ya abartma alırız sonra diyo :işsiz:
O yüzden kimseye danışmadan direk alıp sonra göstercen canım aldım diye aldıktan sonra ne derse desinler:halay:

Sorma valla ya benim de ilk bebeğim mümkünse hiç özenmycm.yazın ortasıydı ağustos gibi eltimin kızı 2.5 yaşındaydı.dondurma aldık o da yesin dedim yaz günü nolck annesi aman o görmesin hasta olur dedi tabi ben bi şok oldum hiç yemezmiş. Eritip veriyomuş.ben nolck dedim ama çocuk gördü istedi mecbur verdi tabi bi dediğini iki etmez zaten.3 gün sonra aradılar kızın ateşim 39 olmuş.4 ay ilaç kullandılar.kış olunca asla evden çıkmaz. Çıktığı gün hasta oluyo.daha bi kere bile eli kara değmemiş çok merak ediyo.inş çok büyük bi sorun olmadığı sürece yapmayacaklarım listesine eltimin bütün yaptıklarını yazmaya düşünyrm

kesinlikle listenin en başına koy lütfen :)) ben abartıyorum ama hikayemi anlatayım sana :)
oğlum mayıs doğumlu 3 yaşına gelene kadar hep sokakta uyuttum onu.kar kış demeden ama. çorum-osmancık ilçesindeydik iş için ve 5 aydan sonra havaya uygun kıyafet giydirip yanıma da battaniye alıp herzaman gittiğim kafeye gidiyordum ve uykuya daldıktan sonra battaniyelerini örtüp üzerine küçük bir tarafı açık kalacak şekilde yağmurluğunu geçiriyordum. rüzgardan etkilenmesin diye.iki arkadaş yaptık böyle. hatta arkadaşım bize geleceği zaman bebeğinin uyklu vakti ise pusette yürüyerek geliyordu ve aynı bu şekilde bebeği korumaya alıp balkona koyuyorduk. evler aşırı sıcak, dışarısı çoook soğuktu ve uyuyan bebeğe birşey giydirip çıkartmak uykusunu bozmak demek bizim için ve sıpalar bir daha uyumuyordı :)) o kadar tulum vs. ile evde tutmana imkan olmadığı için de hooop balkona koyuyorduk :))

tabi bunu gören teyzeler allah biliyor ya neler söylemişlerdir arkamızdan :)) ben yaptım, pişman değilim :)) sadece çocuklarımın terlik giymelerine çok özen göstermeye çalışıyorum. şimdi birşey olmaz ama büyüyünce sıkıntı oluyor :))

hele ki dondurma, kar, buz vız gelir bana. buz koydum ikisinin de önüne defalarca oynasınlar diye :)

Canım çikolataları ben kendim aldım süslemesini de kendim yapacağımi ayrıca lokum da verebilirsin lokumu uzun çubuklara takıp ucuna da jelibonlardan koyup çiçek gibi demet yapıyorlar çok cici duruyor

süper fikir :)) eğer fotoğrafını bulursan buraya koyarmısın, aklımda canlandırdım ama emin değilim :))

Bu da bizim cicilerimiz.. ne kadar kullanışlı olmasa da ilk bebeğim.. içimde kalsın istemedim :anne::KK46::KK9:

Eklentiler

• received_1148009615218693.webp
    received_1148009615218693.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 290
Ben kimseye sormadım hiç yardım anladım burdakilerinde de twcrübeleriyle hallletim herşeyi Beşik ve banyo küveti kaldı. Sorsam ne gerek var diyecekler hemen zaten doğsun alırsın diyolar ya doğmazsa gibisinden.ne gerek var sorcm oh çok rahatım
yan yatış yastığı aldım - ne gerek var
alt açma aldım - ben hiç kullanamadım sıfır duruyor ne gerek var
herkes böyle demek ki :skandal:

Çocuğun bu sene anaokuluna başlamak gerekiyo mikrop kapar die göndermeyecek.ne okulundan bahsediysn.ben çok acıyrm çocuğa. Her kış kutu kutu antibiyotik içiyorum bizi kötü düşündüğü için içirme dyrm grip mesela kutu bitene kadar içirmesen de olur dyrm yok inadıma yapıyo sanki sonuna kadar içiriyo.

aman yarabbiii, yazık be kuzucuğa :(

ah canım ya :) hadi hayırlısı, sağlıkla gelsin kuzucuğunuz :)

kesinlikle listenin en başına koy lütfen :)) ben abartıyorum ama hikayemi anlatayım sana :)
oğlum mayıs doğumlu 3 yaşına gelene kadar hep sokakta uyuttum onu.kar kış demeden ama. çorum-osmancık ilçesindeydik iş için ve 5 aydan sonra havaya uygun kıyafet giydirip yanıma da battaniye alıp herzaman gittiğim kafeye gidiyordum ve uykuya daldıktan sonra battaniyelerini örtüp üzerine küçük bir tarafı açık kalacak şekilde yağmurluğunu geçiriyordum. rüzgardan etkilenmesin diye.iki arkadaş yaptık böyle. hatta arkadaşım bize geleceği zaman bebeğinin uyklu vakti ise pusette yürüyerek geliyordu ve aynı bu şekilde bebeği korumaya alıp balkona koyuyorduk. evler aşırı sıcak, dışarısı çoook soğuktu ve uyuyan bebeğe birşey giydirip çıkartmak uykusunu bozmak demek bizim için ve sıpalar bir daha uyumuyordı :)) o kadar tulum vs. ile evde tutmana imkan olmadığı için de hooop balkona koyuyorduk :))

tabi bunu gören teyzeler allah biliyor ya neler söylemişlerdir arkamızdan :)) ben yaptım, pişman değilim :)) sadece çocuklarımın terlik giymelerine çok özen göstermeye çalışıyorum. şimdi birşey olmaz ama büyüyünce sıkıntı oluyor :))

hele ki dondurma, kar, buz vız gelir bana. buz koydum ikisinin de önüne defalarca oynasınlar diye :)
Bende yapcm herşeyi görsün her mikrobu tanısın zaten 1.5 yaşında kreşe göndermek zorundaym nereye kadar sakınabilirim.illa büyüyecek en azından benim yanındayken alırsın miktoplara kendi başına devamlı hasta olsa daha kötü.çevredekileri pek takmam ama hemen ben kaç tane büyüttüme getiriyolar tmm büyüttünüz de her çocuk farklı yani bırakın ben de kendim öğrenm

Back
X